Şimdi Ara

PC açılışında komut işleminde cmd.exe açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bunu bir sorun olarak algılamıyorum. Çünkü bilgisayar ilk gelişinde de böyleydi :)

Pc açılıyor. Normal kullanıma devam ediyoum 5-10 dakika içerisinde siyah komut işlemi ekranı beliriyor. Başlığı system32/cmd.exe falan filan. Saniyelik görünüp gidiyor.

Ama bu rahatsız ediyor beni. Bunu nasıl kapatabilirim.

Format at demeyin lütfen.

msconfig den de değil.

• görev zamanlayıcısını bi kontrol et bakalım orda zamanlanmış bi görev varmı onunlar ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: chantypes30

görev zamanlayıcısını bi kontrol et bakalım orda zamanlanmış bi görev varmı onunlar ilgili

hocam zamanlama değil her açtıgımda karsılasıyorum. belli bir saati yok
  • yukarı
  • sistem yapılandırmasına bi bak
  • 1- Yönetici haklarına sahip bir komut istemcisi açın.

2- "chkdsk C:" temel komuttur.Buna eklenecek ilave komutlarla değişik işlemler yapılabilir.
    Chkdsk aracını salt okunur modda çalıştırmak için, komut isteminde chkdsk yazın ve ENTER tuşuna basın.
    Eğer C: dışında bir diskte hata denetimi yapmak istiyorsanız o diskin harfini yazın Örn:chkdsk E:chkdsk

C: /f : Birimdeki bozuk bölümleri taramadan hataları onarmak için, komut isteminde chkdsk birim:/f yazın ve ENTER tuşuna basın.
    chkdsk C: /r : Hataları onarmak, bozuk bölümleri bulmak ve okunabilen bilgileri kurtarmak için, komut isteminde chkdsk birim:/r yazın veENTER tuşuna basın.
    chkdsk C: /i : Diski daha hızlı ama daha özensiz denetler.
    chkdsk C: /c : Klasör yapısında ki döngülerin denetlenmesini atlar.

3- Dilediğiniz komutu girdikten sonra "Y" yazıp onaylayın ve Hata denetiminin yapılması için bilgisayarı yeniden başlatın.

• Ekran kartı amd-mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chin Chan Chon

Ekran kartı amd-mi?

evet hocam
  • Driver-i güncelledin mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chin Chan Chon -- 19 Haziran 2013; 9:03:48 >
  • hocam güncel
  • dostum bendede var bir gün format atmam icap etti. dikkat ettim formattan sonra bile cmd atıyordu saniyelik. ekran görütüsü almaya yetişemiyorum ama virüs değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

dostum bendede var bir gün format atmam icap etti. dikkat ettim formattan sonra bile cmd atıyordu saniyelik. ekran görütüsü almaya yetişemiyorum ama virüs değil bence.

hatta bazen iki tane açılıyor..
    biri malum cmd.exe

diğeri de AMD video acceleration falan gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fzytrpst2

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

dostum bendede var bir gün format atmam icap etti. dikkat ettim formattan sonra bile cmd atıyordu saniyelik. ekran görütüsü almaya yetişemiyorum ama virüs değil bence.

hatta bazen iki tane açılıyor..
    biri malum cmd.exe

diğeri de AMD video acceleration falan gibi

açılıştaki şeyleri merak ediyorsan iptal etmek istiyorsan ccleaner yükle menülerinde yazıyor başlangıçta kısmında ne var ne yok gösterir bide bunu cmd komutuylada yapabiliyorsun ama hangi komut hatırlayamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.