Şimdi Ara

Başlatma seçenekleri Yardım :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar öncelikle, yeniyim ve uzun süredir bu forumdan sorularıma cevap alıyorum ve dedim neden üye olup kendim sormayayım ? Neyse uzatmadan soruma geçmek istiyorum.
    Şimdi ben oyunlarda fps düşüşlerinin başlatma seçenekleri ile alakalı olduğunu öğrendim ve hangilerini devre dışı bırakacağımı bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim :3.Artı olarak da Program kaldır kısmında saçma sapan bi programla karşılaştım nedir ne değildir bi bakar mısınız ? Teşekkürler şimdiden.Başlatma seçenekleri Yardım :/Başlatma seçenekleri Yardım :/

• O program ekle kaldırdaki lhluchpj yazan programı, iobit Uninstaller programıyla kaldır, derin taramayı seçip kalıntıları da sil. Daha sonra CCleaner programını bilgisayarına indir ve kur. Araçlar-başlangıçta sekmesine gel. Orada açılışta çalışan uygulamaları sil, veya istediklerini sil. Ben şahsen hiçbişey bırakmıyorum. Sadece av kalıyor. Yalnız Realtek kalsın. Olur ki ses sorunu çıkar, bi de onunla uğraşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler ^^. Bu arada Başlatma Seçeneklerinde yazan RTFTrack programı nedir biliyor musunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyines

Teşekkürler ^^. Bu arada Başlatma Seçeneklerinde yazan RTFTrack programı nedir biliyor musunuz acaba ?

Yayıncı Realtek olduğuna göre muhtemelen sesle ilgili. Ben dediğim gibi av hariç tümünü siliyorum. Av ü de siliyorum da o yine geri geliyor

• Tamam çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyines

Tamam çok teşekkür ederim

Önemli değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.