Şimdi Ara

ANAHTARSIZ GİRİŞ SİSTEMİ ÇALIŞMIYOR ACİL YARDIM LÜTFEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunun ne olduğuna dair bir fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim.Biraz acil çözmemiz gereken bir konu, servise bugün gidecek zamanım yok, yarın götürebilirim en erken en azından sorunu bileyim.Araç Peugeot 508 Allure, ön iki kapının anahtarsız girişi çalışmıyor.Yani anahtar cebimdeyken araca yaklaşınca kapıları direk açabiliyordum.Ön iki kapıda sistem çalışmıyor ama arka iki kapıda çalışıyor sebebi ne olabilir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anahtarsız Giriş Sistemi Çalışmıyor: Nedenleri ve Çözümleri

Anahtarsız giriş sistemi, araç sahiplerine araçlarını anahtar kullanmadan kilitleme ve açma kolaylığı sağlar. Ancak bazı durumlarda, bu sistem çalışmayabilir ve araç sahiplerini zor durumda bırakabilir.

Anahtarsız Giriş Sisteminin Çalışmamasının Nedenleri

• Boş veya zayıf pil: Anahtarsız giriş sistemleri, iletişim kurmak için pillerle çalışır. Pilin boşalması veya zayıflaması sistemin arızalanmasına neden olabilir.
    • Anahtarlık arızası: Anahtarlık, anahtarsız giriş sisteminin uzaktan kumandasıdır. Fiziksel hasar, su hasarı veya elektriksel arızalar anahtarlığın düzgün çalışmamasına neden olabilir.
    • Alıcı modülü sorunu: Araçtaki alıcı modülü, anahtarlıktan gelen sinyalleri alır. Modülde bir arıza varsa, anahtarsız giriş sistemi çalışmayacaktır.
    • Elektriksel sorunlar: Araçtaki elektrik sistemindeki sorunlar, anahtarsız giriş sisteminin düzgün çalışmamasına neden olabilir.
    • Yazılım uyumsuzluğu: Bazı durumlarda, araç yazılımı ile anahtarsız giriş sistemi yazılımı arasında uyumsuzluklar olabilir. Bu, sistemin arızalanmasına neden olabilir.

Araç Modellerinde Bildirilen Sorunlar

Peugeot 2008, Audi A4, Audi A6, 3008, Peugeot 508 gibi araç modellerinde anahtarsız giriş sisteminin çalışmadığına dair yaygın şikayetler bulunmaktadır.

Anahtarsız giriş sisteminin çalışmaması durumunda, aşağıdaki çözümler denenebilir:

• Anahtarlık pillerini değiştirin.
    • Anahtarlığı kontrol edin ve hasar olup olmadığını inceleyin.
    • Aracın kullanım kılavuzuna bakın ve alıcı modülünün yerini belirleyin. Modüle ulaşmaya çalışın ve herhangi bir gevşek bağlantı veya hasar olup olmadığını kontrol edin.
    • Aracınızı yetkili bir servise götürün ve elektrik sistemini ve yazılımı kontrol ettirin.

Anahtarsız giriş sisteminin düzgün çalışmaması bir sorun olabilir. Bu nedenle, sorunu en kısa sürede tespit etmek ve çözmek için derhal harekete geçilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yetkili servisten bilgi alin en saglami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigorta kutusunu bir kontrol et usta. Atan yanan sigorta varmi. Sonra baska anahtar varsa onlada bi dene. Anahtardaki dugmeye basarak acmayi dene. Belki ayari falanda olabilir. Anahtardaki dugmeleri kurcala bi. Kimilerinde surekli basinca super kilitleme diye birsey oluyor. Yaklasinca acmiyor.

• Anahtarla gir

• Merak ettim şimdi, hiç böyle birşey başıma gelmedi.

• panik yapma anahtarın pili bitiyordur yada akün azalmıştır.
  • Anahtarla gir sende bukadar acil nesi var ? Müsait oluncada götür baksınlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Anahtarla gir sende bukadar acil nesi var ? Müsait oluncada götür baksınlar.

Hocam araç satılık bugün bakmaya gelecekler, sistem çalışmayınca moralim bozuldu.İnsanlara çalışmayan birşey yok dedik bu sabahtan beri algılaması çalışmıyor :).Ondan acil dedim.
  • arabayi yikadiysan,yada yagmur yagdiysa.sensörler islanmistir,toz olmustur,kapi iclerini temizle
  • Ben de anahtarla ac secenegini tavsiye ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.