Şimdi Ara

Başlayalı 2 gün oldu bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ijjide 9 lvl e geldim %97 yaptım sonra bir baktım herkes zıplaya zıplaa özürlü gibi ateş ediyorlar. oyunun buglarını kullanıp bunlarada hareket diyorlar... ben bu oyunda bunu gördüm arkadaş... adam gitmiş 2-3 hareketi tek saniyede yapıyor sonra yetenekli oluyor pro oluyor, eski oyun olduğundan açıkları var ce bu açıklar sebebiyle böyle oluyo. aynı anda milyon tuşa basınca oyun kaldıramıo sonra ortaya garip garip saçma hareketler çıkıyor.

gerçek oynanıştan mahsun kalmış bir oyun: gunz

• Gunz'un bütün buglarının hepsinin kore gunz zamanından fixi var. Söyle bakalım ijji adminlerine kullanıcaklarmı... O buglar fixlenince oyunu bıraktı herkes asıl :) Ayrıca milyon tuşa basmıyorsun basit bi şekilde tuşları dizeliyip combolar elde ediyorsun..

Gerçek oynayıştan kastın düz taramaksa sen bilirsin
    bence gunz daha ii bi oyun gerçek oynayış bakımdan, hiç değilse sana kombinasyon yapmayı fln öğretiyo öle kuru kuru ateş sıkmayı değil.

Genede bırakıyorsan senin kararın 10 lvl da oyunun %5ini görmemiş olduğunu söyleyebilirim.. ama style(Sana göre bug) öğrenmek istemiyosan ilerde işin zor(hatta imkansız) bu yüzden yolun açık olsun ne diyebilirim.

(Bide bugsuz gunz oynuycaksan sana diyebilceğim oyun Exteel var.. o daha saçma gelince anlarsın değerini gunzun belkide..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 3 Haziran 2008; 19:32:39 >
  • Arkadasım ben sana forbiddenstep adlı hareketi yaparken parmak hareketlerini atayım da gör bakalım bug mu yoksa hız meselesi mi.cahilliğinle örtbas etmeye calısma oyunu.ben beceremedim bunu de gitsin en kolayından 2 kere w'ye basıp kılıcla vurup 2ile silaha geçip ates etmeyi bulablseydn bug deilde hız oldugunu anlardın ki en basit move bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vadjet

Arkadasım ben sana forbiddenstep adlı hareketi yaparken parmak hareketlerini atayım da gör bakalım bug mu yoksa hız meselesi mi.cahilliğinle örtbas etmeye calısma oyunu.ben beceremedim bunu de gitsin en kolayından 2 kere w'ye basıp kılıcla vurup 2ile silaha geçip ates etmeyi bulablseydn bug deilde hız oldugunu anlardın ki en basit move bu

Bence gunz tarzı ve bugu olmayan exteeli bi denesin ondan sonra görüşlerinin değişiceğine eminim..

eğerki oyunda ona göre bug bize göre style/combo lar olmasaydı oyun sürekli kendini tekrar etmekten öteye geçemezdi Cwye gir birini tara o da seni tarasın... eee yüksek lvl olan alsın nolcak ki bundan yani..
    Ama işin içine biraz yetenek girince ki arkadaşın zorlandığı kısım bu, oyunda 15 lvl adam 70 lvl adamı kesebilicek güce ulaşıyor bu da oyunun cw savaslarının tadını eğlencesini arttırıyor..
    cünkü yeni bişey görüyosun onu yapmaya calısıyorsun yapıyosun ya da yapamıyosun... veya avantaj elde edebilmek için yeni bişey üretmeye calısıyosun

• Onlar bug değil hareket zaten o hareketler olmasa GunZ´un anlamı olmaz sıkıcı basit taramalı bir oyun olur... Neyse sen oyundan anlamıyorsun sanırım oynama GunZ..
  • şimdi sizin dediğinizin hepsi bug neden mi? adam duvara kılıcıyla zıplayarak tırmanıyor bunu nasıl yapıyor tabikide hız ile yapıyor. yani siz kendi kendinize itiraf etmişsiniz. oyun bu hız sayesinde style zannedilen buglarla dolu. adam hem duvara tırmanırken hemde ateş ediyor nasılmı?

duvarda saniyeler içinde duvardan ayrılıp kafasını çevirip bana eteş etmesiyle iki kere w basıp duvara gelip yürümesi aynı 2 saniye içinde oluyor.

adam özürlü gibi zıplaya zıplaya hızlıca yanıma geliyor sonra shift ile mausse nin soluna basıyor ve hem kendini koruyarak ateş ediyor. ulan adamın görüntüsüde sanki sürekli shifte basıyormuş gibi ama hiç saldırı efekti yok? şimdi bu bug değilde nedir? bir olayın bug olmaması için o hareketin kendine özel bir efekti olması gerek. ama %98 herkesin yapabildiği bu olay bugtan başka birşey değil...

ama herkesin zevk açısı farklıdır. ben bundan zevk almıyorum. çünkü adam yanıma geliyor kılıcını kaldırıyor beni havaya kaldırıyıor sonra sürekli aynı işlemi ben havadayken yapıyor ve ben ona vuramadan ölüüyorum. bencede çok zevkliymiş........

haa birde yemin ederim knight online da bile gunz dan kat kat daha zevk aldığım zamanlar oldu. ki knigth ta buglarla dolu combolarda oluşması rağmen.

sizin dediğiniz bugların herhangi bir efekti yok. yani oyundaki tek efektler savunma,saldırı, havaya fırlatma,yatırma ve zıplama efektleri. bunlarla hızlı klavye kombinasyonu yapınca stil oluyorsa aferim size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quad Soft -- 4 Haziran 2008; 7:14:01 >

• Adamın seni öldürmesi bug´dan değilde senin yeteneğindendir.. Ben neden ölmüyorum 2 dk´da ya da başkaları sen çok yetenekli olduğun için ölüyorsun.. Ayrıca sen bunları bug olarak düşünüyorsun ancak isteseler bunları kapatabilirlerdi biraz oyunu bilsen aslında ne kadar çok saçma bug´un düzeltildiğini bilirdin.. Ayrıca zaten sırf tarama olsa kimse bu kadar eğlenmezdi bence yalnızca bu hareketleri yapmayı beceremeyenler bu oyundan zevk alamıyor nedense...
  • bence sen bu oyunu beceremediğin için zevk alammıyosun hem sende ozurlu gibi oyna sende kes adamları saa yapma diğen mi var
  • o yapılan hareketler gercekten bug ama oyunun acıkları olması lasım !
    Örneğin:Knight Online de adamlar 3-4 lü combo yontemı yapıyolar Normal bi oyunda
    bunların olmaması gerekıyor ama ÇogunLUK ne ısterse O Olur dıye bı soz wardır.
    Bizim yaptıgımız o rs hs rss falan onlar oyunun acıklıgı oluyor normal bır oyunda
    sadece sanıyede 1 vurus yapabılırsın ! . . .

NOT:Bugsuz Oyun OynanmaZ . !
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgisayarkolik_1

o yapılan hareketler gercekten bug ama oyunun acıkları olması lasım !
    Örneğin:Knight Online de adamlar 3-4 lü combo yontemı yapıyolar Normal bi oyunda
    Bizim yaptıgımız o rs hs rss falan onlar oyunun acıklıgı oluyor normal bır oyunda

Oyun bilgisi olmayan biriside bunları böyle sıkardı dostum. Bugsuz oyun olur. Sadece yapanların üstüne daha çok zaman harcamış olması gerekir.. Adamlar oyunu bir an önce cıkarabilmek istedikleri için bazı ufak tefek buglar kaldır, zman ilerledikçe fixleri gelir. Bu kadar basit.

Eğerki Bugsuz oyun olmaz diyorsan git bi daha araştır diyebilirim.

• quote:

Bu nasil bir anlatimdir arkadasim ya senin yasin gercekten kucuk yada yasin kucuk degil ama gercekten bir moronsun her konuya atlayip ileri geri konusmussun insanmisin sen maymun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4ever_G-Unot

quote:

Bu nasil bir anlatimdir arkadasim ya senin yasin gercekten kucuk yada yasin kucuk degil ama gercekten bir moronsun her konuya atlayip ileri geri konusmussun insanmisin sen maymun?

Tekrar okuyunca bi daha güldüm ya.. saniyede 1 kez miş.. düşünsene sprayer alıyon eline tek tek atıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: CodeWriter

şimdi sizin dediğinizin hepsi bug neden mi? adam duvara kılıcıyla zıplayarak tırmanıyor bunu nasıl yapıyor tabikide hız ile yapıyor. yani siz kendi kendinize itiraf etmişsiniz. oyun bu hız sayesinde style zannedilen buglarla dolu. adam hem duvara tırmanırken hemde ateş ediyor nasılmı?

duvarda saniyeler içinde duvardan ayrılıp kafasını çevirip bana eteş etmesiyle iki kere w basıp duvara gelip yürümesi aynı 2 saniye içinde oluyor.

adam özürlü gibi zıplaya zıplaya hızlıca yanıma geliyor sonra shift ile mausse nin soluna basıyor ve hem kendini koruyarak ateş ediyor. ulan adamın görüntüsüde sanki sürekli shifte basıyormuş gibi ama hiç saldırı efekti yok? şimdi bu bug değilde nedir? bir olayın bug olmaması için o hareketin kendine özel bir efekti olması gerek. ama %98 herkesin yapabildiği bu olay bugtan başka birşey değil...

ama herkesin zevk açısı farklıdır. ben bundan zevk almıyorum. çünkü adam yanıma geliyor kılıcını kaldırıyor beni havaya kaldırıyıor sonra sürekli aynı işlemi ben havadayken yapıyor ve ben ona vuramadan ölüüyorum. bencede çok zevkliymiş........

haa birde yemin ederim knight online da bile gunz dan kat kat daha zevk aldığım zamanlar oldu. ki knigth ta buglarla dolu combolarda oluşması rağmen.

sizin dediğiniz bugların herhangi bir efekti yok. yani oyundaki tek efektler savunma,saldırı, havaya fırlatma,yatırma ve zıplama efektleri. bunlarla hızlı klavye kombinasyonu yapınca stil oluyorsa aferim size.

Hoop Gunz'a laf yok bu 1!

2- Gunz'ı oynamayı beceremiyosan ÇAMUR'da atmak yok

3-yok bug la oynuolar bilmem ne diye "cry more" lafına uygun tavırlar takınmak da yok

4-Selim'in dediği gibi senin durumun "yaş 35 yolun yarısı" bi durum diil level'in 9 ki daha quest bile düzgün yapmamıışsın(g-king-Lich...vb)

5- Eğer Style diil Level oyunu istiosan Gunz kapısını kapamışsın zaten hadi başka kapıya

Nası konuştum bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EranTR -- 22 Haziran 2008; 21:28:08 >

• bugun basladım 4 oldum temmuuzda int. sınırsz yapcam full oynicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeTKiLLeR

bugun basladım 4 oldum temmuuzda int. sınırsz yapcam full oynicam

hoş geldin diyebilirm... oyun arkadaşa göre bug, bize göre style olan hariketlerini öğrenmen işine yarar.. 10~15 lvl arasında öğrenmek için zaman harcamaya başlasan yeter :P sonrası gelir zaten...

Hee öğrenmeden oynuyamaz mısın? oynarsın, lvl da kasarsın.. ama oyun kendi kendini tekrarlıyan vasat bi oyun halini alır.. ve teke tek kalınca hemen hemen herkese yenilmeye başlarsın ki bu oyunun epey bi tadını kaçırır...

• Arkadaşlar küfürle nicki olan biri bizim forumumuza bir sürü mesaj attı onun küfürlü nicki gözükmesin diye mesaj yazıyorum umarım anlayışla karşılarsınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.