Şimdi Ara

+ Basma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkasalar Bir Sorun Olucak Ben Sımdı + İşine Girisiyorum Taktikleri Fln Varmıdır Bıraz Yardımcı Olabılırmsnz ..

• Anvilin etrafında tur at 3 kere
  • Ben sana bi taktik vereyim.O işe bulaşma Sonu her zaman hüsranla biter.
  • eft var benım basma taktıyım var yuzde 85 ıslıyo ıtem baserken mutlaka 1cı serverda ol ıtem basarken mutlaka o ara bırılerı ıtem bassın mesela sen bı ıtem basacaksın ornek +6ib var +7 deneyecen 1cı serverda ol anvılde ıb koy buss 1cı sıraya koyma 3 yada alt sırdan 6cı olsun :) ve bırılerı ıtem basar mutlaka anvıllın altı kırmızı olunca sen bas ıtemın gecme rıskı bıraz daha yuksek olur bızhat ben ole bastım bu zamana kadar bı dunya +8 bastım +8 raptor +8 wızard +8 avedon +7fs trınasız ezık ıtem +7 ıb hb ii ix vs vs vs vs vs vs hep bu taktıkle bastım ... ben boyle bastım hep ama sanstır ama taktıkdır takdır sızlerın .... ama carda orta derece ıtem bastıysan mesela +7ib yada ii yada hb arkadan baska ıtem basma belkı +7 olur dıye en az 2gun gecsın mesela +7ib yada hb bastın mısal 2gun ıtem basma carda.. ama yınede sans ben chıtın basıyodum 4 tane prı chıtın 2 tane md 3 tanede asas chıtın hepsı arka arkaya +7 oldu yansındıye bastım sans ısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.hiz -- 26 Mayıs 2010; 23:05:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.hiz

eft var benım basma taktıyım var yuzde 85 ıslıyo ıtem baserken mutlaka 1cı serverda ol ıtem basarken mutlaka o ara bırılerı ıtem bassın mesela sen bı ıtem basacaksın ornek +6ib var +7 deneyecen 1cı serverda ol anvılde ıb koy buss 1cı sıraya koyma 3 yada alt sırdan 6cı olsun :) ve bırılerı ıtem basar mutlaka anvıllın altı kırmızı olunca sen bas ıtemın gecme rıskı bıraz daha yuksek olur bızhat ben ole bastım bu zamana kadar bı dunya +8 bastım +8 raptor +8 wızard +8 avedon +7fs trınasız ezık ıtem +7 ıb hb ii ix vs vs vs vs vs vs hep bu taktıkle bastım ... ben boyle bastım hep ama sanstır ama taktıkdır takdır sızlerın .... ama carda orta derece ıtem bastıysan mesela +7ib yada ii yada hb arkadan baska ıtem basma belkı +7 olur dıye en az 2gun gecsın mesela +7ib yada hb bastın mısal 2gun ıtem basma carda.. ama yınede sans ben chıtın basıyodum 4 tane prı chıtın 2 tane md 3 tanede asas chıtın hepsı arka arkaya +7 oldu yansındıye bastım sans ısı

aksi ispatlanana kadar her şey doğrudur

• Bak gidiceksin folka oradan 5 werefolw bacagı emcye geçiceksin veya lufere oradanda 5 tyon kaval kemiği sonra 2 ape kafası 8 hornet kanatı sonra bunları al asgada ama sadece asgada kaynat bunları ardreama geç orda skil bara koyup bas iç sonra git anvile %100 geçer ne basarsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Old Takıyı Normale Çevirme..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Millet niye dalgaya vurdu anlamadım da benim bi arkadaşım, rakamları sallayarak yazıyorum, +6 basarken 3 preview yapıp pre. Sırasında basar felan.. Krowaz çıkartırken yerlerde kendine göre bi sıralama yapar vs.. Ben inanmıyorum böyle şeylere ama yapıyo diye söyledim sadece.. Bence bu işin en büyük faktörü premium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAKaRaKoD -- 27 Mayıs 2010; 1:59:50 >
  • Şans işi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

Bak gidiceksin folka oradan 5 werefolw bacagı emcye geçiceksin veya lufere oradanda 5 tyon kaval kemiği sonra 2 ape kafası 8 hornet kanatı sonra bunları al asgada ama sadece asgada kaynat bunları ardreama geç orda skil bara koyup bas iç sonra git anvile %100 geçer ne basarsan

%100 çalışıyor gamersfirst onaylı
  • Bugune kadar uyguladigim 1 taktik var sadece. Herkesede onu tavsiye ederim.
    Sag Tik Item, Sag Tik Scroll, Varsa Sag Tik Trina, Confirm, OK
    Anvil gercekten sans isidir. +0 goturdugum itemlar bazen eksiksiz +7 olurdu. Bazende 10 tane gotururdum +5 olmazdi bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Bugune kadar uyguladigim 1 taktik var sadece. Herkesede onu tavsiye ederim.
    Sag Tik Item, Sag Tik Scroll, Varsa Sag Tik Trina, Confirm, OK
    Anvil gercekten sans isidir. +0 goturdugum itemlar bazen eksiksiz +7 olurdu. Bazende 10 tane gotururdum +5 olmazdi bile.

Aynen 1den 7ye direk shard goturdum gecen gün daldım +5i koydum sandım yanlıslıkla 7yi koymusum +8e atmısım yandı :D
  • Arka arkaya item geçmez diyen arkadaşlara önerim biraz video izlesinler. Adamın biri arka arkaya +8 raptor +8 iron bow +8 shell basıyor.

Not: Item basma işine bulaşmamanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 27 Mayıs 2010; 11:07:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.