Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bass da DD mi RE mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Enforcer

quote:

Orijinalden alıntı: exe77

Arkadaşlar RE AUDIO SXX15 subwofer 4+4ohm olarak alınmış olup güvenebileceğiniz ve sizde daima yardımcı olabilecek adresi veriyorum:
    Pinarbasi mah baldiran sok 55/C kecioren , 06310 Ankara
    İletişim
    0312 357 27 14
    AYDIN ELEKRONİK(FERHAT BEY)

Size gerek malzeme;gerekse bilgi; gerekse montaj;kısacası herşeyi titizlikle ve samimi bi şekilde gerekli yardımı yapıyor;Ben RE AUDIO SXX15 subwofer oradan temin ettim;çok memnun kaldım sizinde kalacağınızı düşünüyorum;Saygılar

Re sxx 38 d4 kullaniyorum aramiza hos geldin ben kicker 1500.1 ile besliyorum. 143 db aldim. Kutunu ne yaptin beni faceden ekle ordan gorursun
    Arrester@hotmail.dE bu arada nekadara aldin satarsan haberim olsun

Öyle mi hoş bulduk bende M.Acustik 2000.1d ile beslıyorum;Kabini ve fiyatı yukarıda belirtmiş olduğum adresten öğrenebilirsin;Satacagımı düşünmüyorum ;Saygılar

• Satma konusunda espiri yaptim.. o anfi ile doyuramassin tam anlamiyla. Caldirir sadece. Kabini kac litre yaptin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optima aku a.s.s 0 avg kablo hifonics as.56a 125 rms comp hertz hsk 165 xl comp re audio 38 sxx pioneer 9550bt sound magus sv160 upgrade ver. Kicker 1500.1 power bass eko. Baska soze gerek yok 6000 tl opel astra.
     Bass da DD mi RE mi? Bass da DD mi RE mi?

• yalan yanlis bilgiler terimler havada ucusmus valla.

adam re ye kafa sisirir demis kullandigi bas kicker.

re dogru secim. kutu dogruysa ve amfinide imkanlar dogrultusunda deistirirsen cok tatmin eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soundpressure

yalan yanlis bilgiler terimler havada ucusmus valla.

adam re ye kafa sisirir demis kullandigi bas kicker.

re dogru secim. kutu dogruysa ve amfinide imkanlar dogrultusunda deistirirsen cok tatmin eder.

hayrola kıcker i beğenmiyormusun yada sen ne kullanıyorsun daha da iyisimi var sende

laf olsun diye yazı yazma alıp kullandıysan yaz yorumunu. kullanmadıysan başkalrının lafıylada yazı yazma .. verilere bak beğenmediğin kıcker le arasında fark varmı yok mu anlarsan yorum yaz

yalan yanlış bilgiler havada ucuşuyor herkes işin ehli olmuş maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 15 Ekim 2013; 22:45:49 >
  • kullandim kardes. bell' ki sen kickerden baska bisey kullanmamissin. ben bu isin ehliyim, benden daha iyisi tr de sayilidir. bi itirazin mi var.
  • quote:

kullandim kardes. bell' ki sen kickerden baska bisey kullanmamissin. ben bu isin ehliyim, benden daha iyisi tr de sayilidir. bi itirazin mi var.

işin ehli türkiyede sayılı hic güleceğim yoktu valla .anlamasam yutturursun millete klevyenin başından yazmak cook basit yaz yolla ne kolay

18 hz ile 22 hz okuyan hoparlörü anlamıycak kadar işin ehlisin malesef

beni de bilenler cok iyi bilir şahsım olarak coğu kişi gibi bu sktörü gecim yada iş icin deil hobi olarak yapıyorum her markanın tepe noktasını alırım aldığımıda pek nadir satarım bazılarınıda fiyat performas olarak değerlendiririm .üc sene önce sattığım üc parca hoparlör ile sıfır arac aldım ANLATABİLDİMMİ .yada anladınmı ben başkaları gibi kuuru sıkı da atmam . kendini bir tanıtta seni tanıyalım kimsin turkiyedeki sayılı ustalardan biri kimmiş coğunuda ben tanırım

BEN EĞER CVX 15 ALMIŞSAM BOŞUNA ALMAMIŞIMDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 16 Ekim 2013; 21:23:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

quote:

kullandim kardes. bell' ki sen kickerden baska bisey kullanmamissin. ben bu isin ehliyim, benden daha iyisi tr de sayilidir. bi itirazin mi var.

işin ehli türkiyede sayılı hic güleceğim yoktu valla .anlamasam yutturursun millete klevyenin başından yazmak cook basit yaz yolla ne kolay

18 hz ile 22 hz okuyan hoparlörü anlamıycak kadar işin ehlisin malesef

beni de bilenler cok iyi bilir şahsım olarak coğu kişi gibi bu sktörü gecim yada iş icin deil hobi olarak yapıyorum her markanın tepe noktasını alırım aldığımıda pek nadir satarım bazılarınıda fiyat performas olarak değerlendiririm .üc sene önce sattığım üc parca hoparlör ile sıfır arac aldım ANLATABİLDİMMİ .yada anladınmı ben başkaları gibi kuuru sıkı da atmam . kendini bir tanıtta seni tanıyalım kimsin turkiyedeki sayılı ustalardan biri kimmiş coğunuda ben tanırım

BEN EĞER CVX 15 ALMIŞSAM BOŞUNA ALMAMIŞIMDIR

allah askina bi konu ac kicker cvx mi yoksa re sx mi diye, bizde gorelim sen neymissin, cok anladigin gercekten belli, birilerine cvx re sx den daha iyi dersen sana sapsal muamelesi yaparlar. kimin kim oldugunu bilmeden buralarda ahkam kesme. senin dergilerde gordugun yarsimalarda ben hakemlik yaptim. adimi herkes bilir, senin dukkanina girmeye cesaret edemedigin bir cok montajci benim yakin dostumdur, konu sahibi arkadasa ben gerekenleri baska yerlerde de yazdim zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soundpressure -- 17 Ekim 2013; 9:13:24 >

• bak sen bir işin ehlini bul önce

ARKADAŞIN ALDI SXX 15

ÖNERDİĞİM CVX 15

CVX 15 18 HZ İNİYOR Sensitivity (dB 1w/1m) 91.6

SXX 15 22 HZ İNİYOR Efficiency (SPL 1W/1m): 90.4 dB SPL

BU YAZDIĞIMIN NE ANLAMA GELDİĞİ VE İKİ ÜRÜN ARASINDA NE ŞEKİLDE ÜSTÜNLÜK SAĞLADIĞINI BİR ARAŞTIR ONDAN SONRA GEL BURDA YAZI YAZ

bilinc li klullanıcılar seste minumum değişiklik kazanmak icin okadar caba ve zahmet ile uğraş veriyorlar sen gelmiş burda tam tersini ısrarla anlatmaya calışıyorsun

kişilerin markalara bakışları değişkenlik sağlar .

ısrarla yazıyorum iyi bas hoparlör en dip frekanslara inebilendir bunun bana aksini kimse anlatamaz vede inanmam .montajcılarınıza sorun marka vermeden sen olsan 18 HZ inen hoparlörümü alırsın 22 HZ inenimi sonrada markayı söyleyin .

iyi bir hoparlör okuya bildiği bant aralığı ne kadar geniş se oderece kalitelidir .bu aralık daraldıkca hoparlörün kalitesi düşer .ve okuyamayacağı seslerde bozulma yaşatır seste uğultu zorlanma catlama yırtılma vs vs gibi sonuclar cıkar buda iyi bir şey deildir .bir ürünüde alırken ismine para vermeyin verddiğiniz parayı hakkediyormu önce ona bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 17 Ekim 2013; 21:26:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

bak sen bir işin ehlini bul önce

ARKADAŞIN ALDI SXX 15

ÖNERDİĞİM CVX 15

CVX 15 18 HZ İNİYOR Sensitivity (dB 1w/1m) 91.6

SXX 15 22 HZ İNİYOR Efficiency (SPL 1W/1m): 90.4 dB SPL

BU YAZDIĞIMIN NE ANLAMA GELDİĞİ VE İKİ ÜRÜN ARASINDA NE ŞEKİLDE ÜSTÜNLÜK SAĞLADIĞINI BİR ARAŞTIR ONDAN SONRA GEL BURDA YAZI YAZ

bilinc li klullanıcılar seste minumum değişiklik kazanmak icin okadar caba ve zahmet ile uğraş veriyorlar sen gelmiş burda tam tersini ısrarla anlatmaya calışıyorsun

kişilerin markalara bakışları değişkenlik sağlar .

ısrarla yazıyorum iyi bas hoparlör en dip frekanslara inebilendir bunun bana aksini kimse anlatamaz vede inanmam .montajcılarınıza sorun marka vermeden sen olsan 18 HZ inen hoparlörümü alırsın 22 HZ inenimi sonrada markayı söyleyin .

iyi bir hoparlör okuya bildiği bant aralığı ne kadar geniş se oderece kalitelidir .bu aralık daraldıkca hoparlörün kalitesi düşer .ve okuyamayacağı seslerde bozulma yaşatır seste uğultu zorlanma catlama yırtılma vs vs gibi sonuclar cıkar buda iyi bir şey deildir .bir ürünüde alırken ismine para vermeyin verddiğiniz parayı hakkediyormu önce ona bakın

bak güzel kardeşim, hoparloun hassasiyetinin 1 db fazla olması onun daha iyi oldugu anlamına gelmez. ozaman herkes dls sp15 alsın 99.5 db 1w/1m yada rcf alsın yine 99 db lerde db sinin fazla olması iyidir ama kullanılan malzeme hoparlorun karakterini belirler cvx güçlü ama paldır küldür çalan bi basstır. 4 yıl once kullandım arabamda 2 adet cvx15.. birincisi bu,
    ikincisi frekans tepkisinin 18 olmasının bizim için hiç bi anlamı yok hiç hayatında portlu kutu yapıpta 18 hz ye tune eden birini gordunmu? yada hangi müziklerde 18 hz kullaannılıyor. bassların sönümlenmerinde bile 18 hz leri goremezsin. kulagın duymaz. re mx serisi neo magnet kullanır fs si inanılmaz düşüktür. altları en iyi veren basstır . ama diikat edersen cok fazla tutulmadı bu bass, arabanda gercekten deprem etkisi yaratır ama tatmin edici bi ses duyamazsın. kullanan herkesin yorumu direksiyon elimden kayıyor ama kulaklarımda basınc yok. o yuzden tercih edilen bi bass degil. yani 20 hz nin altı göz boyamdır. ben arabamda şuanda focal kullanıyorum re fanatigi falan degilim yani yanlış anlama. zamanında cvx ve l7 de kullandım. dediim gibi parametrelere bakıp cvx daha iyi demen dogru değil.

• kıcker bir alerjin vrasa bir şey diyeceğim yok ama kıcker yaptığı ürünün değerlerini doğru olduğunu cok eminim .basit bir firma da deil malesef .

iyi bir kullanıcı da aldığı üründen maksimum performans almak ister .bu da maddiyatla bağlantılıdır .kiimisi olsun bende ama calmasın deyip maliyetten kacınıp camur gibi calsın veya calmasın nın önemi yok tur yetrki ses cıkarsın mantığıyla gider .bu tip insanlar yine yönlendirmeyle o söylemiş iyisi diye alır kullanır .ben ve benim gibi düşünenler de hoparlörün değerlerini cok cok önemi vardır

eğer yarışmalarda hakemlik yapıyororsan tabelalarda yazan rakamların ne demek olduğunu benden daha iyi bilirsin
  • Uplayalım re audio sub dusunuyorum bende sr5 amfiye 😂

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.