Şimdi Ara

Bass kontrol aparatı bozuldu , uyumlu olanı bulamadık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jameson d500 mono amfi var bass kontrol aparatı kutusundan bir acayıp temazsızlık yapıyor , üzerine bastırıyorum düzeliyor elimi çekince bass çok dengesiz ve yüksek vurmaya başlıyor.Sorun kablodan degil onu degiştirdim başka kontrol aparatı taktım onlarıda görmedi.Çıkarıncada sıfırlamıyor aynı dengesizlikte kalıyor , kablonun iki ucuda dar telefon kablosu.Jameson u aradım onlardada yok bir gereksiz dügmeden sebep amfiyi çöpemi atıcaz , varmı çözüm bulan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 24 Ocak 2018; 14:0:0 >

• https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-soundface-sm5-baas-kontrol-sifir-499094165/detay

böyle sıfır , çalıştığına emin olduğunuz yeni bişeyle denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Denedim belirtmiştim , markadan markaya uçlar degişiyor benimki soldaki resimde uçlardan her iki tarafıda aynı incelikte olandan ve her iki tarafıda telefon kablosu ucu.Bazılarınınki sağda resimdeki gibi kalın uçlu onlar girmiyor zaten.Bazılarıda bir tarafı telefon kablosu uçlu , amfiye giren kısım ise jaklı.

Bass kontrol aparatı bozuldu , uyumlu olanı bulamadıkBass kontrol aparatı bozuldu , uyumlu olanı bulamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 25 Ocak 2018; 1:59:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

Denedim belirtmiştim , markadan markaya uçlar degişiyor benimki soldaki resimde uçlardan her iki tarafıda aynı incelikte olandan ve her iki tarafıda telefon kablosu ucu.Bazılarınınki sağda resimdeki gibi kalın uçlu onlar girmiyor zaten.Bazılarıda bir tarafı telefon kablosu uçlu , amfiye giren kısım ise jaklı.

Bass kontrol aparatı bozuldu , uyumlu olanı bulamadıkBass kontrol aparatı bozuldu , uyumlu olanı bulamadık

bass kontrol ünitesinin içinde potansiyometre vardır, anfi veya tv tamiri yapan yerlerle görüşün, tamiri zor olan bir parça değildir.

Hmm o aklıma gelmedi bir baktırıyım ona
    Götürdüm ama içindeki potasiyometreyi hiçbiryerde bulamadım.Dereceli ve resimdekinin aynısı 6 ayaklı , boyut olarak tipa tip aynılar.Başka şekildekiler plakaya uymaz.Bass kontrol aparatı bozuldu , uyumlu olanı bulamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

Götürdüm ama içindeki potasiyometreyi hiçbiryerde bulamadım.Dereceli ve resimdekinin aynısı 6 ayaklı , boyut olarak tipa tip aynılar.Başka şekildekiler plakaya uymaz.Bass kontrol aparatı bozuldu , uyumlu olanı bulamadık

kardeşim nasıl usta bunlar, illa aynısı mı olacak yani, uydursun bişy, millet uzaya gidiyor, çok zor değil, gerekirse işten anlayan başka elektronikçiye gidin. bir çok potans var burda , olur yani biri

http://elektrocelebi.com/kategori.php?id=62&uid=119

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Farklısı bağlı olduğu karta uyumlu degil , söktüm biraz ugraştım düzeldi gibi şimdilik bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.