ses sıstemımden cok fazla bas gelıyor oynatıcıdan ve ses sıstemınden ne kadar kıssamda yınede aza ındırgeyemıyorum.bı onerınız var mı ya da bır ekolayzır programı onerınız? yardımcı olursanız sevınırım
creative T6100 cok ıyı bı sıstem olmadıgını bılıyorum zaten asıl sorunum ses kartımla ılgılı eskı bı laptop um var masraf edıp yenı sıstem yada ses kartı yerıne baska sekılde halletmek ıstıyorum mumkunmu ?
sisteminin 3 kablo ile analogmu baglı yada stero mu baglı oldugunu ögrenebilirmiyim? eger analog yani 5+1 kanalıyla baglıysa ses sürücüsünün programına (ör:realtek hd audio yöneticisi) sağ tık yap ses aygıtları de oradan hoparlörleri seç sag tık ve özellikler acılan pencere sekmelerinden düzeyleri sec aşağıya doğru kaydır subwoofer ı bul onun düzeyi ve diger kolanların düzeyi ilede istedigin kadar oynayaiblirsin. ayarını yap tamam de ve kapat iş bu kadar. ama analog baglıysa yapabilirsin bunları.mesela benm arka kolanlar evimin cok gerisinde kalıyor gündüzleri projeksiyonu kullanamıyorum siyah perdeyle camları kapatamadıgım için:) (perde bi dahaki ay kısmetse) bilgisayarın monitörü başında film izliyorum gündüzleri. ön kolanlar hemen dibimde oldugu için haliyle arkadan gelen efektleri hiç duyamıyorum bende hemen önleri kısıp arakdları acıyorum bakıyorum keyfime. tabi gece dev ekrandan sonra gündüz bilgisayar monitörü cep telofonu ekranı gibi geliyor ama ne yapalım can sıkıntısı bazen gündüz yapacak bişiyimz olmuyor. sevgilerle. çözümü bizlerede bildir...
quote:
Orijinalden alıntı: cerbeyn ses sıstemımden cok fazla bas gelıyor oynatıcıdan ve ses sıstemınden ne kadar kıssamda yınede aza ındırgeyemıyorum.bı onerınız var mı ya da bır ekolayzır programı onerınız? yardımcı olursanız sevınırım
acıklama konusunda yormusum sanırım tesekkur ederım ama benım ses sıstemını baglama seklım bıraz basıt kalıyor yazdıkların dogrultusunda laptop oldugu ıcın tek cıkıs var ve harıcı ses kartım da olmadıgı ıcın ıkı tane coklayıcı aracılıgıyla 3 kabloyu tek hale getırdım.bır fıkrın var mı ?
muhtemelen bağlantılarınızda bir problem var, sistemi stereo olarak çalıştırın sorununuz büyük bir ihtmalle çözülecektir, düzenli bir 5+1 ses almak istiyorsanız mutlak suretle harici bir ses kartı edinin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme