Şimdi Ara

bassı iyi kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bassı iyi bir kulaklık önerisi istiyorum tabiiki bu günlerde akla ilk beats by dre geliyor ama bir çok kişi onun verilen paraya değmeyeceğini söylüyor bassı en az onun kadar iyi kulaklık önerilerine açığım

• yok mu cevap o kadar almayın diyorsunuz öneriniz yok mu
  • Bütçeni belirtmen lazım öncelikle
  • bütçem en fazla 700 tlye kadar
  • ATH CKS90 ile başla öyleyse, seni yeteri kadar tatmin edecektir.
    Daha sonra sınıf atlarsın..
  • Arkadas kafaustu istiyor sanirim. O kadar butcen varsa ikinci el sennheiser hd650 bence. Monstera verecegin parayla cok cok daha ust duzey performans alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Arkadas kafaustu istiyor sanirim. O kadar butcen varsa ikinci el sennheiser hd650 bence. Monstera verecegin parayla cok cok daha ust duzey performans alirsin

Hocam öyleyse banada önersen bir kafaüstü?
    AKG K518 düşünüyordum ama kararsız kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sendeki sisteme k518 cok ezik kalir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriemral

Hocam sendeki sisteme k518 cok ezik kalir :)

Farkındayım ama yurtdışından getirebilmek için tek çare o.
    Diğerleri 100$ üstü ve gümrük sorunu çıkar.

Yoksa Beyerdynamic TP50 ve DT1350 istiyorum ama gümrük işte.
  • hocam hediye göstererek filan olmuyo mu olay :) sisteme yazık olacak ya :)
  • Benda bass ta ıyı bır kulakıcı arastırıyorum.Ve cks90 da karar kıldım gıbı.ep630 dan sonra cag atlatır denıyor.Bakıcaz.Yurtdısından alabılıyoruz sadece.Bazı sıteler vasıtasıyla.Gumruk sorunu olur mu olmaz mı dıye dusunmuyor degılım:S
  • Biri bass dediyse eğer ben Sony Mdr-XB serisinden xb700 ile xb1000 daha iyi tabi ikisini tek geçerim.Tabi bu woofer gibi bass sevenler için house, techno, club r&b ve hiphop severler için bir kulaklıkve çok rahat..Kulak, çene kemiği, saç,kafa temas ettiği her yer titretiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinityman

Biri bass dediyse eğer ben Sony Mdr-XB serisinden xb700 ile xb1000 daha iyi tabi ikisini tek geçerim.Tabi bu woofer gibi bass sevenler için house, techno, club r&b ve hiphop severler için bir kulaklıkve çok rahat..Kulak, çene kemiği, saç,kafa temas ettiği her yer titretiyor..

k518 de de öyle diye seviniyodum ben ama sonradan bayıyo sırf bass için kulaklık almak yanlısmıs onu farkettim bi süre sonra bass bass nereye kadar ama gerektiğinde mükemmel oluo
  • sennheiser hd serisine bakabilirsin, 700 tl'ye kadar çok kaliteli şeyler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.