Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

v3imin video bölümünde soru işareti şeklinde bir dosya var açılmıyorda silinmiyorda nasıl açıcam veya nasıl silicem lütfen yardım edin

Kardeş tanıtma işlemini yapamadığın için telini flashlayamıyorsun biliyorum.. msn adresini pm'den gönder, sana yardım edicem.. Birlikte flashlayalım senin teli..

evet çok iyi olur valla çok sağol ben telefonu aldığımdan beri flashlamaya çalışıyorum ama daha tanıtma işlemini geçemedim yanlız sen ne zaman müsait olursun nasıl olcak bu iş sen uygun saatlerini söyle ben geliyim duruma göre istersen sana çok ama çok teşekkür teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gestopa -- 9 Mayıs 2007; 15:55:53 >

• yalnız planlamacı beymi desem abimi desem neyse sana çok olucam ama ben flashlamada skin tema falan yüklemek istiyorum yani kapak kapalı iken tuşlara oynamazsak olurmu bir de şeyi merak ediyorum kapak kapalıyken tuşlarla ituneste müzik değişiyorya ses nerden açıp kapatılıyor bir de itunesi 100 müzik kapasiteli yapabilirmiyiz bende 512lik hafıza kartı var 50 müzik alıyor olcak iş gibi sana çok oluyorum lütfen kusura bakma sana çok teşekkür ederim bu arada ne iş yapıyorsun merak ettimde
  • quote:

yalnız planlamacı beymi desem abimi desem neyse sana çok olucam ama ben flashlamada skin tema falan yüklemek istiyorum yani kapak kapalı iken tuşlara oynamazsak olurmu bir de şeyi merak ediyorum kapak kapalıyken tuşlarla ituneste müzik değişiyorya ses nerden açıp kapatılıyor bir de itunesi 100 müzik kapasiteli yapabilirmiyiz bende 512lik hafıza kartı var 50 müzik alıyor olcak iş gibi sana çok oluyorum lütfen kusura bakma sana çok teşekkür ederim bu arada ne iş yapıyorsun merak ettimde

bey deme abi veya sadece planlamacı diyebilirsin..Flashladıktan sonra skin yüklemene bir engel yok.. Flashta yüklü olan skinleri silip, kendi beğendiğin skinleri yükleyebilirsin..Kapak kapalı iken sadece tek bir tuşu değiştirdim.. O da ses kaydı için kullanılan sağ yan tuş.. Bu tuşu kapak kapalıyken meşgule düşürebilmek için no tuşu yaptım.. Ses kaydını ise tuş takımındaki wap tuşu ile yapabiliyorsun yine.. Bu şekilde istemiyorsan, flashlamayı yaptıktan sonra tuşları nasıl eski haline döndüreceğini de anlatırım.. Basit bir işlem zaten..

i-tunes'da kapak kapalıyken şarkı değiştirme hiçbir şekilde olmuyor, denedim bunu ama yapılamıyor.i-tunes'da ve sesler menüsünde müzik dinlerekn tuşları yine eski haliyle kullanabileceksin flashtan sonra..

100 şarkı işini yarıda bıraktım diyebilirim, boot versiyonum 0A.52 olduğu için yapamadım, farklı bir boot versiyonu flashlamam gerekiyordu, bu yüzden çok da gerekli olmadığını düşünerek üzerinde durmadım fazla.. Çeşitli sakıncaları var zaten, ama bir gün yapmaya karar verirsem bunu seninle ve topicle de paylaşırım merak etme...

• Yanlız kitlenme sorunum eskisi gibi devam ediyor ne yapabilirim planlamacı abi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk

Yanlız kitlenme sorunum eskisi gibi devam ediyor ne yapabilirim planlamacı abi?

bu kilitlenme flashlamadan dolayımı oluyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk

Yanlız kitlenme sorunum eskisi gibi devam ediyor ne yapabilirim planlamacı abi?

bu kilitlenme flashlamadan dolayımı oluyor

hayır.önceden de vardı.geçer flashlayınca demişlerdi.geçmedi.
  • teşekkürler planlamacı telefonum çok güzel oldu resmen yeniden doğdu
    daha skin yüklemeyi denemedim bir problem çıkarsa sana danışırım hoşuma gitmeyen şeyler şimdilik telefon kapağı açıkken dış ekran beyaz oluyor eskisi gibi motorola logosu resmi yapamazmıyız
    bide şarj ışıkları ve şebeke işareti mavi onları eskisi gibi yeşil yapamazmıyız
    bir de şebeke göstergesinin yanında G harfi çıkıyor o ne yardım edersen sevinirim yardımların için sağol
  • quote:

teşekkürler planlamacı telefonum çok güzel oldu resmen yeniden doğdu
    daha skin yüklemeyi denemedim bir problem çıkarsa sana danışırım hoşuma gitmeyen şeyler şimdilik telefon kapağı açıkken dış ekran beyaz oluyor eskisi gibi motorola logosu resmi yapamazmıyız
    bide şarj ışıkları ve şebeke işareti mavi onları eskisi gibi yeşil yapamazmıyız
    bir de şebeke göstergesinin yanında G harfi çıkıyor o ne yardım edersen sevinirim yardımların için sağol

Dış kapak resmini kendin belirleyeceksin artık..Hafıza kartı resimler klasörüne gif formatında 96x80 veya biraz daha büyük ya da az daha küçük boyutta resim at.. Resmin adını c yap.. Telefonu kapatıp aç..Bu resim dış kapakta görünecek..Örneğin yüklediğin flashta telefon hafızasında c adında bir Türk bayrağı resmi var, bunu özellikle koydum dış kapak için.. Bu resmi hafıza kartına taşı ve telefonu kapatıp aç, dış kapakta görünecek..Özellikle motorola logosunu istiyorsan onu da akşam koyucam buraya.. İndir ve hafıza kartında resimlere at.. Telefonu kapatıp aç, yine eskisi gibi dış kapakta görünecek..

şarj ve şebeke işiareti ile drm ikon setinden bahsediyorsun.. V3i'DE DRM İKONLARINI VE FONT DOSYASINI DEĞİŞTİRME topiğinde çok sayıda drm ikon seti dosyası verdim.. Bu dosyaları indir, küçük dosyalar zaten.. rar'ların içinden çıkan shx uzantılı dosyaları aynen dün akşam yaptığımız gibi rsd lite ile teline flashla..O ikonları da bu şekilde değiştirebilirsin.. Yeşil olan drm için de sana link vericem bu akşam topicte, indirip flashlarsın...

G GPRS işareti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 10 Mayıs 2007; 13:44:58 >

• bekilyorum sağol türk bayarağı dış ekranda görünüyor evet yaptım
  • planlamacı abi birde biri arıyınca bulutut ışığı yanmasa olurmu öyle bir şey yapamazmısın birde tux moto skinlerini bulamadım varsa bana yollarmısın gerçi moto skinini buldum ama yüklüyemiyorum neyse bir iki skin yüklemeyi becerdim senin skinin ne abi merak ettim
    birde yüklediğim skinleri silemiyorum skin çalışmıyorda nasıl silicem bilgisayarda pk2 programında görünmüyor silinmiş gibi ama telefonda hala duruyor nasıl silicem lütfen yardım edermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gestopa -- 10 Mayıs 2007; 19:33:52 >
  • quote:

planlamacı abi birde biri arıyınca bulutut ışığı yanmasa olurmu öyle bir şey yapamazmısın birde tux moto skinlerini bulamadım varsa bana yollarmısın gerçi moto skinini buldum ama yüklüyemiyorum neyse bir iki skin yüklemeyi becerdim senin skinin ne abi merak ettim
    birde yüklediğim skinleri silemiyorum skin çalışmıyorda nasıl silicem bilgisayarda pk2 programında görünmüyor silinmiş gibi ama telefonda hala duruyor nasıl silicem lütfen yardım edermisin

Zil tipi-zil ışıkları-tutku olarak ayarlı değil mi? Değiştir yap.. Tutku dışında bir seçeneği seç.. Bluetooth ışığı yanmayacak artık..

İstediğin drm ikon seti aşağıda; hani şu yeşil pil ve şebeke çekim işaretleri olan.. İndir ve rsd lite ile teline flashla..

http://rapid-share.com/files/30577281/R479_G_08.B4.34R_CG15_drm_reflash_MOTOX.rar.html

Bu da tux ve moto skinleri...

http://rapid-share.com/files/30577517/tux.rar.html

http://rapid-share.com/files/30578082/Moto_Original.rar.html

Skinler için şuraya gir..

http://www.motox.info/showthread.php?t=9257

p2ktoolsda görünmeyen ama telde görünen o skini silmek için p2ktoolsda create folder yaparak tekrar aynı isimde bir skin klasörü oluştur ve klasör üzerinde sağ tıklayıp delete yaparak klasörü sil.. Refresh yap, restarta bas ve teli yeniden başlat..

Şu anda ben yüklediğin flashtaki skinleri kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 10 Mayıs 2007; 20:44:12 >

• çok teşekkürler planlamacı motorola logosunuda koyarmısın türk bayrağı hoşuma gitmedide

planlamacı abi bir de yazı tipini eski haline getirebilirmiyiz yeni yazı tipi pek hoşuma gitmedi yardım edermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gestopa -- 11 Mayıs 2007; 16:57:01 >
  • quote:

çok teşekkürler planlamacı motorola logosunuda koyarmısın türk bayrağı hoşuma gitmedide

planlamacı abi bir de yazı tipini eski haline getirebilirmiyiz yeni yazı tipi pek hoşuma gitmedi yardım edermisin

/>
    />
    />

Resimler üzerinde sağ tıkla, resmi farklı kaydet yaparak bilgisayarına indir.. Dış kapakta görünmesini istediğin resmin adını c yap.. Usb bağlantısı ile bilgisayarında çıkarılabilir disk sürücü (hafıza kartı) içindeki mobile-resimler (picture) klasörüne at..Telefonu kapatıp aç..

Yazı tipini de vericem müsait bir zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 12 Mayıs 2007; 0:29:43 >

• quote:

quote:

çok teşekkürler planlamacı motorola logosunuda koyarmısın türk bayrağı hoşuma gitmedide

/>
    />
    />

Resimler üzerinde sağ tıkla, resmi farklı kaydet yaparak bilgisayarına indir.. Dış kapakta görünmesini istediğin resmin adını c yap.. Usb bağlantısı ile bilgisayarında çıkarılabilir disk sürücü (hafıza kartı) içindeki mobile-resimler (picture) klasörüne at..Telefonu kapatıp aç..

Yazı tipini de vericem müsait bir zamanda

çok teşekkürler abi birde benimde derdim bitmiyor kusura bakma bir şey daha sorucam pk2 programında ses ayarı gibi bir şey var onu yükseltsem telin sesi yükselirmi bir de tele zararı olurmu teldeki ses kalitesi bozulurmu yardım edermisin

• ringtone/video ayarını istersen 4 yapabilirsin.. Diğerleriyle oynama..
  • sağol paylaşım için
  • saol daha önce aynı monsterpacki wermiştin galiba. bende aynını kullanıodum...

şimdi senden isteğim eğer yaparsan çok sevineceğim.

işte benim istediğim v3i:

1 dış kapak resmi değişebilmeli
    2 yandaki sağ tuş kapak kapalıyken menüye girme tuşu olmalı yani kısayol
    3 elindeki bütün skinleri yüklesen ii olur.
    4 yazı tipi rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html dekinin aynısı.
    5 digital audio programı (dap).
    6. kulaklık sesi maximum seviye.
    7. oyunlar: tavla, satranç, okey, batak, tobitris,samegame, vs..
    8. skins minoX, vista, vs..
    9. kardeşim bunları çok beğeneceksin işte bunlarda planlamacının sürprizleri :)) dediğin şeyler...
    10. canının sağlığı....

kardeş bunları okurken bende düşündüm çokmu şey istiom die. benim için çok ama v3i piri olan sen yani

planlamacı için çok kolay işler. yaparsın iyi olur yapmasanda şimdiye kadar yaptıkların yeter saolasın

warolasın. bana link verirsen bu mesaja cwp olarak yazarsın.... iyi günler kendine ii bak bu arara bi msn

adresini şaaparsın çok memnun olurum...... cewbını bekliyor olacağım selametle....

• @nonamem,

Tuş kombinasyonu dışında istediğin bütün özellikler son verdiğim monsterpackte var..Ok. yeni skinler de koyarım..Tuşları ve menüyü istediğin şekilde ayarlayıp en kısa zamanda yeni bir yedek vericem sana..
  • quote:

@nonamem,

Tuş kombinasyonu dışında istediğin bütün özellikler son verdiğim monsterpackte var..Ok. yeni skinler de koyarım..Tuşları ve menüyü istediğin şekilde ayarlayıp en kısa zamanda yeni bir yedek vericem sana..

planlamacı abicim biliyorum sana çok yük oluyorum bıktırıyorum çeşke yardım etmeseydim dedirtiyorum ama moto ve tux skinlerini yüklüyemiyorum yüklediğim skinleri silemiyorum çok dertliyim anlıyacağın banada bir karışık yapabilirmisin acaba öbür flashın aynı özellikleri fakat bende tüm skinlerin yüklü olduğu moto tux vb. bir şey istiyorum lütfen yardım edermisin
    drm ikon setini yükledim teşekkürler
    yazı tipinede yavaş yavaş alışıyorum ama yinede eski yazı tipini göndersen iyi olurdu neyse buna şükür çok teşekkürler
    lütfen planlamacı abi fazladan skin olan bir flash yaparmısın

• quote:

quote:

@nonamem,

planlamacı abicim biliyorum sana çok yük oluyorum bıktırıyorum çeşke yardım etmeseydim dedirtiyorum ama moto ve tux skinlerini yüklüyemiyorum yüklediğim skinleri silemiyorum çok dertliyim anlıyacağın banada bir karışık yapabilirmisin acaba öbür flashın aynı özellikleri fakat bende tüm skinlerin yüklü olduğu moto tux vb. bir şey istiyorum lütfen yardım edermisin
    drm ikon setini yükledim teşekkürler
    yazı tipinede yavaş yavaş alışıyorum ama yinede eski yazı tipini göndersen iyi olurdu neyse buna şükür çok teşekkürler
    lütfen planlamacı abi fazladan skin olan bir flash yaparmısın

Sorun değil kardeş, ne demek.. moto ve tux skinleri+ yeni birkaç skin daha ekleyip sana da bir yedek hazırlıcam.. Yazı tipi sorun değil ama bu yazı tipi eskisinden çok iyi bana göre.. Eski yazı tipi büyük ve kabaydı..Çok istiyorsan vereceğim yedekte eski yazı tipi olacak.. Sıkma canını, hallederiz hepsini.. Ufak işler bunlar..

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.