Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

quote:

@nonamem,

Tuş kombinasyonu dışında istediğin bütün özellikler son verdiğim monsterpackte var..Ok. yeni skinler de koyarım..Tuşları ve menüyü istediğin şekilde ayarlayıp en kısa zamanda yeni bir yedek vericem sana..

planlamacı abicim biliyorum sana çok yük oluyorum bıktırıyorum çeşke yardım etmeseydim dedirtiyorum ama moto ve tux skinlerini yüklüyemiyorum yüklediğim skinleri silemiyorum çok dertliyim anlıyacağın banada bir karışık yapabilirmisin acaba öbür flashın aynı özellikleri fakat bende tüm skinlerin yüklü olduğu moto tux vb. bir şey istiyorum lütfen yardım edermisin
    drm ikon setini yükledim teşekkürler
    yazı tipinede yavaş yavaş alışıyorum ama yinede eski yazı tipini göndersen iyi olurdu neyse buna şükür çok teşekkürler
    lütfen planlamacı abi fazladan skin olan bir flash yaparmısın

Sorun değil kardeş, ne demek.. moto ve tux skinleri+ yeni birkaç skin daha ekleyip sana da bir yedek hazırlıcam.. Yazı tipi sorun değil ama bu yazı tipi eskisinden çok iyi bana göre.. Eski yazı tipi büyük ve kabaydı..Çok istiyorsan vereceğim yedekte eski yazı tipi olacak.. Sıkma canını, hallederiz hepsini.. Ufak işler bunlar..

çok çok teşekkürler yazı tipi meselesiyle uğraşma o zaman bende yenisine alıştım zaten yeni haliyle kalsın yani çok sağol ama lütfen moto ve tux skini olsun çok teşekkürler

• @gestopa,

Birazdan veriyorum istediğin yedeği..
  • http://rapid-share.com/files/33585088/THE_FINAL_BACKUP_by_planlamaci.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 27 Mayıs 2007; 2:37:47 >
  • quote:

gestopa kardeş, işte istediğin yedek.. İndir ve flashla

http://rapid-share.com/files/31140819/MP_FOR_GESTOPA.rar.html

çok teşekkürler bir azdan yüklücen verdiğin flashı yanlız flash 28 mb yazıyo telefon hafızası 12 mb nasıl yüklicek bilmiyorum neyse çok teşekkürler

• yükledim çok teşekkürler menüdeki hesap makinesi yerine kısayolları koyman güzel olmuş çok teşekkürler
  • arkadaşlar telefonun ekranında sol üstte "G" harfi çıkıyo ne kadar çektiğini gösteren çubukların yanında ne anlama geliyo o harf sizde de çıkıyomu (geliştirmeyi yaptım)
  • G GPRS işareti..
  • telefonu bi yere götürsek yaparlar mı bu flashlamayı?
  • quote:

ringtone/video ayarını istersen 4 yapabilirsin.. Diğerleriyle oynama..

bu ayarları nasıl kaydedicem 4 yapıyorum sonra geri eski haline dönüyo nasıl kayıt olucak yardım edermisin
  • quote:

quote:

bu ayarları nasıl kaydedicem 4 yapıyorum sonra geri eski haline dönüyo nasıl kayıt olucak yardım edermisin

get deyip, ayarı yaptıktan sonra set ile kaydediyorsun.. Bence oynamasan daha iyi olur.. Sana verdiğim son yedekte bu ayarı zaten 4 yaptım.. p2ktoolsda ringtone/video yazan bu ayar aslında tuş sesini artırıyor.. p2ktoolsda bunların sırası karışmış.. Bence hiç oynama, telinde sesi tamamen kaybedebilirsin.. Sonra tekrar flashlaman gerekir

• quote:

quote:

quote:

get deyip, ayarı yaptıktan sonra set ile kaydediyorsun.. Bence oynamasan daha iyi olur.. Sana verdiğim son yedekte bu ayarı zaten 4 yaptım.. p2ktoolsda ringtone/video yazan bu ayar aslında tuş sesini artırıyor.. p2ktoolsda bunların sırası karışmış.. Bence hiç oynama, telinde sesi tamamen kaybedebilirsin.. Sonra tekrar flashlaman gerekir

tamam değiştirmeyim o zaman çok sağol

• teşekkürler, v3i'm tamamen değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 17 Mayıs 2007; 20:33:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cholonya

teşekkürler, v3i'm tamamen değişti

Rica ederim Bu arada, yakında skinleri ve drm setini değiştirip yeni bir yedek vermeyi düşünmeye başladım.. Bu son yedekte verdiğim skinleri ve mavi drm setini beğenmedim, gözüme batmaya başladı..Yazı tipini de italik yapıp yeni bir yedek vericemmm

• planlamacı abi çok güzel olur valla bu yeni yedeği 4 gözle bekliyoruz bu skinlerden sıkıldım artık zaten hoşuma giden 2 tane var yep yeni skinlerde eklermisin bekliyoruz çok teşekkürler
  • quote:

planlamacı abi çok güzel olur valla bu yeni yedeği 4 gözle bekliyoruz bu skinlerden sıkıldım artık zaten hoşuma giden 2 tane var yep yeni skinlerde eklermisin bekliyoruz çok teşekkürler

Sorun değil kardeş.. p2ktools ile skin yüklemekte zorlanıyorsan, sana başka bir program kullanarak skin yükleme ve silmenin çok daha kolay bir yolunu gösterebilirim.. Akşam msn'de görüşelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 18 Mayıs 2007; 8:42:53 >
  • planlamacı abi bir şey sorucam biz yazın 2-2,5 ay tatile gidiyoruzda bu drm ikon seti sonra yazı tipi falan bilgisayar olmadan tema gibi yada skin gibi telefondan değiştiremezmiyiz bilgisayar olmadan böyle birşey olmazmı lütfen yardım edemermisin
  • Font ve drm'yi, telefondan değiştirmek mümkün değil maalesef..pc mutlaka gerekiyor..

Yeni yedeği bugun vericem bi aksilik olmazsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 19 Mayıs 2007; 10:02:57 >
  • arkadaşlar bu ekranda "g" harfi çıkınca gprs'e bağlı demek olmuyor di mi? yani para falan yazmasın fazladan
  • Hayır gprs'e bağlı olduğu anlamına gelmiyor..O işareti tamamen kaldırdım aslında ama uzun süre telefon açık kaldığında çıkıyor yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 27 Mayıs 2007; 2:38:35 >
  • selam planlamaci abi 2 gün önce bi v3i aldım cd sini pc ye yükledim ama itunes kullanmayı başaramadım bide bu monster pack gibi flash programlarını telefona yüklemekten çekiniyorum bana yardım edebilirmisiniz???????
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.