Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: comanchy

selam planlamaci abi 2 gün önce bi v3i aldım cd sini pc ye yükledim ama itunes kullanmayı başaramadım bide bu monster pack gibi flash programlarını telefona yüklemekten çekiniyorum bana yardım edebilirmisiniz???????

bence hiç çekinme flash atınca çok güzel oluyor yeni özelliklerde geliyor sana itunes kullanmanı tavsiye etmem ama tabi sen bilirsin flash atınca motorolanın bir mp3 çaları geliyorki sorma itunesi 5e atlar 6ya böler süper bir şey eğer flashdan pişman olursan geri eski haline dönderirsin çok basit hem yeni skinde yükliyebiliyosun son karar senin kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 22 Mayıs 2007; 12:18:34 >
  • SELAM V3İ CİLER BU TELEFONU YENİ ALDIM AMA NASILGELİŞTİREBİLECEĞİM HAKKINDA Bİ FİKRİM YOK BANA YARDIM EDİCEK ÜST DİZEY BİRİSİ VARMIDIR ACABA V3İ Yİ TAM ANLAMIYLA KULLANAMASIĞIM İÇİN KENDİMDEN UTANIYORUM LÜTFEN BANA YARDIM EDİİİİİİİNNNN nurullah-yildirim@hotmail.com
  • selam sedat9-b ben eski comanchy yeni real comanchy msn adresimi versem benimle beraber flashları yüklememde yardımcı olabilirmisin ben yanlış bişiyler yapmaktan korkuyorum nurullah-yildirim@hotmail.com
  • telefonumu bilgisayara bağladım usb ayarı data/faz oalrak ayarlı.tüm driverları yükledim sorunsuz.rds lite programını açıyorum.telefonu görüyor.file kısmından fkash dosyasınıda bulup start diyorum.telefon boot ekranına gelir ancak rsd lite programında "failed flashing process...8phone disconnected) " diye bir hata çıkıyor.sorun ne olabilir nasıl flash yükliyecem deli oldum yaaa.
  • Bağlantı kopuyor bir şekilde ve rsd artık telini görmüyor.. Driverları silip herşeyi baştan kur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: real comanchy

SELAM V3İ CİLER BU TELEFONU YENİ ALDIM AMA NASILGELİŞTİREBİLECEĞİM HAKKINDA Bİ FİKRİM YOK BANA YARDIM EDİCEK ÜST DİZEY BİRİSİ VARMIDIR ACABA V3İ Yİ TAM ANLAMIYLA KULLANAMASIĞIM İÇİN KENDİMDEN UTANIYORUM LÜTFEN BANA YARDIM EDİİİİİİİNNNN nurullah-yildirim@hotmail.com

Önce kendin bir dene, 1. sayfada ihtiyacın olan herşey var.. Yapamazsan yardım ederim.. Telin i-tunes'lu değilse bu topicten dosya flashlama teline..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 22 Mayıs 2007; 19:50:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: real comanchy

selam sedat9-b ben eski comanchy yeni real comanchy msn adresimi versem benimle beraber flashları yüklememde yardımcı olabilirmisin ben yanlış bişiyler yapmaktan korkuyorum nurullah-yildirim@hotmail.com

bende çok iyi bilmiyorum banada planlamacı abi yardım etti genede skin yüklemekte falan yardım edebilirim skin yükliyebildinmi hiç tekrar söylüyorum bende acemiyim bende telefonu aldığımdan beri denedim ama olmadı sonra 5 ay sonra yani 2,5-3 hafta önce başarabildim planlamacı abi sayesinde çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 22 Mayıs 2007; 22:57:13 >
  • ellerinize sağlık çok hoş bi telefonum oldu
    ufak bir soru, bu dış ekran açıkken değil de kapalıyken de sürekli görünecek bir resim eklemek mümkün müdür??
  • sana nasıl dua ediyorum bi bilsen varya... allah ne muradın varsa versin ya..süper oldu telefon arka planda müzik dinleyebiliyorum.. çok çok çok teşekkürler..bi sürü yeni özellik var yaa. çok teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cholonya

ellerinize sağlık çok hoş bi telefonum oldu
    ufak bir soru, bu dış ekran açıkken değil de kapalıyken de sürekli görünecek bir resim eklemek mümkün müdür??

hayır mümkün değil
  • tekrar teşekkür ederek bilenlere birkaç soru sormak istiyorum:

1. bu telefonda sms raporu diye bir şey var mı? mesajı gönderdiğim zaman iletilip iletilmediğini anlayamıyorum.
    2. hafıza kartındaki mp3'leri zil sesi olarak nasıl ayarlayabilirim? zil sesleri bölümünde sadece telefon hafızasındakiler görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cholonya

tekrar teşekkür ederek bilenlere birkaç soru sormak istiyorum:

1. bu telefonda sms raporu diye bir şey var mı? mesajı gönderdiğim zaman iletilip iletilmediğini anlayamıyorum.
    2. hafıza kartındaki mp3'leri zil sesi olarak nasıl ayarlayabilirim? zil sesleri bölümünde sadece telefon hafızasındakiler görünüyor.

Var evet ama mesaj gönderirken her mesaj için teslim raporunu açman gerekiyor..Teslim raporu sürekli açık yapılamıyor bu telefonda.. Mesajın gidip gitmediğini ayrıca giden mesajlara girerek mesajın başında onay işaretinin olup olmadığına bakarak da anlayabilirsin..

Hafıza kartı mp3'leri zil sesi yapılamıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 24 Mayıs 2007; 10:50:35 >
  • hızlı yanıtınız için teşekkür ederim
  • ya selam planlamacı buhttp://rs19.rapidshare.com/files/915869/MOTOPHONETOOLS_4B.rar linke tıkladım 2 seçenek var biri premium diğeri free şifreyi girdim ama birde login istiyor ben free yi indirsem bi zararı olurmu...
  • planlamacı abi bu yeni verceğin yedek biraz geçikti ben meraktan ölmek üzereyim ne zaman eklersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 25 Mayıs 2007; 21:47:18 >
  • Birazdan vericem ok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Birazdan vericem ok..

bekliyorum çok meraklandım inşallah skinler güzeldir
  • Sedat kardeş, kusura bakma işim çıktı ve fırsat bulamadım ama söz; yarın sabah elinde olacak yeni yedek
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Sedat kardeş, kusura bakma işim çıktı ve fırsat bulamadım ama söz; yarın sabah elinde olacak yeni yedek

neyse bizimde zaten internetin kotası dolmuş 4.233 gb civarında bir şey olmuş bu yeni yedek çok gb edermi
  • 30 mb
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.