Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cholonya

arkadaşlar konuyla doğrudan ilgili değil ama konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum.
    v3i'nizi dış etkilerden korumak için ebay'den aşağıdaki ürünleri sipariş ettim. size de tavsiye ederim ;) ürünler gümrüğe takılmadan kapınıza kadar teslim ediliyor. bilginize.

1. telefonun üzerine kaplanan ve çiziklere karşı %100 koruma sağlayan, şeffaf ve silikon koruma skin'i

BestSkins Ever: 7$ ürün + 2.5$ kargo

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1)

Görmek için tıklayın...

2. telefonun dışına geçirilen ve mükemmel görünümlü sert kılıf

/>

Ebay: Motorola V3i cover: 5$ ürün +10$ kargo

Görmek için tıklayın...

İki ürün için de ödemeleri PayPal ile güvenli bir şekilde yapabilirsiniz...

iimişş

• quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

mpg4 formatındaki videoları bilgisayarda açamıyorum error falan diye hata mesajı veriyo napıcam yardım edermisin

Akşam bakarız.. mp4'ü açabilen bir playera ihtyiacın var..nero showtime olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 31 Mayıs 2007; 8:51:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

mpg4 formatındaki videoları bilgisayarda açamıyorum error falan diye hata mesajı veriyo napıcam yardım edermisin

Akşam bakarız.. mp4'ü açabilen bir playera ihtyiacın var..nero showtime olabilir..

3gp ile mg4lerin arasındaki fark ne
  • mp4, 3gp'ye göre daha net ve kaliteli görüntü verir..
  • Çok güzel bir rehber hazırlamışsın.
  • Yüklerken hata verdi..
    Hata aynen şöyle

Boot Loader
    0A.30
    SW Version:
    R47A_G_08.D8.85R
    PHONE CODE SIG
    ERROR:

OK to Program
    USB
    Transfer Mode

Ne yapmam gerekiyo..lütfen yardımcı olun..
    telefonun usb kablosunu çekmedim.. kısa sürede cevap yazın lütfenn
  • arkadaşlar hepinize bir soru sorucam motorola kullanın yada kullanmayın önemli değil lütfen herkez fikrini söyleyin lütfen
    evet sorum resimdede yazdığı gibi her tuşun ayrı bir güzel fonksiyonu var ama ben birinden vaz geçip kapak kapalıyken şarkı değiştirme fonksiyanu yapmak istiyorum şimdi ilk tuşlar ses açıp kapatıyor mp3 çalarken bu önemli bir şey bence onun altındaki tuşlar foto çekmek önemli değil bence ama zil tipini değiştirmek kolay oluyor (sessiz titreşim hafif yüksek falan) sağdaki tuşta ise telefonu arayanı meşgule düşürmek önemli değil bence ama telefon açıp kapatılabiliyor (kapak açılmadan) gerçi daha açamadım ama en azından kapatabiliyorum sizce hangisinden vazgeçmeliyim yoksa hiç birinden vaz geçmeyip mp3 değiştime fonksiyonundanmı vaz geçmeliyim hangisi siz olsanız naparsınız

not:bu olayların hepsi tel kapağı kapalıyken yapılmak istenmektedir yani istemekteyim
    lütfen herkez fikrini yazabilirmi bu benim için çok önemli telinizin markası ne olursa olsun fark etmez lütfen fikirlerinizi yazın bekliyorum

• az önce bende daha yeni alalı 2 hafta olan v3i me aynen uyguladım %100 başarı .. emeğe saygı teşekkürler. müthiş bir buluş harika bir telefonum oldu bence symbian hal etmiş v3i de son nokta
  • yaw bişiy sorucam planlamacı bu son final monsterpack de acayip bişiy gözüme takildi o 3 tane mp3 var ya acayip sesi yüksek cıkıor ve bozulma yok bunu diğer mp3 lere yapabilirmyiz ?bi programi var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy1903 -- 3 Haziran 2007; 23:32:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddy1903

yaw bişiy sorucam planlamacı bu son final monsterpack de acayip bişiy gözüme takildi o 3 tane mp3 var ya acayip sesi yüksek cıkıor ve bozulma yok bunu diğer mp3 lere yapabilirmyiz ?bi programi var mi ?

var mp3gain
  • Arkadaşlar merhaba, evdeki bilgisayarım arıza yaptığı için hafta sonu cevap yazamadım sizlere..

@sedat,

Tuş fonksiyonlarını ve menüyü nasıl değiştireceğini öğrenmişsin..youonlyliveonce'ın verdiği tuş kombiansyonu fena değil, ben de uzun süre kullandım bu şekilde..Yapamadığın veya anlamadığın bir yer varsa yardım etmeye hazırım..

@eddy1903,

pm'inde programları ve driverları indiremediğini yazmışsın.. rapid-share aradaki -'yi kaldırıp bu iki kelimeyi birleştirmen gerekiyor.. Ama flashladığına göre sanırım indirmeyi başardın..
    Sedat'ın da dediği gibi, o mp 3'lerin ses düzeyini mp3gain programı ile artırdım.. Bu program ile zil sesi olarak kullanacağın mp3'lerin ses düzeyini 102 veya 104 yap..Diğer mp 3'ler içinse 98 veya 100 yapmanı öneriyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 4 Haziran 2007; 9:27:41 >

• quote:

arkadaşlar hepinize bir soru sorucam motorola kullanın yada kullanmayın önemli değil lütfen herkez fikrini söyleyin lütfen
    evet sorum resimdede yazdığı gibi her tuşun ayrı bir güzel fonksiyonu var ama ben birinden vaz geçip kapak kapalıyken şarkı değiştirme fonksiyanu yapmak istiyorum şimdi ilk tuşlar ses açıp kapatıyor mp3 çalarken bu önemli bir şey bence onun altındaki tuşlar foto çekmek önemli değil bence ama zil tipini değiştirmek kolay oluyor (sessiz titreşim hafif yüksek falan) sağdaki tuşta ise telefonu arayanı meşgule düşürmek önemli değil bence ama telefon açıp kapatılabiliyor (kapak açılmadan) gerçi daha açamadım ama en azından kapatabiliyorum sizce hangisinden vazgeçmeliyim yoksa hiç birinden vaz geçmeyip mp3 değiştime fonksiyonundanmı vaz geçmeliyim hangisi siz olsanız naparsınız

not:bu olayların hepsi tel kapağı kapalıyken yapılmak istenmektedir yani istemekteyim
    lütfen herkez fikrini yazabilirmi bu benim için çok önemli telinizin markası ne olursa olsun fark etmez lütfen fikirlerinizi yazın bekliyorum

youonlyliveonce'ın yaptığı gibi ses artırma azaltma tuşlarından birini şarkı değiştirme yapabilirsin ama o zaman karışıklık oluyor.. Ben o şekilde kullanamadım mesela..Zil tipini değiştirme tuşunu yaparsan i-tunes'da şarkıyı durdurma ve tekrar başlatma özelliği kayboluyor.. Bana soracak olursan eğer kapak kapalıyken meşgule düşürmek senin için çok önemli değilse-ki öyle yazmışsın- bence bu tuşu (şağ yan tuş) şarkı değiştirme yap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 4 Haziran 2007; 9:33:37 >

• planlamacı abi çağrıyı meşgule düşürme işi önemli değil ama kapak kapalıyken teli kapatabiliyorum o çok güzel bir özellik youonlyliveoncenin yaptığı tuş kombinasyanunu kullanıyorum şu anda ama pişmanım en kısa zamanda eski halina geri çeviricem bende senin gibi kullanamıyorum zor oluyor mp3 değiştirme özelliğide iyi olmuyor zaten çünkü ileri alınıyor sadece geri alınmıyor mp3gain ile sesini yükselttiğim mp3leri tele atamıyorum desteklenmeyen dosya tipi diyor napmalıyım önceden flashlamadan önce birsürü mp3 yükseltip atmıştım acaba flashden dolayımı ne dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 4 Haziran 2007; 13:35:42 >
  • quote:

planlamacı abi çağrıyı meşgule düşürme işi önemli değil ama kapak kapalıyken teli kapatabiliyorum o çok güzel bir özellik youonlyliveoncenin yaptığı tuş kombinasyanunu kullanıyorum şu anda ama pişmanım en kısa zamanda eski halina geri çeviricem

Evet, sağ yan tuş aynı zamanda alarmı da kapağı açmadan kapatmanı sağlıyor.. Faydalı bir tuş bence de.. Şarkı değiştrme için sol alt tuş daha uygun, eğer i-tunes kullanmıyorsan..
  • neyse ben mp3 değiştirme tuşundan vaz geçtim sol tuş yapıncada akıllı tuş özelliğini kaybediyor yardımların için teşekkürler şu motox sitesinde skin colletcions gibi yerden başka v3i skin yeri bulamadım başka neresi var başka telefonlarınki uymuyor büyük geliyor
  • Arkadaşlar acil bir sorum var? Yanlış yazılım versiyonuyla elimdeki v3î'yi maalesef uçurdum.Telefon kesinlikle açılmıyor.Çöpe mi atılacak şimdi yoksa servilsler yardımcı olur mu bana?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.pupa

Arkadaşlar acil bir sorum var? Yanlış yazılım versiyonuyla elimdeki v3î'yi maalesef uçurdum.Telefon kesinlikle açılmıyor.Çöpe mi atılacak şimdi yoksa servilsler yardımcı olur mu bana?

Bootloader'la hallettim gerek kalmadı..
  • quote:

neyse ben mp3 değiştirme tuşundan vaz geçtim sol tuş yapıncada akıllı tuş özelliğini kaybediyor yardımların için teşekkürler şu motox sitesinde skin colletcions gibi yerden başka v3i skin yeri bulamadım başka neresi var başka telefonlarınki uymuyor büyük geliyor

planlamacı abi sanırım tatile falan çıktın yada bilgisayarın bozuldu neyse meraklandım yani kendini özlettirdin şu skin işi nolacak hangi sitede
  • planlamcı kardes öncelikle bu kadar yardımların için tesekkürler ediyorum sana. benim sorunum biraz farklı diğerlerine oranla. benim bir v3i m vardı ilk cıktığında aldım ve cok memnundum seninde yardımlarınla burda flash atabiliyordum ve dediklerinin hepsini yapıyordum cünkü im numarası 47a ile başlıyordu :). neyse gecelim bunları bundan 1 ay önce telefon kendi kendine kapandı ama üzerinde orjinal flashı vardı tabi garantiside vardı. hemen servise götürdüm 15 gün sonra telefonu yapamıcaklarını ve değiştirceklerini sölediler ve sölediklerini 1 ay sonra yaptılar sonucta bana yeni bi v3i geldi ama asıl sorun simdi basladı telefonu öle bi v3i ki inanamassın tus takımı ve yazılımı v3 dış görünüsü v3i tabi ituneste yok yeni gelen telin im side 479 lu yani flaslanamıyo ben tekrar götürdüm bunları görünce ve telefonumun itunesli olması gerektini böle istediğimi söledim bana dedilerki sizin telefonunuz üst versiyonlu bi v3i o yüzzden düsük versiyonunu yüklemiyoruz(itunesli) tabi bunlar geciştirmek için komik yalanlar bende yemiş gibi yaptım bu dakkadan sonra sana sormaya karar verdim ben sence simdi ne yapıyım sikayet etsem bunları baska telefon verirlermi acaba??? simdiden tesekkürler
    bide hiç uğrasma dersen bu bendeki 479 lu teli 47a ya cevirmenin bi yolu varmı

• arkadaşlar v3i ve v3x arasında kaldım ama sanırım v3i alıcam. ancak v3i de tam ekran video seyredilebiliyormu, ayrıca maksimum kaç gb hafıza kartı takabiliyoruz.

(topicin tamamını okuyamadım çok uzun)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.