Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese Merhaba,
    Benim iki sorum olacakti, cevaplayabilrseniz çok memnun olurum.
    1. Bu monster pack yüklemesinden sonra cihazın desteklediğin maksimum external hafıza hala 512 mb mi? Ben cihazımda dinleyebileceğim mp3 sayısını artırabilmek için 1 yada 2 gb kart almayı planlıyorumda.
    2. Cihazın desteklediği maksimum bitrate 192 kbps mi? Bunu artırmanın bir yolu yok mu? Çünkü farkettimki yüklediğim bazı mp3 leri Digital Auido Player çalmıyor..
    Teşekkürler, iyi günler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurti_yil

Herkese Merhaba,
    Benim iki sorum olacakti, cevaplayabilrseniz çok memnun olurum.
    1. Bu monster pack yüklemesinden sonra cihazın desteklediğin maksimum external hafıza hala 512 mb mi? Ben cihazımda dinleyebileceğim mp3 sayısını artırabilmek için 1 yada 2 gb kart almayı planlıyorumda.
    2. Cihazın desteklediği maksimum bitrate 192 kbps mi? Bunu artırmanın bir yolu yok mu? Çünkü farkettimki yüklediğim bazı mp3 leri Digital Auido Player çalmıyor..
    Teşekkürler, iyi günler...

-hafıza kartının flash veya monster pack ile bir alakası olduğunu sanmıyorum.en fazla1 gb micro sd kart destekliyor.(denedim)1gb rahatlıkla takılmaksızın kullanılabiliyor.

-cihazın desteklediği maksimum 192 kbps.bunu arttırmanın bir yolu yok diye biliyorumama itunes programı ile veya herhangi bir dönüştürücü programı ile 256 veya 320 kbps gibi yüksek kaliteli ses dosyalarını 192 veya 128 gibi daha düşük değerlere dönüştürmen mümkün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 2 Temmuz 2007; 15:32:56 >

• Hocam ben bu flashlama olayını yaptım gayet güzel bir şekilde skinler vs oldu.

Yanlız dolu olan cihazımın şarjı 1 günde bitti.Normalde telefonda çok fazla konuşan biri olmadığımdan 3-4 gün giderdi telefonun şarjı.

Flashlama olayından sonra pil'in çabuk bitmesi gibi bir sorun olabilir mi?
  • Biri bana yardım etsin lütfen teli son monster pack ile flashladım sim kartımı taktığımda ise kayıtsız sim kaydı yazdı telimi kullanamıyorum yardım lütfen :(
    Yedek olan flashıda yükledim yinede değişmedi durum yok mu bunun bi çaresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altances -- 5 Temmuz 2007; 21:58:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironblood

Hocam ben bu flashlama olayını yaptım gayet güzel bir şekilde skinler vs oldu.

Yanlız dolu olan cihazımın şarjı 1 günde bitti.Normalde telefonda çok fazla konuşan biri olmadığımdan 3-4 gün giderdi telefonun şarjı.

Flashlama olayından sonra pil'in çabuk bitmesi gibi bir sorun olabilir mi?

flash atarken şarj çok kullanılıyo diye biliyorum.ileride bu sorun devam etmez bence.
  • Beyler benim kafama takılan bir konu var şimdiye kadar telefonuma flashlama yapmadım.Yaptığım zaman telefonum 50 parçadan fazlasını da çalabilecek mi?Flashlama olmadan bunu gerçekleştirmek mümkün mü? Son soru da bu tpicin ilk sayfasında gayet detaylı anlatılmış fakat ondan sonra birçok sayfada yeni yeni programlar vs. verilmiş.Şimdi biz ilk sayfadaki olayı uygulayarak flash atmış oluyor muyuz yoksa herşeyi okuyup parça parça mı gerçekleştirmemiz gerekiyo?Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhyen

Beyler benim kafama takılan bir konu var şimdiye kadar telefonuma flashlama yapmadım.Yaptığım zaman telefonum 50 parçadan fazlasını da çalabilecek mi?Flashlama olmadan bunu gerçekleştirmek mümkün mü? Son soru da bu tpicin ilk sayfasında gayet detaylı anlatılmış fakat ondan sonra birçok sayfada yeni yeni programlar vs. verilmiş.Şimdi biz ilk sayfadaki olayı uygulayarak flash atmış oluyor muyuz yoksa herşeyi okuyup parça parça mı gerçekleştirmemiz gerekiyo?Teşekkürler..

flashlama ile de ne yazıkki iTunes un 50 şarkı sınırlamasının kaldırılması mümkün değil.İlk sayfadakileri yaptığında evet flashlamış oluyorsunileriki sayfalarda verilen dosyalara ilk sayfadakilerin değişik versiyonları diyebiliriz.yeni skinler yeni yazı tipleri fln..bunun dışında pek bir değişiklik yok

• quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

Beyler benim kafama takılan bir konu var şimdiye kadar telefonuma flashlama yapmadım.Yaptığım zaman telefonum 50 parçadan fazlasını da çalabilecek mi?Flashlama olmadan bunu gerçekleştirmek mümkün mü? Son soru da bu tpicin ilk sayfasında gayet detaylı anlatılmış fakat ondan sonra birçok sayfada yeni yeni programlar vs. verilmiş.Şimdi biz ilk sayfadaki olayı uygulayarak flash atmış oluyor muyuz yoksa herşeyi okuyup parça parça mı gerçekleştirmemiz gerekiyo?Teşekkürler..

flashlama ile de ne yazıkki iTunes un 50 şarkı sınırlamasının kaldırılması mümkün değil.İlk sayfadakileri yaptığında evet flashlamış oluyorsunileriki sayfalarda verilen dosyalara ilk sayfadakilerin değişik versiyonları diyebiliriz.yeni skinler yeni yazı tipleri fln..bunun dışında pek bir değişiklik yok

Hocam benim için önemli olan bu sınırlamayı kaldırmaktı flashlama ile de kalkmıyosa hiç uğraşamam yani flashla.Artık 50 şarkı ile idare etcez napalım

• ben de bu sebebpten dolayı Digital Audio Player olan flashı yüklemiştim.Ama o programda da arka planda müzik çalma yok Bişey tam olsa şaşarım
  • merhaba arkadaşlar benim v3İM sizlere ömür
    daha önce pencere kenarında nemlenmiş ve servisten sonra sesle ilgili bir problem çıkmıştı bende flash atıyodum ara sıra belki düzelir filan derken şimdi açılmıyor servis o zamanda bana parça fiyatına satabileceğimi söylemişti sizce ne kadar eder parça fiyatı olarak siz arkadaşlardan bir fiyat araştırması yapim dedim kazık yemeyim sonra şimdiden teşekkürler
  • valla şuan 2.el satmak istesem burada anca 100 ytl ye alıyorlar.tanıdık olunca 150
    bu arada bursa orhangazide oturuyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

valla şuan 2.el satmak istesem burada anca 100 ytl ye alıyorlar.tanıdık olunca 150
    bu arada bursa orhangazide oturuyorum..

V3i yi mi o fiyata satıyolar hocam bir yanlışlık olmasın?v3 bile en az 150 civarı bi fiyata gidiyor???
  • quote:

50 şarkı limiti 100 yapılabiliyor.. Bunu benim telefona yapamıyorum çünkü boot versiyonum 0A.52.. 0A.52 en son boot sürümü ve rsa korumasını kaldırmaya karşı korumalı ne yazık ki..0A.52'yi başka bir sürüm de yapamıyorum, bunun için telefonun içini açıp test point denen bir nokta oluşturmak gerekiyor ki oldukça teknik ve zor bir iş.. Ama eğer senin boot versiyonun 0A.52 değilse (OA.30'dur umarım) senin için mp hazırlarım..Vereceğim bu mp'i flashladığında 50 şarkı 100'e çıkar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 18 Temmuz 2007; 21:19:17 >

• quote:

İlk sayfadaki ilk mesajımda verdiğim mp'yi flashlaman yeterli..Tek bir dosya flashlayacaksın.. Flashlamayı bu kadar küçümseme, telefonunun çok değiştiğini göreceksin ve iyi ki yapmışım diyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 18 Temmuz 2007; 21:22:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: altances

Biri bana yardım etsin lütfen teli son monster pack ile flashladım sim kartımı taktığımda ise kayıtsız sim kaydı yazdı telimi kullanamıyorum yardım lütfen :(
    Yedek olan flashıda yükledim yinede değişmedi durum yok mu bunun bi çaresi?

Flashtan kaynaklanan bir sorun değil bu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: evrenel

arkadaşlar v3i ve v3x arasında kaldım ama sanırım v3i alıcam. ancak v3i de tam ekran video seyredilebiliyormu, ayrıca maksimum kaç gb hafıza kartı takabiliyoruz.

(topicin tamamını okuyamadım çok uzun)

V3i'de tam ekran video yok.. 1 gb hafıza destekliyor.. v3x 240x320 ekrana sahip, kamerası daha iyi ama skin, flash vs. bulma, modlama açısından V3i'yi öneriyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: red05

planlamcı kardes öncelikle bu kadar yardımların için tesekkürler ediyorum sana. benim sorunum biraz farklı diğerlerine oranla. benim bir v3i m vardı ilk cıktığında aldım ve cok memnundum seninde yardımlarınla burda flash atabiliyordum ve dediklerinin hepsini yapıyordum cünkü im numarası 47a ile başlıyordu :). neyse gecelim bunları bundan 1 ay önce telefon kendi kendine kapandı ama üzerinde orjinal flashı vardı tabi garantiside vardı. hemen servise götürdüm 15 gün sonra telefonu yapamıcaklarını ve değiştirceklerini sölediler ve sölediklerini 1 ay sonra yaptılar sonucta bana yeni bi v3i geldi ama asıl sorun simdi basladı telefonu öle bi v3i ki inanamassın tus takımı ve yazılımı v3 dış görünüsü v3i tabi ituneste yok yeni gelen telin im side 479 lu yani flaslanamıyo ben tekrar götürdüm bunları görünce ve telefonumun itunesli olması gerektini böle istediğimi söledim bana dedilerki sizin telefonunuz üst versiyonlu bi v3i o yüzzden düsük versiyonunu yüklemiyoruz(itunesli) tabi bunlar geciştirmek için komik yalanlar bende yemiş gibi yaptım bu dakkadan sonra sana sormaya karar verdim ben sence simdi ne yapıyım sikayet etsem bunları baska telefon verirlermi acaba??? simdiden tesekkürler
    bide hiç uğrasma dersen bu bendeki 479 lu teli 47a ya cevirmenin bi yolu varmı

r479'u r47a yapmak mümkün evet.. Yabancı forumlarda yapanlar var..www.motox.info sitesinde V3i ana topiğinde anlatılmış nasıl yapılacağı, biraz ingilizcen varsa orada anlatılanları uygulayarak yapabilirsin.. İhtiyaç duymadığım için hiç ilgilenmedim bu konuyla açıkçası..

• quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

quote:

neyse ben mp3 değiştirme tuşundan vaz geçtim sol tuş yapıncada akıllı tuş özelliğini kaybediyor yardımların için teşekkürler şu motox sitesinde skin colletcions gibi yerden başka v3i skin yeri bulamadım başka neresi var başka telefonlarınki uymuyor büyük geliyor

planlamacı abi sanırım tatile falan çıktın yada bilgisayarın bozuldu neyse meraklandım yani kendini özlettirdin şu skin işi nolacak hangi sitede

Döndüm sedat ama sanırım bu kez sen yoksun Skin için sana motox dışında modmymoto.com sitesini öneriyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

quote:

neyse ben mp3 değiştirme tuşundan vaz geçtim sol tuş yapıncada akıllı tuş özelliğini kaybediyor yardımların için teşekkürler şu motox sitesinde skin colletcions gibi yerden başka v3i skin yeri bulamadım başka neresi var başka telefonlarınki uymuyor büyük geliyor

planlamacı abi sanırım tatile falan çıktın yada bilgisayarın bozuldu neyse meraklandım yani kendini özlettirdin şu skin işi nolacak hangi sitede

Döndüm sedat ama sanırım bu kez sen yoksun Skin için sana motox dışında modmymoto.com sitesini öneriyorum..

evet yoktum geri gelmişte sayılmam 1 ay sonra falan tam olarak gelicem inşallah neyse site için teşekkürler muhakkak göz atıcam

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.