Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onuda yabancı bi forumda görmüştüm ama kandırdılar galiba ne yaptıysam açamadım o verdiğin flash ın özelliği nedir acaba cevap verirsen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmutkamil

onuda yabancı bi forumda görmüştüm ama kandırdılar galiba ne yaptıysam açamadım o verdiğin flash ın özelliği nedir acaba cevap verirsen sevinirim

r444 i-tunes'suz V3i'lere edge özelliği katan bir versiyon.. i-tuneslulara edge katmak için de r47a'yı önce r479'a sonra r4441d'ye çevirme gibi bir saçmalık çıkarmışlar..Dediğin gibi bir aldatmaca, keşke hiç bulaşmasaydın..

Umarım açılır telin ama açıkçası pek sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 22 Ağustos 2007; 23:12:22 >

• muhteşem tel v3i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahmutTasbasi -- 26 Ağustos 2007; 0:05:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmutkamil

evet oldu bikere bende servise verdim zaten de onlarda yapamadılar telin anakartı değişime gitti 1 ay oldu bakalım gelecekmi ve kullanıcı hatası olduğunu anlamadılar ben şimdi geldikten sonra yine flash atsam bişey olurmu acaba the planlamacıyı en son verdiğini biraz tırsım doğrusu geçte yapılıyor napıcaz bilmiyorum orjinal halide iyi değil biliyosun ben çok attım aslında senin xverdiklerini ama bilmediğimiz şeyi attık böyle oldu cevap verdiğim için saol

En son verdiğim i-tuneslu teline hiç tereddüt etmeden flashlayabilirsin.. Doğru dosya flashladığında sorun çıkmayacağını garanti edebilirim.. Yeter ki bilmediğin yanlış bir dosyayı flashlama..

• hocam ben bugün aldım bu telefonu en son pack yükleme flashlama hangisidir nasıl yaparım bi msnini versende hızlıca konuşabilsek bundan önce mpx220 kullanıyodum o bile bu kadar zor değildi işletim sistemi olduğu halde :)
  • mahmut751@hotmail.com
  • motorola v3i mi yeni aldım. ama bir haftadır i tunes u çalıştıramadım. i tunes programını başarıyla kurmama rağmen, programda bir telefon resmi belirmiyor. ayrıca "i tunes is not program on this platform" yazısını görüyorum telefonumda. bana yardım edebilecek birileri var mı acaba
  • yok senin becerine kalmış birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: uslukumru

motorola v3i mi yeni aldım. ama bir haftadır i tunes u çalıştıramadım. i tunes programını başarıyla kurmama rağmen, programda bir telefon resmi belirmiyor. ayrıca "i tunes is not program on this platform" yazısını görüyorum telefonumda. bana yardım edebilecek birileri var mı acaba

ya bende bu sorun hafıza kartında çıkmıştı kartın markası çok uyduruktu.motonun kendi kartını mı istiyo acaba?
  • ama ben orjinal aldım, ikinci el falan değil ve hafıza kartımın markası da motorola. yani adaptöründe motorola micro sd yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uslukumru

motorola v3i mi yeni aldım. ama bir haftadır i tunes u çalıştıramadım. i tunes programını başarıyla kurmama rağmen, programda bir telefon resmi belirmiyor. ayrıca "i tunes is not program on this platform" yazısını görüyorum telefonumda. bana yardım edebilecek birileri var mı acaba

bende yeni aldım bende de aynı sorun var bide ek olarak usb kablosunu taktığım zaman bazı dosyalara erişim sağlanamadı ibaresi çıkıyor ekranda yardımcı olabilecek varmı acaba ?
  • arkadaşlar hafıza kartınızda sorun var
  • planlamacı kardeş ellerine sağlık sayende telefon nerdeyse tüm ihtiyaçları karşılar oldu.
    çook teşekkürler
  • uslukumru
    sanatariummm
    hafıza kartınızda bir sorun yok zannımca
    itunes programı bazen yapıyor bunu.
    itunesi ilk kurduğunda son versiyonun bulunduğu mesajı çıkacak.
    yükle diyip yeni versiyonu kur.
    bilgisayarı yeniden başlatıp teli takarsan 1-2 dk içinde telefonu görür.
    ben böyle yaptım telefonu gördü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avacelik -- 12 Eylül 2007; 22:24:25 >
  • planlamacı kardeş nerdesinnnn

boot versiyonu OA.30 olanlarda 50 şarkı sınırının 100 yapılabileceğini sölemiştin.

artık okullar açılınca cevap verirsin gibime geliyor.

neyse her şey için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: avacelik

uslukumru
    sanatariummm
    hafıza kartınızda bir sorun yok zannımca
    itunes programı bazen yapıyor bunu.
    itunesi ilk kurduğunda son versiyonun bulunduğu mesajı çıkacak.
    yükle diyip yeni versiyonu kur.
    bilgisayarı yeniden başlatıp teli takarsan 1-2 dk içinde telefonu görür.
    ben böyle yaptım telefonu gördü.

eyvallah fakat problem öle çözülmedi ne yazık ki :( ben motorola nın servisine mail attım geri döndüklerinde itunes yazılmının tekrardan yüklenmesi gereketiğini sölediler ... :)
  • arkadaşlar bir sorum olucak ben bu iTunes u tekrardan yüklemeye çalıştım ama bi türlü beceremedim :( Motomidman programını kurdum bağlandım telefona eski çalışmayan "itunes is not supported on this platform" ibaresi olanı sildim yenisini de jad ve jar olaraka yüklemeye çalıştım fakat her seferinde alttaki mesajla karşılaştım bi yardımcı olabilecek varsa sevinirim :)

Installing application using JAD file
    Can't extract META-INF\\manifest.mf

Installing application using JAR file
    Can't extract META-INF\\manifest.mf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanatariummm -- 18 Eylül 2007; 16:36:19 >
  • bu konuda sana yardımcı olabilirim ama sorunun yinede çözüleceğini sanmıyorum yinede denemekte fayda var
  • Yeni aldığım V3i ile ilgili bir kaç problemim ve sorum olacak, ama bundan önce forumda emeği geçen herkese çok teşekkürler ellerinize sağlık.

telefonumu aldığımdan beri, sürücülerimin tamamının forumda anlatıldığı gibi yüklenmesine rağmen müzik aktaramıyorum. telefonumun boot loaderı 0A.52. ve model numarası R47A ama itunesu açtığımda not supported in this platform diyor. buna rağmen usb ayarı memory cardda iken itunes açılıyor, ne var ki itunesda telefonum gözükmüyor. bazı yabancı forumlarda gördüğüm mototunes adlı program gayet güzel çalışmasına rağmen itunes içine değil memory carddaki audio kısmına müzikleri aktarıyor. bu sorunu gidermek için bir kaç flash denememe rağmen bir türlü sorunu gideremedim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • yardım cı olaya çalışırız ama büyük ihtimal hafıza kartı olabilir
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.