Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben v3i upgrade etmeye karar verdim bu akşam..
    driverleri programları yükledim ve başladım flashlamaya
    program yamaladı telefona siyah ekran çıktı..
    ama sonra program Lütfen Manuel olarak açın telefonu dedi..
    bende açmayı denedim ama açılmıyor.. ne yapabilirim? acil yardım Lütfen...

• planlamacı bey veya abi
    öncelikle cok tesekkür ederim telefonumu flashlamayı basardım.ama bir sorunum ekranda sol üstte hep gprs isareti var neden anlamadım herseyi denedim yok edemedim.yükledigim flashdaki mig33 adlı msn programınıda sildim ama gitmio.yardımcı olursanız sevinirim.veya içinde ne garip programlar ne msn olan sadece kapaktan mesgule düsrebildigim ve kulaklık sesinin yüksek oldugu (yani bu gprs isareti falan gözükmesin istiyom) bu mp varsa ona flashlayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yagiz85

selam arkadaşlar
    ben v3i upgrade etmeye karar verdim bu akşam..
    driverleri programları yükledim ve başladım flashlamaya
    program yamaladı telefona siyah ekran çıktı..
    ama sonra program Lütfen Manuel olarak açın telefonu dedi..
    bende açmayı denedim ama açılmıyor.. ne yapabilirim? acil yardım Lütfen...

hangi flashı attın
    bi söle bakalım

• Bu hafta yeni flash vericem arkadaşlar açılış kapanış drm ikonları orijinal yazılımla aynı olacak zira benim koyduklarımı kimi arkadaşlar beğenmiyor bu da sorun yaratıyor bu vereceğim son yedek olacak
  • http://r a p i d s h a r e.de/files/20174848/v3i_backup_util.rar.html

Link çalışmıyor bu programı yeniden upload edebilecek var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Bu hafta yeni flash vericem arkadaşlar açılış kapanış drm ikonları orijinal yazılımla aynı olacak zira benim koyduklarımı kimi arkadaşlar beğenmiyor bu da sorun yaratıyor bu vereceğim son yedek olacak

ne sonmu bittimi yani ben sabırsızlıkla yeni yedeklerden beklerken nasıl olur bu zaten 4 aydır yeni yedek yapmamıştın rica etsem bir tane daha yepyeni skinlerden oluşan yedek yapamazmısın yada skin veremezmisin yada yeni özellikler ekleyemezmisin mesela çerçeveli foto çekimi gibi yada başka şeyler v3i macerası yarıda biticekmi mesela daha menüyü nasıl düzenliceğimizi öğretmedin ama tabi son karar senin benim ki sadece rica
  • Yeni flashdan sonra telefonun imei degisti,bunu nasıl eski haline getircem? suan calişmiyor telefon imei den dolayı,bilgisi olan varsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Bu hafta yeni flash vericem arkadaşlar açılış kapanış drm ikonları orijinal yazılımla aynı olacak zira benim koyduklarımı kimi arkadaşlar beğenmiyor bu da sorun yaratıyor bu vereceğim son yedek olacak

bahsettiğin bu flash'i kullanacağım.Çünkü hali hazırda yüklediğim flash biraz sorunlu.
  • en son en düzgün v3i flasını koya bilirmisin planlamacı kardeş ilkez yüklücemde
  • planlamacı abi bu flash biraz rötar yaptı galiba
  • Merhaba arkadaşlar samsung 250 ile motorola v3i arasında kaldım.Hangisini alacağıma karar veremedim bana yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vanguarde

Merhaba arkadaşlar samsung 250 ile motorola v3i arasında kaldım.Hangisini alacağıma karar veremedim bana yardımcı olabilir misiniz?

ciddi söylüyorum babam e250 kullanıyo ben v3i kullanıyorum yani 2 telefonuda tam olarak biliyorum bence v3i almalısın şidi ufak bir kıyaslama yapıyım

karizma v3i (DAHA PAHALI DURUYO )
    kamera v3i
    kolay kullanım e250 (daha pratik kızağını açıyon hemen şak diye)
    dışa çıkan ses aynı ikiside
    kulaklık v3i daha iyi gibi
    ekran kalitesi v3i
    tel animasyonları e250

bence ya v3i al yada almışken d900 al e250 gibi karizmatik ama daha çok özellikli bir tel
  • Bana da v3i daha yakın geliyordu zaten sanırım bu hafta içi alacam mutlaka önerin için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

planlamacı abi bu flash biraz rötar yaptı galiba
    bekliyoruz bakalım.
  • herkese selamlar...elimde v3i telefon var ama i tunes tusu yok ! ama hafiza karti var ve telin arkasinde v3i yaziyor :s

birde bataria cok isiniyor ! sizde de oylemi ? arti flashlama yapsam olurmu ??? itunes tusu yok ya :s ?????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANGRY1985

herkese selamlar...elimde v3i telefon var ama i tunes tusu yok ! ama hafiza karti var ve telin arkasinde v3i yaziyor :s

birde bataria cok isiniyor ! sizde de oylemi ? arti flashlama yapsam olurmu ??? itunes tusu yok ya :s ?????????

itunes suz v3i lere flash ile sınırsız şarkılıitunes atılabiliyor.yani normal itunes destekli v3i lerdeki gibi 50 şarkı sınırlaması olmuyor.ayrıca flash ile edge desteklenebiliyor.yabancı forumların bir çoğunda var.batarya olayına gelince...ben öyle bir sorunla karşılaşmadım.istersen bi sor servise fln.flashlama da kolayca yapabilirsin rsd lite programı ile.hiç bir sorun yaşamazsın.bu arada nereden aldığını sorabilir miyim itunes desteksiz v3i yi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 13 Kasım 2007; 12:02:09 >

• forumdan bir arkadasdan....e398 gibi rehber yokmu usteki bir cok programi indirdim ama bir rehber cikmadi iclerinden......direk flashi atiyormuyuz yoksa bir kac asamadan gectikden sonra mi atiyoruz :)
  • quote:

forumdan bir arkadasdan....e398 gibi rehber yokmu usteki bir cok programi indirdim ama bir rehber cikmadi iclerinden......direk flashi atiyormuyuz yoksa bir kac asamadan gectikden sonra mi atiyoruz :)

önce flash programı yükliceksin pc ne sonra telefonda data kablosu ayarında bir şey vardı heralde ya unuttum yani ön hazırlık yapman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

quote:

forumdan bir arkadasdan....e398 gibi rehber yokmu usteki bir cok programi indirdim ama bir rehber cikmadi iclerinden......direk flashi atiyormuyuz yoksa bir kac asamadan gectikden sonra mi atiyoruz :)

önce flash programı yükliceksin pc ne sonra telefonda data kablosu ayarında bir şey vardı heralde ya unuttum yani ön hazırlık yapman lazım

evet arkadaş doğru söylüyor.öncelikle telefonu driverlarını yükleyerek telefona tanıtman lazım.daha sonra rsd lite programını pc ne kurucaksın.bunun dışında herhangi bir program gerekmiyor.istediğin flashı da indirdikten sonra telefonu flashlıcaksın.bu kadar

• selamlar..........

r479_g_08.b4.85 r versiyon..orji yani ! galiba :S

sizce bu islemler benim icinde gecerlimi ?

hafiza karti var tunes tusu yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANGRY1985 -- 16 Kasım 2007; 23:03:49 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.