Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte link üstüne tıklayınız v3i flash dosyası yeni upload edilmiştir arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahmutTasbasi -- 9 Aralık 2007; 11:02:41 >
  • arkadaşlar selamlar...

ben de telefonuma bu başlıkta verilen monsterpapacki başarılı bir şekilde yükledim, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Zira bir problemim ve birkaç sorum var:

1- SMS yolladığımda başta başarısız diye bir iletim raporu geliyor fakat mesaj iletilmiş oluyor iletildi raporu ise uzun bir süre sonra geliyor, bu problemi nasıl çözebilirim bilen var mı

2- MP3 formatındaki dosyaları nasıl ringtone olarak atayabilirim

3-telefonuma mp3 formatlı müzikleri itunes aracılığıyla nasıl yüklerim

tekrar teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoibos323

arkadaşlar selamlar...

ben de telefonuma bu başlıkta verilen monsterpapacki başarılı bir şekilde yükledim, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Zira bir problemim ve birkaç sorum var:

1- SMS yolladığımda başta başarısız diye bir iletim raporu geliyor fakat mesaj iletilmiş oluyor iletildi raporu ise uzun bir süre sonra geliyor, bu problemi nasıl çözebilirim bilen var mı

tekrar teşekkürler....

1- aynı sorun bizim komşudada oldu çözümünü bulamadık benimkinde öyle bir problem yok çözümünü bilmiyorum

2- akşam akşam gülmeme sebep oldun ringtone dediğin şey zil sesi galiba telefona zil sesi koyabilmek için mp3 ü telefon hafızasına kopyalaman gerekiyo sonra zil sesi ata falan diyosun oluyo

3-itunese mp3 atman için itunes cd si lazım eğer sende varsa pc ne yükle gerisini uzun uzun anlatırım

• Orjinalden alıntı: phoibos323

arkadaşlar selamlar...

tekrar teşekkürler....

dostum bence the final yazan flashı at bir problem olmaz gerisini biliyosun zaten
  • arkadaşlar bu makinanın kulaklık girişi nasıl?
  • arkadaşla v3i için font ekliyorum güzel bişey indirmenizi tavsiye ederim yazı fontu tıklayınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

arkadaşlar bu makinanın kulaklık girişi nasıl?

telefonda zaten tel bi giriş var oda micro usb girişi herşey ordan kullanılıyor.kulaklık,usb,şarj vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Fantastic -- 13 Aralık 2007; 21:03:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmutkamil

arkadaşlar buradan indirebilirsiniz link sağlamdır ve fazla uğraşmayın son hali budur bundaileri gitmez ve skinleri ve diğer dil paketlerini sonradan değiştirebilirsin illaki hepten flash atmanıza gerek yok.....http://****.com/files/75329616/THE_FINAL_BACKUP_by_planlamaci_en_yenisi.rar

_by_planlamaci_ Çok teşekkür ederim.Son flash çok süper olmuş.Ben çok memmun kaldım.Bundan önceki flashda sorun vardı.Son flash ile güncelledim.Hem temalar çok iyi olmuş.Hemde sorunsuz.planlamacı arkadaşa emeklerinden dolayı teşekkürler.Beğenmeyenler otursun kendileri yapsın.
  • slm abiler. ben telefonu flashlıyacaktm tüm prğramları yükledm tüm driwerleri kurdum en son adımda rsd lite 2.7 proğramı telefonu görmedi ama bütün driwerleri doğru olarak bilgisayara tanıttım, telefonun yedeğini de aldm. lütfen yadım edin çağresiz durumdayım!!!!!!
  • yüklediğin sürücüleri isimleri ile yazmanı tavsiye ediyorum p2k sürücüleri genelde kurulmaz kopyala yapıştırla system 32 drivers klasörüne eklenir bide rsd lite 2.7 den daha üst sürümleri dene v3.8 tavsiyemdir
    bi diğer yolda herşeye rağmen tanıtamadıysan önce telefonu tanıyan bi program aç o program açıkken rsd lite ı çalıştır rsd görüncede programı kapat flshını at
  • ben kasayı değiştirmek istiyorum gg de var.ALsam kolay mı kendim değiştirebilirmiyim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

ben kasayı değiştirmek istiyorum gg de var.ALsam kolay mı kendim değiştirebilirmiyim??

bence zor olur telefoncuya değiştittirsen daha iyi olur
  • ya nokia 3250 vardı kasa değiştirdim.Zordu baya ondan telefonculara sordum değişim için 100ytl istediler..Kapak benden olursa 60 :D naptınız dedim sonra kendim yarım saatte halletmiştim..BAkalım bu nsıl olcak :D yada carbon kagıt mı kaplasam :D
  • quote:

ya nokia 3250 vardı kasa değiştirdim.Zordu baya ondan telefonculara sordum değişim için 100ytl istediler..Kapak benden olursa 60 :D naptınız dedim sonra kendim yarım saatte halletmiştim..BAkalım bu nsıl olcak :D yada carbon kagıt mı kaplasam :D

oha deseydin zaten v3i nin sıfırı 240 ytl bende kasa 25 ytl olsa adamda 5 ytl alır 30 ytl ye hallolur iş sanmıştıım ne bu böyle bu arada özel değilse 3250 niye değiştirdin merak ettim birde bence kasayı kendin değiştir
  • 3250 arkadas kullanmıyordu aldım müzik dinlerim diye zati başka işe yaramıyor rengi pembeydi ondan değiştirdim siyahı cok daha güzel oluyor..Birde ben ksa siyah mı alayım yoksa siyaha yakın bi renk var mavi gibi ama değil anlamısındır garip bir renk hangisini kullansam ki?
  • quote:

3250 arkadas kullanmıyordu aldım müzik dinlerim diye zati başka işe yaramıyor rengi pembeydi ondan değiştirdim siyahı cok daha güzel oluyor..Birde ben ksa siyah mı alayım yoksa siyaha yakın bi renk var mavi gibi ama değil anlamısındır garip bir renk hangisini kullansam ki?

şu linki verde bakıyım merak ettim belki bende alırım
  • http://urun.gittigidiyor.com/V3I-KOMPLE-KASA-gri-ORJINAL_W0QQidZZ7315942

http://urun.gittigidiyor.com/V3I-KOMPLE-KASA-100-ORJINAL-SIYAH_W0QQidZZ7315966

bunlar aynı satıcı baya konustuk yani mantıklı güvenli birine benziyor(bu arada siyah olanın resmi v3 kasası 2-3gün sonra gelecekmiş siyah)

http://urun.gittigidiyor.com/MOTOROLA-V3I-KOMPLE-KASA-sitede-tek_W0QQidZZ6792957

bunu pek tutmadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 23 Aralık 2007; 22:39:37 >

• ben vaz geçtim yaa bunların yüzü astarından pahalı olacak ben 10-15 ytl ise alırım diye düşündüm ama bana pahalı geldi biraz zaten alsam da kendim takamam daha 15 yaşındayım telin başlına iş gelirse babam beni keser bence siyah al ben olsam siyah alırdım daha karizma olur zaten bu telin üztündeki gri renkte fark ettiysen ışıkta falan mora dönüyo
  • valla 15-20 ye aldıgın kapagı kimse takamz zaten :D

15 yasındasın bulasma bu işlere..Benim elim yatkın bakalım servise hayır :D
  • quote:

valla 15-20 ye aldıgın kapagı kimse takamz zaten :D

15 yasındasın bulasma bu işlere..Benim elim yatkın bakalım servise hayır :D

daha önce bizde bir 3310 vardı onun kapağını değiştirmiştim
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.