Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kullandım daha once de v3 ama onu flashlamamıstım.. bunda artık super hale getireceğimm
  • skın manager ile temaları yukleyemiyorum a ya yukluyor temaları sonra telefonda temalrın içinde onun adında dosya yok.. yada yeterli yer yok diyoo
  • selam arkadaşlar dün vakit bulupta sağolun burdaki bilgiler sayesinde v3i mi flasladım ..görünümden ziyade 50 arayan no yu göstermesi bile benim için çok iyi bi durumm.. http://www.planetmotox.net/razr_v3i.php ben bu linkten takibimi yapıyorum doğrumudur bilmem.. ve ben burda indirceğim packs "R47A" dierektenmi başlamalıdır..diğerlerini denemedim sorun çıkarır die.. ayrıca sbf ve shx uzantıları farklımıdır sonuçta "R47A" nın shx uzantısı yok...acelem yok istediğiniz zaman cevap yazabilirsiniz..şuan gayet memnunum v3imden....resmen çağ atladı telefonumm:)
  • Monster Pack
    D&G (Dolce & Gabbana) Special Edition II
    S/W Version: R479_G_08.B4.85R.sbf
    bu flah i tunes li telefonda acılır mı???
    flah normal itunes siz program için biliyorumda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurduman

skın manager ile temaları yukleyemiyorum a ya yukluyor temaları sonra telefonda temalrın içinde onun adında dosya yok.. yada yeterli yer yok diyoo

valla eğer doğru anladıysam sende benim gibi skinleri yükledikten sonra temalara bakmışsın .bende ilk yüklediğimde temalara bakmıştım ve neden yükleyemedim diyordum ama sonradan öğrendim ki yüklediğim skinler temalara değil skinlere yükleniyormuş...

ayarlar/kişiselleştir/skin var oradan değiştirebilirsin skinleri ve yüklediklerin ordadır eğer dogru anlamışsam problemini..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurduman

Monster Pack
    D&G (Dolce & Gabbana) Special Edition II
    S/W Version: R479_G_08.B4.85R.sbf
    bu flah i tunes li telefonda acılır mı???
    flah normal itunes siz program için biliyorumda..

ben R479 ile başlayan monster pack i yüklemeye çalıştım yüklemedi...

yani yükleyip çalışmasını bırak ,yüklemedi bile.
  • sagol abi hallettim sorunları . hepsi guzrl calısıyor.. artık kendi skinlerimi de yukledim..telefon guzel oldu. yapmak istedigim bir cok seyi yapabikliyom artık.. en guzelide telefonun hafızasını bosaltıp kendi istediğim sarkı ve resimleri koymak.........
  • rica ederim ..
  • başka yokmu v3i ye yapabileceğim modifikasyon yenigelişmeler bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gund

başka yokmu v3i ye yapabileceğim modifikasyon yenigelişmeler bekliyorum

haberin varmı bilmiyorum ama telefonun yan tarafındaki ses açıp kapama tuşları ses kayıt tuşu ve akıllı tuş kapak kapalıyken mp3 değiştirme gibi özellikler kazanıyo ben yapmıştım ama pek kullanışlı olmuyo başka özellik olarak birisi aradığında kapağını hiç açmadan yandaki ses açıp kapama tuşlarıyla çağrıyı höpörlöre yönlendirebiliyosun ve konuşuyosun daha ilginç özellikleri vardı aa şimdi aklıma gelmedi gelince yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CROSSHAIR-X

arkadaşlar sorunumu çözdüm bi tane alet çıkmış çin malı.bataryayı söküyorsun + ve - kutuplara dikkat ederek takıyorsun o alete o aletide fişe takıyorsun şarj oluyor .yani hiç şarj aletinin kablosunu kesmeye ihtiyacın kalmıyor.gerçi ben kestim yine şarj olmadı daha sonra bu cihazı gördüm ama.

şuan flash attım süper oldu ..

ama planlamacı arkadaş senin bu son backup ı yükledim şarj ederken kapakta ne kadar ışık varsa yanıp sönüyor yaw panayır yerine dönüyor ortalıkbunun daha az ışıklısı yokmuydu yaw .bide bu font çok kötü yaw italik neden yaptın ya düz yapsaydın keşke

sorununu çözdünmü bilmiyorum ama bende yazısı düz olan bir flash mevcut onu verebilirim istersen şarj ışıkları benimde hoşuma gitmemişti ama söndüremiyoruz malesef öyle panayır gibi idare edecen planlamacı abi malesef ortadan kayboldu bende arıyorum ne zamandır ama bulamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: CROSSHAIR-X

arkadaşlar sorunumu çözdüm bi tane alet çıkmış çin malı.bataryayı söküyorsun + ve - kutuplara dikkat ederek takıyorsun o alete o aletide fişe takıyorsun şarj oluyor .yani hiç şarj aletinin kablosunu kesmeye ihtiyacın kalmıyor.gerçi ben kestim yine şarj olmadı daha sonra bu cihazı gördüm ama.

şuan flash attım süper oldu ..

ama planlamacı arkadaş senin bu son backup ı yükledim şarj ederken kapakta ne kadar ışık varsa yanıp sönüyor yaw panayır yerine dönüyor ortalıkbunun daha az ışıklısı yokmuydu yaw .bide bu font çok kötü yaw italik neden yaptın ya düz yapsaydın keşke

sorununu çözdünmü bilmiyorum ama bende yazısı düz olan bir flash mevcut onu verebilirim istersen şarj ışıkları benimde hoşuma gitmemişti ama söndüremiyoruz malesef öyle panayır gibi idare edecen planlamacı abi malesef ortadan kayboldu bende arıyorum ne zamandır ama bulamadım

saol ben yine önceden yüklediğim flashı yükledim o güzeldi zaten de baktım bu daha sonra çıkmış belki dahada güzel olmuştur diye yüklemiştim ama güzel değilmiş öncekini kullanıyorum o güzel ya hem panayır yeri gibi olmuyor hemde yazı tipi düz

• planlamacının ayarladığı flaşlamayı yaptım ayrıca kendim de uğraştım telle ama bıktım daha yenı modifikasyonlar arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gund -- 2 Şubat 2008; 21:00:56 >
  • Selam, sen bu konuda bilir kişiye benziyorsun! Benim V3î'mle sorunum var: ben telefonumun bütün ses ayarlarını bozdum, lütfen bana nasıl düzeltebileceğimi resimli ve telefonun standart ses ayarlarıyla birlikte gösterebilir misin? Bir de telefonumu bilgisayara nasıl tanıtacağımı ve hangi programı kullanacağımı da! Şimdiden çok teşekkür ederim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: etrek97

Selam, sen bu konuda bilir kişiye benziyorsun! Benim V3î'mle sorunum var: ben telefonumun bütün ses ayarlarını bozdum, lütfen bana nasıl düzeltebileceğimi resimli ve telefonun standart ses ayarlarıyla birlikte gösterebilir misin? Bir de telefonumu bilgisayara nasıl tanıtacağımı ve hangi programı kullanacağımı da! Şimdiden çok teşekkür ederim!

kardeş bu topiğin 1. sayfasına bakarsan orda neyi nasıl yapacagın anlatılıyor ama sen ordakilerden sadece driver var onu indireceksin ,RSD Lite diye bi program var onu indireceksin ve birde monsterpack indireceksin.

yani telefonunu flashlamış olacaksın , tüm bilgilerin gidecek telefondaki ona göre rehberini sim kartına yedekle mesajların falan da önemliyse orda bikaç program daha vermişler back up yapabileceğin onları kullanıp istersen yedeğini alabilirsin..

• saol ama bana standart ses ayarları lazım, yani benim telefonumun ses ayarları şu an sıfırlanmış durumda!
  • quote:

Orjinalden alıntı: etrek97

saol ama bana standart ses ayarları lazım, yani benim telefonumun ses ayarları şu an sıfırlanmış durumda!

valla tam anlamadım ama bende bi ara o RSD Lite programıyla ugraşmıştım ve sesi artırim biraz daha dedim ama içine ettim sonra bi türlü ayarlayamadım mecburen flashlamak zorunda kaldım sonra eski haline geldi ve bir daha da sesiyle ugraşmam artık.
    o yüzden acaba senin probleminde benimkiyle aynı zannettim o yüzden öyle söyledim..
  • arkadaşlar büyük çalışma ben de 5 saat bu yazıları okudum işin ciddiyeti zaten belliydi sayeniz de ben de yaptım bu güncellemeyi sırf kapak kapalıyken arayan kişiyi meşgule atmak için düşünmüştüm ama olay çok farklı çıktı çok sağolun bu ara da v3i_backup_util dosyasını rapid silmiş ben de googleden buldum indirdim telefonumun öyle yedekini aldım konuyu açan arkadaşımız linki değiştirirse iyi olur.
    Benim sormak istediğim bir de sorum var arkadaşlar itunes programıyla telefona neden 50 tane şarkı atabiliyoruz bu cep telefonun cdsi ile gelen itunes programından mı kaynaklı yoksa telefonun özelliğinden dolayı mı bu sorumu cevaplarsanız çok makbule geçersiniz selmalar
  • bana msj geldiginde hafiza dolu diyor arakdaslar ve msj goruntulenemiyo benim v3i mde 256 mb hafıza karti var neden diyor msjlarim hemen neden doluyor bilgisi olan varsa cok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zumburauf

bana msj geldiginde hafiza dolu diyor arakdaslar ve msj goruntulenemiyo benim v3i mde 256 mb hafıza karti var neden diyor msjlarim hemen neden doluyor bilgisi olan varsa cok sevinirim

bildiğim kadarıyla mesajlarda hafıza kartını kullanamıyor yani telefon hafızasını kullanıyor sizin telefonun hafızası da büyük bi ihtimal dolu eğer ki telefon hafızasındakileri hafıza kartına aktarırsanız bu uyarıyı vermeyecektir.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.