Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun komple yedeğini nasıl alırım acaba.... Biri yardımcı olabilirmii ??
  • telefon hafizasindakileri kart hafizasina asnil aktaricam onu bulamadim iste sorunda ordan cikiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CROSSHAIR-X
    bildiğim kadarıyla mesajlarda hafıza kartını kullanamıyor yani telefon hafızasını kullanıyor sizin telefonun hafızası da büyük bi ihtimal dolu eğer ki telefon hafızasındakileri hafıza kartına aktarırsanız bu uyarıyı vermeyecektir.

yani sarkilarimi videolarmi diyosan onlari zaten hafiza kartimda tutuyorum ama msjlarda hala dolu gosteriyo yardimci olabirlmsnz bilginz varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: zumburauf
    yani sarkilarimi videolarmi diyosan onlari zaten hafiza kartimda tutuyorum ama msjlarda hala dolu gosteriyo yardimci olabirlmsnz bilginz varsa

valla hocam eger mp3lerin , videoların , veya fotoların hafıza kartında olduguna eminseniz ve telefon hafızası da boş ise buna rağmen mesaj alırken hafıza dolu diyorsa benim aklıma başka birşey gelmiyor.

ben yine de telefon hafızasını bi kontrol etmenizi öneririm , telefonada bişeyler kayıtlı olabilir yani yoksa bu dediğim dosyalar telefonda kayıtlı değilse veya skin falan da yüklü değilse telefona bi problem vardır, bi servise gösterin derim dediğim şeylerden emin olduktan sonra..
  • Benim sormak istediğim bir de sorum var arkadaşlar itunes programıyla telefona neden 50 tane şarkı atabiliyoruz bu cep telefonun cdsi ile gelen itunes programından mı kaynaklı yoksa telefonun özelliğinden dolayı mı bu sorumu cevaplarsanız çok makbule geçersiniz selmalar

bunu daha önce yazdım ama kimse birşey yazmadı arkadaşlar valla şu itunes de 50 den fazla şarkı alması için ne yapmalı cevaplarınızı bekliyorum selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkerheryerde

Benim sormak istediğim bir de sorum var arkadaşlar itunes programıyla telefona neden 50 tane şarkı atabiliyoruz bu cep telefonun cdsi ile gelen itunes programından mı kaynaklı yoksa telefonun özelliğinden dolayı mı bu sorumu cevaplarsanız çok makbule geçersiniz selmalar

bunu daha önce yazdım ama kimse birşey yazmadı arkadaşlar valla şu itunes de 50 den fazla şarkı alması için ne yapmalı cevaplarınızı bekliyorum selamlar.

valla hocam ben telefonumu mp3 çalar olarak kullanmadım , mp3 çalarım var o yüzden de i tunes a hiç 50 tane şarkı atmaya çalışmadım .

ama bu sorun bilgisayara yüklediğim i tunes tan mı yoksa telefondan mı diye sormuşsun ama zaten ikiside senkronize çalıştığı için ikisinden kaynaklanıyordur. sorunumun çözümü varmı dersen ben bu soruya başka yerlerde de rastladım ama herhalde çözümü yok. yani 50 taneden fazla atamıyorsun.

• hımm teşekkürler kardeş neyse ben yabancı ingilizce kaynakları bir karıştırıyım ipod da bu yazılımı kullanıyor belki bir çözümü vardır selamalar
  • quote:

hımm teşekkürler kardeş neyse ben yabancı ingilizce kaynakları bir karıştırıyım ipod da bu yazılımı kullanıyor belki bir çözümü vardır selamalar

50 şarkı sınırlaması itunes programının kendi özelliği yani ipodlarda sınırsız şarkı atılıyo ama v3i deki itunes programına 50 den fazla şarkı atılamıyo bunu bazı yüklemelerle 100 e çıkarıldığını duydum ama tehlikeliymiş yazılımsal olarak telefon bozulabilir arternatif olarak v3i nin kendi müzik çalarını kullanabilirsin ses kalitesinde bir fark olmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

hımm teşekkürler kardeş neyse ben yabancı ingilizce kaynakları bir karıştırıyım ipod da bu yazılımı kullanıyor belki bir çözümü vardır selamalar

50 şarkı sınırlaması itunes programının kendi özelliği yani ipodlarda sınırsız şarkı atılıyo ama v3i deki itunes programına 50 den fazla şarkı atılamıyo bunu bazı yüklemelerle 100 e çıkarıldığını duydum ama tehlikeliymiş yazılımsal olarak telefon bozulabilir arternatif olarak v3i nin kendi müzik çalarını kullanabilirsin ses kalitesinde bir fark olmuyo

Fark olmuyor diyorsun bence çok fark var mp3 itunesle normal media oynatıcı arasında fark şöyle var bazı mp3 müziklerin de cazırdama yapıyor media oynatıcı ama itunesle bu cazırdama hiç olmuyor zaten dikkatimi bu çekmeseydi 50'nin üzerin de şarkı işini düşünmezdim selmalar

• arkadaşlar bende araştırıyorum bu işi ama hala çzüm bulamadım.itunes corolet uygulamasıdır.orjina coroletini kaydettim.ve telefondan sildim.ve netten corolet uygulaması indirdim.telefona yüklediğim zaman dosya bozuk diye corlet uygulamasını siliyor telefon.ama e398imde sorunsuz olarak çalışıyor bu özellik.e398imde şu an 230 tane mp3 attım.sorunsuz olarak çalışıyor itunesim.
    quote:

quote:

quote:

Fark olmuyor diyorsun bence çok fark var mp3 itunesle normal media oynatıcı arasında fark şöyle var bazı mp3 müziklerin de cazırdama yapıyor media oynatıcı ama itunesle bu cazırdama hiç olmuyor zaten dikkatimi bu çekmeseydi 50'nin üzerin de şarkı işini düşünmezdim selmalar

• Yine de saol! Başka bişeyler bulmaya çalışıyım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etrek97 -- 14 Şubat 2008; 11:10:10 >
  • quote:

quote:

quote:

dikkat etmemiştim pek kusura bakma ses farkı yok gibi gelmişti bana 3-4 aydır v3i kullanmıyodum dün baktımda fark var gibi çeşke 50 şarkıdan fazla alsaydı

• Millet ben aptallık yaptım eski yazılımı tekrar yükleyim derken hata oluştu ve tel kitlen di böylece ben monsatrı tekrar yükleyim dedim ve yükledim bu kez dil dosyasını yükleyim dedim tel yine kitlendi sizin anlayacağınız şimdi bilgisayar telefonu da görmez oldu ben ayvayı yedim ben şimdi bunu servise götürsem yaparlar mı garnti dışı da olsa yaptırmak istiyorum arkadaşlar çözümlerinizi bekliyorum telefonu açabiliyorum ama sadece başın da açabiliyorum selamalr.
  • quote:

Millet ben aptallık yaptım eski yazılımı tekrar yükleyim derken hata oluştu ve tel kitlen di böylece ben monsatrı tekrar yükleyim dedim ve yükledim bu kez dil dosyasını yükleyim dedim tel yine kitlendi sizin anlayacağınız şimdi bilgisayar telefonu da görmez oldu ben ayvayı yedim ben şimdi bunu servise götürsem yaparlar mı garnti dışı da olsa yaptırmak istiyorum arkadaşlar çözümlerinizi bekliyorum telefonu açabiliyorum ama sadece başın da açabiliyorum selamalr.

garantide mutlaka yaparlar ama kullanıcı hatası derler para alırlar belki istersen birde pc deki v3i flaşlama programlarını kaldır tekrar kur belki o zaman tanır başka bir çözüm önerisi gelmedi aklıma
  • nejat kardeş yapılırsa sorun yok ben 100 ytl gözden çıkardım resmen çünkü çok sinirlendim kardeş tamam o zaman servise götürecem senin dediğin gibi programalrı kaldırıp yeniden yüklemeyi bir deneyip servise öyle götürüyüm saol kardeş teşekkürler.
  • Dostlar bur da herşey çok güzel anlatıldı ama hata yaparsanız da elinizden hiçbirşey gelmiyor benden söylemesi telefonum daha yeni aldım servisten teknosa servis garantisi ile gönderdima ama ücret de ödemedim ama servis tamiri beklediğim günler beni öldürdü hiç de değmez bu kadar risk varken ben moonstar packi yükledim hiçbirşey de sorunum yoktu ama bir daha moonsatar yüklemeye kalkarsanız benim gibi bu kez cep telefonuz bilgisayardan gönderdiğiniz dosyayı da okumuyor ben hiç tavsiye etmiyom arkdaşalar bu kadar risk varken sisteme yazılımıyla oynamaya gerek yok Dostlar burda arkadaşlar çok yardımcı oldu ama benim son bir isteğim var bana motorala audio diğital palyer jar dosyası full olan varmı var sa size zahmet biri bana gönderirse ya da buraya link koyarsa çok sevinirim. yine jar dosyları mmc karta yüklenebiliyor. Sistemle alkalı dosylar değil.

Birde bu yazıları okuyanlar bu yolları deneye bilirsiniz ama risk sizin eliniz de benim gibi de olabilirsiniz. Onun için iyi düşünün iyi karar verin teliniz sıfırsa yapmayı denemeyin öyle kullanın.

not: motorola sizi zahmet bir audio diğital player jar dosyası.

Teşekkürler Dostlar Selamalar.

• quote:

Dostlar bur da herşey çok güzel anlatıldı ama hata yaparsanız da elinizden hiçbirşey gelmiyor benden söylemesi telefonum daha yeni aldım servisten teknosa servis garantisi ile gönderdima ama ücret de ödemedim ama servis tamiri beklediğim günler beni öldürdü hiç de değmez bu kadar risk varken ben moonstar packi yükledim hiçbirşey de sorunum yoktu ama bir daha moonsatar yüklemeye kalkarsanız benim gibi bu kez cep telefonuz bilgisayardan gönderdiğiniz dosyayı da okumuyor ben hiç tavsiye etmiyom arkdaşalar bu kadar risk varken sisteme yazılımıyla oynamaya gerek yok Dostlar burda arkadaşlar çok yardımcı oldu ama benim son bir isteğim var bana motorala audio diğital palyer jar dosyası full olan varmı var sa size zahmet biri bana gönderirse ya da buraya link koyarsa çok sevinirim. yine jar dosyları mmc karta yüklenebiliyor. Sistemle alkalı dosylar değil.

Birde bu yazıları okuyanlar bu yolları deneye bilirsiniz ama risk sizin eliniz de benim gibi de olabilirsiniz. Onun için iyi düşünün iyi karar verin teliniz sıfırsa yapmayı denemeyin öyle kullanın.

o audio dijital player değilde başka bir mp3 çalar vardı onu yarın veriyim şiimdi bulamadım

• Merhaba,

Eski bir e398 kullanıcısı olarak ben de aranıza yeni katıldım. Artık bir v3i'm var. Ancak bootloader versiyonu 0a.52 ve SW versiyonu da r479...
    E398 yaptığım modlamalardan sonra bu telefona birşey yapamamak sinir bozucu. Eğer bootloader ı değiştirmenin ya da herhangi bir şekilde flashlamanın yolunu biliyorsanız, yardımlarınızı istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: halook

Merhaba,

Eski bir e398 kullanıcısı olarak ben de aranıza yeni katıldım. Artık bir v3i'm var. Ancak bootloader versiyonu 0a.52 ve SW versiyonu da r479...
    E398 yaptığım modlamalardan sonra bu telefona birşey yapamamak sinir bozucu. Eğer bootloader ı değiştirmenin ya da herhangi bir şekilde flashlamanın yolunu biliyorsanız, yardımlarınızı istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla

valla hocam pek anlamadım sorununu ama anladığım kadarıyla cevaplayım:
    yani herhalde sen burdaki monsterpack i yüklemeye çalıştın olmadı. eğer buysa sorunun senin telefonun v3i i tunes değil seninki sadece v3i ve v3i olanların monsterpackleri r479 ile başlıyor ama i tunes olanların mp i r47A ile başlıyor senin başka bi yerden r479 ile başlayan mp yüklemen gerekir.

• Kardeş sen bulamadın galiba ama ben buldum motorola digital audio player hiçbir yerde yok çünkü o da sistemle felan oynanıyormuş yabancı kaynaklara göre galiba ama jad dosyalı buldum onu kjava atınca zaten tel görüyor yükledim ve çok güzel audio player çalışıyor. Buraya da ekliyorum arkdaşalar telefonuza dap playeri yüklemek isterseniz buyurun Hem de Türkçe Download / İndir. böylece itunes sorunuz da bir güzel sona erer selamlar.http://cobe38cobe38cobe38.googlepages.com/DAP_P44_F_ENFRDEITESNLTRPTEL_VER_05_.rar Tıklayın
    quote:

quote:

Dostlar bur da herşey çok güzel anlatıldı ama hata yaparsanız da elinizden hiçbirşey gelmiyor benden söylemesi telefonum daha yeni aldım servisten teknosa servis garantisi ile gönderdima ama ücret de ödemedim ama servis tamiri beklediğim günler beni öldürdü hiç de değmez bu kadar risk varken ben moonstar packi yükledim hiçbirşey de sorunum yoktu ama bir daha moonsatar yüklemeye kalkarsanız benim gibi bu kez cep telefonuz bilgisayardan gönderdiğiniz dosyayı da okumuyor ben hiç tavsiye etmiyom arkdaşalar bu kadar risk varken sisteme yazılımıyla oynamaya gerek yok Dostlar burda arkadaşlar çok yardımcı oldu ama benim son bir isteğim var bana motorala audio diğital palyer jar dosyası full olan varmı var sa size zahmet biri bana gönderirse ya da buraya link koyarsa çok sevinirim. yine jar dosyları mmc karta yüklenebiliyor. Sistemle alkalı dosylar değil.

o audio dijital player değilde başka bir mp3 çalar vardı onu yarın veriyim şiimdi bulamadım

http://cobe38cobe38cobe38.googlepages.com/DAP_P44_F_ENFRDEITESNLTRPTEL_VER_05_.rar[code][/code]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkerheryerde -- 5 Mart 2008; 15:41:49 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.