Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: Revue

Burda verilen yönergeleri izliyerek flashlama yaptım. Geceleri telefon şarj olurken ışıkları beni rahatsız ediyor bunları kapatmanın yolu varmı?
    Yazı tipini eğik halden düz hale getirebilirmiyiz. Buda mümkünmü?
    Teşekkürler.

bende ışıklardan rahatsızım ama kapatamadım planlamacı abi bu konuyu çözer diye düşünüyorum

yazı tipi değişiyo verdiğim linkteki yazı tiplerinden istediğini indir rsd lite programıyla aynı flash yüklediğin gibi yükle

http://www.hackthev3i.com/various_media_files_for_motorola_v3i.html

ortalarda var yazı tipleri

Saol...
    Fakat arial yazı tipini yükledim telefon komple ingilizce oldu T9 bile ingilizce oldu. :( Umarım çözümü vardır..

Birde bu açılış kapanış resmi gördüm verdiğin sitede onları nasıl değiştirebilirim... Açılış kapanış resimleri ve seslerini ?
    Bazı yabancı sitelerde custwakeup.gif ,custgoodbye.gif veya wakeup.gif, goodbye.gif isiminde gif atın yazmışlar denedim olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noitu -- 20 Nisan 2008; 10:17:44 >

• o açılış kapanış ekranını ben bir ara değiştirmiştim bir program indirmiştim onla yapmıştım ama adı aklımda ben biraz araştırıyım nasıl yapılcağını anlatıcam en geç perşembe gününe kadar yapıcam çünkü yarın ders çalışmam lazım yada bugün bulursam anlatırım
  • V3İ AÇILIŞ KAPANIŞ EKRANI DEĞİŞİMİ (RESİMLİ ANLATIM )
    öncelikle pc nize PK2TOOLS programını yükleyin telefonunuzu usb kablosu ile pc ye bağlayın programda sol aşağı taraftaki kırmızı renkli yuvarlak yeşil olucaktır böylece program telefonu tanımış olur şimdi resimlerdeki herşeyi atlamadan yapın kolay gelsin
     BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1)

resttart yaptıktan sonra telefonunuzun ekranı bembeyaz olucak 3-4 sn sonra geri gelicek sonra artık usb kablosunu çıkarabilirsiniz

NOT:hep böyle bir açıklama yapmak istemişimdir sonunda yaptım pek güzel olmadı ama idare ediverin artık

• .:: NEJ@T ::. Çok saol yaptım çok güzel oldu..

Peki tekrar nasıl Türkçe yapabilirim telefonu.. Bu konuda bilgisi olan varmı... Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noitu -- 6 Mayıs 2008; 11:01:07 >
  • önemli değil şu yazı tipini türkçe bir yazı tipi yükle o zaman geçer onuda bu dh formunda yazı tipi ve drm ikon yükleme diye bir topik vardı yaklaşık 30 tane yazı tipi vardı hepsi türkçe
  • .:: NEJ@T ::.
    Tekrar teşekkürler telefon istediğim gibi oldu geriye tek şarj ışıkları kaldı oda gülün dikeni olsun...
  • sahiden o şarj ışıkları benide rahatsız ediyo ve genelde teleonu şarja yatarken takarım sabaha kadar şarj olur telefonun ışığıda gece lambası gibi çok rahatsız ediyo planlamacı abi mutlaka çözüm bulucaktır ama oda kayboldu gene inş gelir bir an önce
  • Ben the_final_backup_by_planlamacı flashladım telfona da 1 sorum olacak lcd ekrana cl.gif koyamıyorum c.gif denedim cl.gif denedim olmuyor.P2KTools dan /a/mobile/system/ içine upload ediyorum olmuyor acaba nerde yanlış yapıyorum yardım ederseniz sevinirim.Planlamacıyada cok teşekkürler bu arada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: James_Hatfield

Ben the_final_backup_by_planlamacı flashladım telfona da 1 sorum olacak lcd ekrana cl.gif koyamıyorum c.gif denedim cl.gif denedim olmuyor.P2KTools dan /a/mobile/system/ içine upload ediyorum olmuyor acaba nerde yanlış yapıyorum yardım ederseniz sevinirim.Planlamacıyada cok teşekkürler bu arada...

c.gif Olarak ?:\mobile\picture içerisine koyacaksın. Telefonu kapatıp açtıktan sonra görünür oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noitu -- 27 Nisan 2008; 16:11:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: James_Hatfield

Ben the_final_backup_by_planlamacı flashladım telfona da 1 sorum olacak lcd ekrana cl.gif koyamıyorum c.gif denedim cl.gif denedim olmuyor.P2KTools dan /a/mobile/system/ içine upload ediyorum olmuyor acaba nerde yanlış yapıyorum yardım ederseniz sevinirim.Planlamacıyada cok teşekkürler bu arada...

pk2tools ile hiç uğraşma diğer resimleri nasıl yüklüyosan telefonuna lcd ekrana koyacağın resmide aynı şekilde yükle sonra resmi hafıza kartına kopyala yada zaten hafıza kartında varsa ismini c olarak değiştir @Revue nin dediği gibi telefonunu aç kapa resim ekrana gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revue

.:: NEJ@T ::.
    Tekrar teşekkürler telefon istediğim gibi oldu geriye tek şarj ışıkları kaldı oda gülün dikeni olsun...

o bi tane versiyonunda öyle oluyor .beni de deli etmişti o ışıklar pavyon gibi oluyor telefon.ben daha önceki sürümünü yüklemiştim onda böyle bişey yok hemde yazı tipi de eğik olarak gelmiyor standart.yani o sizin dediğiniz olay daha güncel olan versiyonunda var
  • Bugün krom iç kaplamalı v3i aldım.ancak itunes yok.yükleyebilir miyiz?
  • sende zaten v3i yokmuydu neyse bende itunes yüklüydü ben bir flaş attım itunesin versiyonu değişti belki sende bir flaş atarsn gelir diye düşündüm ama iyice araştır ne olur ne olmaz
  • arkadaşlar selam benim telefonum v3i flash attım ama telefon ingilizce oldu bütün gece aradım türkçe flash bulamadım yardımcı oluabilirmisizniz lütfen saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

sende zaten v3i yokmuydu neyse bende itunes yüklüydü ben bir flaş attım itunesin versiyonu değişti belki sende bir flaş atarsn gelir diye düşündüm ama iyice araştır ne olur ne olmaz

geçen sene kullanıyordum.diğer hattım için aldım.ancak bu versiyonda itunes yok itunes tuşu yerine mesaj tuşu var v3 modelindeki gibi.L7 kullanırken itunes lu bi flash atmıştım da bi şanısmı deneyeyim dedim belki v3i için de vardır
  • ya beyler bıraz geç ama olsun bana yardımxcı olablırsenız çok sewıırım 4,04 cd nerde olınktekı formu tıkladım ama dowland yok nasıl yaptınız ya Alütfen yardım edın beklıorum tsekkurler sımdıden
  • beyler ya ya su lınktekı ındırecemız forumlar vardı ya onu nasıl yapabılırız nerden ınıo o yaaa çok kafamı taktım bunaya
  • p2ktolls nasıl yuklenıo necdet kardesım ya sunu bna sole beyler bılen varsa bemsn adresımıde verrırım sorun olmaz yuklemıom su sınır seyı nerden yuklenıo arkadaslar lutfen yardımcı olun tesekkurler sımdiden
  • önce düzgün yazmayı öğren burası konu dışı yada gereksizler bölümü değil 4,04 cd dediğin şey nedir anlamadım pk2tools programını gosleye yaz mutlaka indirmek için bir site çıkar
  • Arkadaşlar iTunes suz v3i için önerebileceğiniz mod var mı?Bir de kendi temalarımı oluşturmak istiyorum.Bildiğiniz Skin yaratma vs.program var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.