Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skin yaratma programı varmı bişmiyorum ama istersen skin sitesi verebilirim mod hakkında bilgin yok malesef
  • Flashlarken -hernasılsa- full olan sarj bitti. ve islem yarıda hata verdi. simdi telim bootloader ekranında takıldı kaldı, "low battery" diip duruyo. sarj edemiyorum. nasıl sarj edebilirim ve tekrar flashlayabilirim teli. noooolur yardım edin..... lutfen, lutfen
  • yapıcagımı hıc sanmıyodum ama gercekten kolaymıs suan super oldu herkese cok tesekkurler emegınıze saglık yalnız benım bı sorum olucak ılk sayfadakı MOTOROLANIZDAN RESIMLERDE gosterılen resımler telefonda yok olmadı THE FİNAL FLASH ve otekı flashıda yukledım ıkısınıde kontrol ettım ama resımlerdekı iphone ve vista tarzı yok onları nerden temın edebılırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakamen_ -- 20 Mayıs 2008; 12:47:48 >
  • konu ile acayip ilgisiz ama 2004 senesinde ilk çıktığı sene 23 milyon adet satılmış v3, heralde tüm zamanların en büyük ticari başarısı bu olsa gerek cep telefonları arasında, baksanıza o kadar yere göğe sığdırılamayan iphone bile 2007 de 5,4 milyon adet satılmış. Şapka çıkartırım.
    kaynak ;www.gizmodo.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakamen_

yapıcagımı hıc sanmıyodum ama gercekten kolaymıs suan super oldu herkese cok tesekkurler emegınıze saglık yalnız benım bı sorum olucak ılk sayfadakı MOTOROLANIZDAN RESIMLERDE gosterılen resımler telefonda yok olmadı THE FİNAL FLASH ve otekı flashıda yukledım ıkısınıde kontrol ettım ama resımlerdekı iphone ve vista tarzı yok onları nerden temın edebılırım?

http://www.motox.info/showthread.php?t=55992 bu sitede bir sürü skin var istediğini skiman programıyla yükliyebilirsin

zaten 2005 yılının en çok satan cep telefonu v3 seçildi ama v3i de çok satmasına rağmen en çok satanlar listesinde 1. olamadı motorola firması v3i
    yi çıkarmak için geç kaldı çoktan samsung d600 satış rekorları kırmaya başlamıştı eğer biraz daha erken çıksaydı mutlaka 1. olurdu diye düşünüyorum gerçi bunlara rağmen v3i de çok sattı

• quote:

Flashlarken -hernasılsa- full olan sarj bitti. ve islem yarıda hata verdi. simdi telim bootloader ekranında takıldı kaldı, "low battery" diip duruyo. sarj edemiyorum. nasıl sarj edebilirim ve tekrar flashlayabilirim teli. noooolur yardım edin..... lutfen, lutfen

Telefon Halen aynı, bataryayı arkadasın telinde sarj ettim, RDS lite ile tekrar flashladım, Hersey sorunsuz bitti telefonu "Reboot" yaptı acılınca gene aynı halen boot loader ekranında. Kendi yedegimi flashladım gene aynı. Tam 3 kez arka arkaya flashladım gene aynı... Ne yapabilirim lutfen yardım ediniz.
    Xp kullanıyorum. Ve bilgisayarım Laptop....
    Bi yardımcı bulunun noolur......
  • @themanyax aynı senin başına gelen olay @CROSSHAIR-X nickli arkadaşın başınada gelmişti ona sor bakalım ne yapmış ben bilemeyeceğim hiç başıma gelmedi
  • SELAMLAR,
    ARKADAŞLAR BENDE YENİ V3İ ALDIM VE FORUMA BİRAZ GÖZ ATTIM,BAYA ETKİLEYİCİ ŞEYLER VAR GÜNCELLEME ÖZELLİKLERİYLE OYNAMA FLN,BAYA ETKİLENDİM TELEFONUN KARİZMASI HARİÇ BAYA ŞEKLİ VARMIŞ :)) YALNIZ BU YAZILANLARI YAPMAK İSTİYORUM BEN FAKAT BU KONUDA ACEMİYİM VE SİZ USTA ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR,ACABA YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARMI BANA VAKİT AYIRABİLİRLERMİ???

ibrahim_tulek@hotmail.com
  • Pilanlamcı kardeş burda okumuşsundur ben de çok sıkıntılar çektim flash attım kitledim sonuçta olmadı. servise gönderdim kitlendiği için onlar gerçi çakamadı yaptılar ben illalah dedim kaç gün servisten tel bekleyince bir daha yapmam diye söz verdim kendime bu kez dayanamadım tele birdaha flash attım büyük harfle yazıyım burasını herkes okusun SON FLASH DOSYASI MÜKEMMEL TAM BİR FİNAL GERÇEKTEN DİL YAMSI ATMANIZA DA GEREK YOK HERŞEY İÇİN DE PİLANLAMACIYA SONSUZ TEŞEKKÜRLER. BİR DE NOT: ben bundan kaç ay önce attığım flashın niye sorunlu olduğunu da buldum arkadaşlar ana kartım da sorun var ankartım tamamen bozul bir de ram 512 iydi şim tam pc yaptım onla attım sorunsuz şekilde tıkır tıkır yükledi yani pc iyi olursa sorun çıkarmıyor onu da belirtiyim. selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkerheryerde -- 4 Ağustos 2008; 9:28:52 >

• ya bendede v3i İTUNES varda bu son monters pach yükledikten sonra şajda 1 gün eksilme oldu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor_21 -- 16 Ağustos 2008; 19:41:00 >
  • bir süredir samsung telefon kullanıyordum bunu vermek zorunda kaldım teknosa outletten 140 ytlye v3i buldum ve aldım. ancak önemsiz gibi görünen bir özellik v3i de yok o da not defteri. e250de bu vardı ve çok işime yarıyordu. bir şekilde bu tür bir özellik koyma imkanım var mı v3i ye benim için gerçekten çok önemli. ajandaya not alıyorum ama bu sefer de tarih geçtikçe notlar kayboluyor ve bulması gerçekten zor oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

bir süredir samsung telefon kullanıyordum bunu vermek zorunda kaldım teknosa outletten 140 ytlye v3i buldum ve aldım. ancak önemsiz gibi görünen bir özellik v3i de yok o da not defteri. e250de bu vardı ve çok işime yarıyordu. bir şekilde bu tür bir özellik koyma imkanım var mı v3i ye benim için gerçekten çok önemli. ajandaya not alıyorum ama bu sefer de tarih geçtikçe notlar kayboluyor ve bulması gerçekten zor oluyor

telefonuna flash atarsan bir not defteri geliyo ama istediğin gibimi bilmiyorum telefonumda aylardır var ama inanırmısın hiç açıp bakmadım nasıl bişey diye esen nasıl bişey istediğini söyle ona göre bakıyım senin işine yararmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

bir süredir samsung telefon kullanıyordum bunu vermek zorunda kaldım teknosa outletten 140 ytlye v3i buldum ve aldım. ancak önemsiz gibi görünen bir özellik v3i de yok o da not defteri. e250de bu vardı ve çok işime yarıyordu. bir şekilde bu tür bir özellik koyma imkanım var mı v3i ye benim için gerçekten çok önemli. ajandaya not alıyorum ama bu sefer de tarih geçtikçe notlar kayboluyor ve bulması gerçekten zor oluyor

telefonuna flash atarsan bir not defteri geliyo ama istediğin gibimi bilmiyorum telefonumda aylardır var ama inanırmısın hiç açıp bakmadım nasıl bişey diye esen nasıl bişey istediğini söyle ona göre bakıyım senin işine yararmı

çok basit bi program istediğim şey ama sırf onun için bu flash olayına da girmek sakıncalı geliyor. hem daha önce böle bişi yapmadığımdan hem de bazı arkadaşların pilin daha az gittiğini söylediğinden dolayı. ufak bir program olarak tek başına ekleyemezmiyiz

• arkadaşlar merhaba bende hediye olarak v3i aldım orkide pembesi bir sorum olacaktı pil kapağı rengi ile kasa rengi biraz farklı bende pil kapağı rengi daha koyu kasa rengi (arkası dahil) daha açık bir renk acaba hepsi böylemi yoksa benimkinde bir sorun mu var aklıma güneşte kaldığı geliyor vitrinde ama arka renkte aynı bilginiz varmı acaba teşekkürler
  • @Daywalkerr tabikiğde programı tek yükliyebilirsin ama programı bulman lazımhttp://gallery.mobile9.com/c/motorola-razr-v3i-software_289/1/ bu siteye bak bakalım bula bilcekmisin bulunca yüklemeyi bilmiyosan onuda anlatırım

@sahin2030 v3i nin hangi rengi olursa olsun arka ön ve alt kısım renk tonları farklı çünkü telefonun kasasını çeşitli malzemelerden yapmışlar telefonun alt kısmı kalın bir plastikten yapılma orası daha koyu durur ( benimki gri renk ) telefonun ön kızmı parlak metal gibi bir malzeme ordaki renk tonu farklı arka kapağıda metal gibi bir malzeme oranın rengi biraz daha açık sanki malzemelerin neyden yapıldığını bilmiyorum ama birbirlerinden farklı olduğu anlaşılıyo yani o renk olayı bir tek sende yok 3 tane farklı v3i inceledim 3 ündede renk tonları değişik

• teşekkür ederim nejat verdiğin bilgi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahin2030

teşekkür ederim nejat verdiğin bilgi için

rica ederim
  • arkadaşlar ben v3i(itunessiz model) me flash attım.ama servis sağlayıcınızla bağlantı kurun diyor...yedek almıştım ama onu da kabul etmiyor.acaba biriniz yedek alıp linkini verebilir mi???(((R479_G_08.B5.76R)))bu flash tan olması lazım...internetten birkaç tane buldum ama onlarda servis sağlayıcı diyor ..çok acil lazımm..ve ya bu modele flash atıp ta düzgün çalışan flash varsa onu da gönderirseniz onu da denerim.....çok acillllllllll
  • arkadaşlar ben telefona flash attım ama şarjı 24 saate bitiyo benmi bi yanlışlık yaptım yoksa herkestemi böyle yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktor_21

arkadaşlar ben telefona flash attım ama şarjı 24 saate bitiyo benmi bi yanlışlık yaptım yoksa herkestemi böyle yardımlarınızı bekliyorum

daha kimsede böyle bir şikayet olmadı telefonu çokmu kullanıyosun yada bataryanda sorun olabilir
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.