Arkadaşlar bişeyler sorcam,ben v3i aldım yenı 3 gun once. itunessuz ama soradan farkettım hiç bişeyde yukleme yapmadım daha çünkü forumdakı o butun yukleme lınklerı i tunnes lu telefonlar için :( :(
Yalnız şunu sorcam size kapak kapalıyken yan sol yukardakı metal 2 tuş sizin telefonunuzda ne işe yarıyor? ilk ayarlarında yanı,eger o ayarları değiştirmediysenız;? Sankı kapak kapakalıyken zil sesi ayarı yapmaya yarar diye hatırlıyorum ben ilk aldıgımda öyleydi, sankı basınca o yan tuşlara kapak kapalıyken,dırıdıt sesı çıkarıyodu ve sil sesi seviyesini belirliyodu gibi hatırlıyorumda..Sonra ne oldu ne yaptım anlamadım.Sonradan o iki tuşa tıklayınca kapak kapalıyken sadece zil tipini gösteriyor.acaba hep böylemiydi yoksa ben ayarımı bozdum size sorucaktım acil :(
Ikinci olarak temayla skin farkı ne acaba? skimanle tema yuklenmıyor illede skin mi olması lazım? Eger oyleyse bildiginiz skin sitesi varmı v3i için _ Ben zedge yi kullanıodum daha oncekı telefonlarımı için v3i ler içinde yuzlerce tema war ama yuklemyemıyorum skin olmadıgı için anlam veremedim :) yada v3i ye nasıl tema yuklenır bılenınız varmı skin degil ama tema
Üçüncü olarak neden v3ilere bluetoothla tema aktarımı yapılamıyor? aktarıyorum ama dosya tipi tanımlanamadı diyor,neden bukadar zor anlamadım.
Bide son olarak neden bilmiyorum daima gprs ikonu yanıyor ekranda.telefonun çekme içaretının hemen yanında ekranda sol üstte.Baya bir kurcaladım wap ayarı felan olsun ama bulamadım gprs i ve kapayamadım hep çıkıyor bu işaret.allah aşkına nasıl kapatılır bu işaret bilenınız var mı? 3 günden beri yanıyor napcam bilemedim :( tek tek cevaplayabilirsenız çok makbul geçer ınanın arkadaşlar :( :( çok teşekkürler simdiden
arkadaşlar kımse yokmu cevaplayacak :(
metal iki tuş kapak kapalıyken zil sesi ayarını gösteriyo ses açıp kapatmıyo dırt diye ses çıkarmıyo kapak açık iken ses açıp kapatıyo dırt diye ses çıkarıyo
tema telefonun sesini duvarkağıdını vs ufak tefek şeylerini değiştiriyo ama skin telefonun menü ikonlarını vs her şeyini değiştiriyo fark bu tema pek işe yaramaz sen skin yükle uzun süredir bu işle uğraşmadığım için siteleri unuttum malesef
hayır bt ile tema skin yollayamassın usb kablosu ve pc aracılığı ile skin yüklersin
bu bahsettiğin gprs ikonu nasıl bişey sol tarafta sinyal gücünün yanındaki acayip şekilmi eğer o ise sorun yok herkesin v3i isinde var o ikon ve daha kimseye zararı dokunmadı
çoooooooook teşekkür ederiiiim
quote:
Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
quote:
Orjinalden alıntı: doktor_21
arkadaşlar ben telefona flash attım ama şarjı 24 saate bitiyo benmi bi yanlışlık yaptım yoksa herkestemi böyle yardımlarınızı bekliyorum
daha kimsede böyle bir şikayet olmadı telefonu çokmu kullanıyosun yada bataryanda sorun olabilir
yok ben öyle günde üç beş tel görüşmesi yaparım oda 20 dakikayı geçmez orjinal sürüm yüklediğimde şarj sorunu ortadan kalkıyo yani 3 gün gidiyor
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
quote:
arkadaşlar ben telefona flash attım ama şarjı 24 saate bitiyo benmi bi yanlışlık yaptım yoksa herkestemi böyle yardımlarınızı bekliyorum
daha kimsede böyle bir şikayet olmadı telefonu çokmu kullanıyosun yada bataryanda sorun olabilir
yok ben öyle günde üç beş tel görüşmesi yaparım oda 20 dakikayı geçmez orjinal sürüm yüklediğimde şarj sorunu ortadan kalkıyo yani 3 gün gidiyor
yokmu bu soruna çare bulacak biri dostlar
MERHABA, r444 ler sandisk marka 2gb hafiza kartini destekliyor diye yazi gordum internetten.Karti aldim. Telefonum R3443H3_G_0E.C4.10R_A
R444 E BU TELEFON CEVIRILEBILIR MI? (R4441D 03.05R.shx BUNU BULDUM) OLUR MU BI ARIZA OLMADAN?
LUTFEN YARDIMMMM
quote:
Orjinalden alıntı: mmnmslmn
MERHABA, r444 ler sandisk marka 2gb hafiza kartini destekliyor diye yazi gordum internetten.Karti aldim. Telefonum R3443H3_G_0E.C4.10R_A
R444 E BU TELEFON CEVIRILEBILIR MI? (R4441D 03.05R.shx BUNU BULDUM) OLUR MU BI ARIZA OLMADAN?
LUTFEN YARDIMMMM
olurmu öyle şey tabikide telefonun bozulur v3i ye flash atarken her seferde söylendi itunesli v3i ile itunussiz v3i ayrı flashlara sahip sakın bilmeden atmayın diye yani çevrilmez hiç demedim ama tahmini olarak bozulacağını düşünüyorum bence deneme ayrıca 2 gb kart desteklemiyo en fazla 512 mb ama 1gb kullananlarda oldu
ama itunesızlara itune yuklendigini soyleyenler oldu sanki, bir kac gecis flashi yukleyip onu yukledikten sonra yuklenmez mi? Peki 1 gb kullanmak icin ne yapabilirim? cevap verdiginiz icin cok tesekkurler,
evet galiba itunes yükleniyodu bende hatırladım öyle bişey ama sonuçta o bir mp3 çalar programı yüklemek kolay aynı msn yüklemek gibi ama sen telefonun yazılımını çevirmek istiyorsun hiç denemedim deneyenide görmedim ama tavsiye etmiyorum yinede çok istiyosan dene ama ben olsam denemem işin ucunda v3i den olmak var her marka 1 gb kart çalışmıyo hafıza kartını alırken telefona tak dene eğer telefon kartı görürse bilki çalıyo yani özellikle çalıştırman için program vs yüklemen gerekmiyo
yine bir keresinde kendimi zaptedemeyip hic ihtiyacim yokken overclock yaptim ve yaktim anakarti, ve yine ayni duyguyu yasiyorum ama dogru diyosun galiba, sagol tekrar gercekten
rica ederim bende çok sabırsızımdır v3i yi ilk aldığımda flash atmaya korkuyodum bozulursa vs diye sonra bir gün içimdeki o duyguya karşı koyamayarak flash denemelerime başladım ama beceremedim ama telefonda bozulmadı sonra yoğun uğraşdan sonra başardım ha seni teşvik etmeye çalışmıyorum yanlış anlama o duyguyu iyi bilirim yani sen hafıza kartı yüzündenmi yazılım çevirmek istiyosun
evet onun disinda skinler menuler cok onemli degil,en azindan riske girmeye degmez ama kart onemli, kesin olacagini bilsem temalar icin de atardim. Peki r344 icin skin tema yazanlar ı mı sadece kullanabilirim. Yani baska bisey uymaz mi. Ben diyodum belki hatta windows bile kurarim.Acrobat reader falan. Acrobat in imkanı yok di mi? Baska ne icin flash atılır ki? ise yarayacak bi fark olusturuyor mu daha hizli calisma falan. Bir de turkce T9 yok telefonda,Arabistandan geldi benimki, onu bulsam cok iyi olur. tskr
o flash mevzularını ben pek bilmiyorum ama l7 v3 gibi telefonlara uyumlu skinleri yüklüyorum bir sorun olmuyo çalışıyo ama sende çalışırmı bilmem widows kurarsan bu bir devrim niteliği taşır acrobat kuruluyomu bilmiyorum ben telefonun şekil kısmıyla ilgileniyorum yani JAVA olduğu için telefon öyle oyundu programdı vs ilgilenmiyorum skin vs yükledim o kadar ben flashı kapak kapalıyken müzik çalabilmesi için ve skin yüklemek için atmıştım bence bunlar önemli şeyler göz zevki için onun dışında hızlanma göremedim aynı gibi
benim yardimi ihtiyacim var v3i aldim ve itunes yok bunda ayrıca v3i ye uygun flash atıyorum kabul etmıyor sonra boot versıyonunun tutmadıgını ogrendım benım boot versıyonu 0A.52 buna uygun flash varmı yoksa telefon ıcın bılddıgınız guzel bır flex adresı verırmısınız
sorun cikmayacagini bilirsem ben de yapmak isterim peki skin vs. nin r344 e uygun olup olmadigini nasil anlarim. O da bozmasin. Ya da neleri gonul rahatligiyla flashlarim telefonuma? tekrar sagol
elimden geldiği kadar 2 nizede yardım etmeye çalışıcam eski günler aklıma zamanında bende az yardım almadım planlamacı abi msn de en az 2 saatini ayırıp bana yardım etmişti
@bumink boot ekranında yazanları tam olarak buraya yaz bir bakıyım oa.52 den bulunmaz
@mmnmslmn link aşağıda en üstteki R344 olanı seçicen galiba tam emin değilim ama onu bir dene içinden her hangi bir moncterpackı indir flashlamayı dene bakalım olacakmı inş tel bozulmaz sen yinede sağdan soldan biraz araştır ama bu linktekidir heralde başka yok çünkü ama yinede telefonuna bişey olmasın araştırmadan deneme istersen http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=cat&id=145
Boot loader: 0A.52.SW Version:R479_G_08.B4.8BR yazılanlar bunlar normal v3i flashı atmaya calısınca critical eror hatası alıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: bumink
Boot loader: 0A.52.SW Version:R479_G_08.B4.8BR yazılanlar bunlar normal v3i flashı atmaya calısınca critical eror hatası alıyorum
aşağıdki linke bak R479 yazan bölüme gir her hangi monsterpackı indir telefonuna flasla