Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben ilk kutu doldu %100 doldu.
    daha sonra da ikinci yi yüklemeye başladı ama % 12 de takılı kaldı.
    progress yazan yerde FAİL yazıyo iptal oluyor.
    ne yapmam lazım
  • boot loader ile ilgili sorun var galiba çünkü sol taraftaki kutucukta boot loader=N/A VAR
    ne olur bana yardım edin
  • ben msn mi versem bana mail atsanızda olur veya cep telefonu mu vereyim siz çaldırın ben ararım olur mu arkadaşlar.
  • KERDEŞ SENİN DEDİĞİN HERŞEYİ YAPTIM AMA YİNE HEP YÜZDE ONİKİ DE TIKANIP KALIYOR YA:::::
    SİNİR OLDUM YA NİYE OILMUYOR:
  • arkadaşlar kimse yok mu ya
  • bilgiler için tşkler
  • arkadaşlar elli oldu deniyorum ama hep bu ekran çıkıyor ya

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasys -- 14 Mart 2008; 21:33:53 >
  • arkadaşlar yardımlarınızı acilen bekliyorum.
  • bi kere flashın doğru olduğuna eminmisin yani senin telefonun iTUNES lu ise R47A ile başlayanı yükleyeceksin iTUNEs yoksa r479 ile başlayanı yükleyeceksin.

veya da o monster packi tekrar indir ve tekrar dene onda problem olabilir
  • arkadaşlar üç gün sonunda flash atmayı başardım.
    sorun ise benim bilgisauayrın ram ı 256mb sd ram var.
    başka bilgisayarda 1gb ddr2 ram li bilgisayarda flash attım hiç bir sorun çıkmadı tık diye yükledi.
    bunu yapmak için diğer bilgisayara iki kere format attım demekki bilgisayardaki programlarla alakası yokmuş.
    sorun bilgisayarın donanımımnın iyi olması gerekiyormuş.
    ben bu kanı ya vardım....

yardımlarınız için teşekkür ederim arkaDAŞLAR.
  • neyse bişey olmaz bende bi kaç kere böyle sıkıntıya düşmüştüm flash atarken .benim de sarj bitmişti perişan olmuştum ama artık bi tane 5 ytl ye cihaz aldım flash atarken sarj da bitse hemen batarya yı çıkarıyorum sarj ediyorum sonra flashı sıfırdan sorunsuz olarak atıyorum..

neyse geçmiş olsun halletmişsin
  • Kardeş o senin daha önceden yaşadığın sorunu ben de şimdi yaşıyorum. O aldığın alet nasıl bişey nerden bulabilirim :) .
  • adı paleon diye bişey çin malı.ben mahallaemizdeki bi kırtasiye+cep shop+züccaciye karışımı bi dükkan vardı ordan aldım

ama telefoncularda falan vardır yani sorarsan eğer.

http://img297.imageshack.us/my.php?image=sany0001mr7.jpg

tipide böyle bişey. o saydam mandal görünümlü yere sıkıştırıyorsun bataryayı "+" ve "-" sine dikkat ederek,o şekilde prize takıyorsun sarj oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROSSHAIR-X -- 17 Mart 2008; 12:23:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkerheryerde

Kardeş sen bulamadın galiba ama ben buldum motorola digital audio player hiçbir yerde yok çünkü o da sistemle felan oynanıyormuş yabancı kaynaklara göre galiba ama jad dosyalı buldum onu kjava atınca zaten tel görüyor yükledim ve çok güzel audio player çalışıyor. Buraya da ekliyorum arkdaşalar telefonuza dap playeri yüklemek isterseniz buyurun Hem de Türkçe Download / İndir. böylece itunes sorunuz da bir güzel sona erer selamlar.http://cobe38cobe38cobe38.googlepages.com/DAP_P44_F_ENFRDEITESNLTRPTEL_VER_05_.rar Tıklayın
    quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: turkerheryerde

Dostlar bur da herşey çok güzel anlatıldı ama hata yaparsanız da elinizden hiçbirşey gelmiyor benden söylemesi telefonum daha yeni aldım servisten teknosa servis garantisi ile gönderdima ama ücret de ödemedim ama servis tamiri beklediğim günler beni öldürdü hiç de değmez bu kadar risk varken ben moonstar packi yükledim hiçbirşey de sorunum yoktu ama bir daha moonsatar yüklemeye kalkarsanız benim gibi bu kez cep telefonuz bilgisayardan gönderdiğiniz dosyayı da okumuyor ben hiç tavsiye etmiyom arkdaşalar bu kadar risk varken sisteme yazılımıyla oynamaya gerek yok Dostlar burda arkadaşlar çok yardımcı oldu ama benim son bir isteğim var bana motorala audio diğital palyer jar dosyası full olan varmı var sa size zahmet biri bana gönderirse ya da buraya link koyarsa çok sevinirim. yine jar dosyları mmc karta yüklenebiliyor. Sistemle alkalı dosylar değil.

Birde bu yazıları okuyanlar bu yolları deneye bilirsiniz ama risk sizin eliniz de benim gibi de olabilirsiniz. Onun için iyi düşünün iyi karar verin teliniz sıfırsa yapmayı denemeyin öyle kullanın.

not: motorola sizi zahmet bir audio diğital player jar dosyası.

Teşekkürler Dostlar Selamalar.

o audio dijital player değilde başka bir mp3 çalar vardı onu yarın veriyim şiimdi bulamadım

http://cobe38cobe38cobe38.googlepages.com/DAP_P44_F_ENFRDEITESNLTRPTEL_VER_05_.rar[code][/code]

aaa unutmuşum çok özür dilerim çeşke pm falan atsaydın neyseki bulmuşsun çok mahçup oldum valla başka oyun program ihtiyacın varsa söyle bu kez unutmucam

• quote:

Orjinalden alıntı: CROSSHAIR-X

adı paleon diye bişey çin malı.ben mahallaemizdeki bi kırtasiye+cep shop+züccaciye karışımı bi dükkan vardı ordan aldım

tipide böyle bişey. o saydam mandal görünümlü yere sıkıştırıyorsun bataryayı "+" ve "-" sine dekilde prize takıyorsun sarj oluyor..

ayıptır sorması sen telefonu şarj ederken bataryasını çıkarıp o ilginç alete takıptamı şarj ediyosun eğer öyleyse allah kimsenin başına vermesin ne diyim

• quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: CROSSHAIR-X

adı paleon diye bişey çin malı.ben mahallaemizdeki bi kırtasiye+cep shop+züccaciye karışımı bi dükkan vardı ordan aldım

tipide böyle bişey. o saydam mandal görünümlü yere sıkıştırıyorsun bataryayı "+" ve "-" sine dekilde prize takıyorsun sarj oluyor..

ayıptır sorması sen telefonu şarj ederken bataryasını çıkarıp o ilginç alete takıptamı şarj ediyosun eğer öyleyse allah kimsenin başına vermesin ne diyim

yok ya devamlı olarak değil..

sadece flash atarken bi problem oldu , sarjın bitti , veya başka bir problem oldu ve yükleme ekranında kaldı .işte o zaman telefon sarjda olmuyor işte öyle bir durum olduğunda batarya yı çıkarıyorsun sarj edip yerine takıyorsun ve flashını rahat bi şekilde sorunsuzca atıyorsun

• Yha yorumlara fln bakıorum hersey cok guzel gozukuoo ama drıver lınk'ı kırık onu guncellıyebılırmıyız acaba :|
  • quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

planlamacı abi bu flash biraz rötar yaptı galiba

Epey bi rötar oldu..Uzun bir süre forumla ilgilenemedim arkadaşlar, kusura bakmayın..
  • Burda verilen yönergeleri izliyerek flashlama yaptım. Geceleri telefon şarj olurken ışıkları beni rahatsız ediyor bunları kapatmanın yolu varmı?
    Yazı tipini eğik halden düz hale getirebilirmiyiz. Buda mümkünmü?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revue

Burda verilen yönergeleri izliyerek flashlama yaptım. Geceleri telefon şarj olurken ışıkları beni rahatsız ediyor bunları kapatmanın yolu varmı?
    Yazı tipini eğik halden düz hale getirebilirmiyiz. Buda mümkünmü?
    Teşekkürler.

bende ışıklardan rahatsızım ama kapatamadım planlamacı abi bu konuyu çözer diye düşünüyorum

yazı tipi değişiyo verdiğim linkteki yazı tiplerinden istediğini indir rsd lite programıyla aynı flash yüklediğin gibi yükle

http://www.hackthev3i.com/various_media_files_for_motorola_v3i.html

ortalarda var yazı tipleri

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.