Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de telefonu flashlarken, son aşamada rsd lite, manuel olarak telefonu açın diye bi uyarı çıktı, yani status complete yazısı çıkmadı ben de rsd lite ı kapattım ama artık telefon açımıyor, çok acil yardım istiyorum, çoook aciiiill!!!
  • kardeş mrb.flashlamayı flash backup,moto PST içindeki multiflashflex programları ile yapabilirsin.hiç bunları denedin mi.flashbackup programının 3.0.7 versiyonu olacak
  • arkadaşlar bende V3i sahibiyim artık . yıllardır symbian işletim sistemli telefonlar kullandım ama bu telefonda dikkatimi çekiyordu cevamlı ama bu telefonu sadece telefonla konuşmak için alırım falan diyordum ama kullanınca anladım ki bu telefonun çok süper bi telefonmuş. yani sadece konuşmak için yada tipi için alınacak bir telefon zannediyordum ama çok kaliteli özellikleride varmış.bence tek kelimeyle harika bir telefon V3i

artı PLANLAMACI arkadaşa ve diğer yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler flash attım ve skin yükledim ki telefona daha da güzel oldu..

ben vista kullanıyorum ve vistada RSD Lite ın eski sürümleri problem çıkardı daha dogrusu yüklenmedi ama 4.1 sürümünü buldum bi yerde o çalışıyor gerçi karspersky bi iki uyarı verdi ama trojan filan diye ama belkide programı trojan olarak görüyordur.karantinaya al diyorum alıyor bi problem çıkmıyor..

işte isteyen arkadaşlar için RSDLite 4.1 gerçi daha önce kimse verdimi bilmiyorum ama

hep download yapmayim dedim bide upload yapim dedim

http://rapid-share.com/files/82744476/RSDLite_4.1.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROSSHAIR-X -- 10 Ocak 2008; 19:05:25 >

• ya arkadaşlar bu MP güzel ama bi problemi var.

rehbere isim ekleyeceğim zaman yada mesaj yazmak dışında bi yere bişey yazacagım zaman direk olarak t9 klavyeye geçiyor ve çıkaramıyorum t9 dan(nokia telefonlarda t9 deniyordu belkide adı başkadır).

ben mi yapamaıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..

ve bide bu MP nin son sürümünü paylaşırsanız sevinirim..

2. olarak da bişey soracam .

bu v3i de rehberde hem sim karta hemde telefon hafızasına isimleri kaydedip daha sonra istediğim rehberi kullanamıyormuyum.nokilarda vardı mesela
    istersen sim kartın rehberini istersen telefonun rehberini kullanıyordun.ama bunda olmuyor .hem sim karta hemde telefona kaydedince aynı isimden 2 tane çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROSSHAIR-X -- 12 Ocak 2008; 1:05:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CROSSHAIR-X

ya arkadaşlar bu MP güzel ama bi problemi var.

rehbere isim ekleyeceğim zaman yada mesaj yazmak dışında bi yere bişey yazacagım zaman direk olarak t9 klavyeye geçiyor ve çıkaramıyorum t9 dan(nokia telefonlarda t9 deniyordu belkide adı başkadır).

ben mi yapamaıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..

ve bide bu MP nin son sürümünü paylaşırsanız sevinirim..

2. olarak da bişey soracam .

bu v3i de rehberde hem sim karta hemde telefon hafızasına isimleri kaydedip daha sonra istediğim rehberi kullanamıyormuyum.nokilarda vardı mesela
    istersen sim kartın rehberini istersen telefonun rehberini kullanıyordun.ama bunda olmuyor .hem sim karta hemde telefona kaydedince aynı isimden 2 tane çıkıyor

t9 dan çıkmak içinönce mesaj ayarlarından itap türkçe yi seç sonra * tuşu ile t9 a geçiş yapa bilirsin yada normala geçiş yapabilirsin

mp lin yeni sürümü yok telefondaki neyse o

rehberdeki isimleri sim kart telefon diye ayrı ayrı göremessin hepsi aynı mekanda oluyo

• @gestapo

saol hoca cevabın için ..dediğin gibi yaptım ama mesaj yazarken problem yoktu ama diğer rehber,bluetooth adımı yazarken falan problem oluyordu ama sen söleyince biraz kurcaladım da herbiri için ayrı ayrı ayarlama yapmak gerekiyormuş ve rehber kaydı girerkende iTAP english seçiliymiş o yüzden işkence çekiyormuşumama şimdi düzelttim saol..
  • quote:

@gestapo

saol hoca cevabın için ..dediğin gibi yaptım ama mesaj yazarken problem yoktu ama diğer rehber,bluetooth adımı yazarken falan problem oluyordu ama sen söleyince biraz kurcaladım da herbiri için ayrı ayrı ayarlama yapmak gerekiyormuş ve rehber kaydı girerkende iTAP english seçiliymiş o yüzden işkence çekiyormuşumama şimdi düzelttim saol..

önemli değil ya mp ne gibi bir problemi var merak ettim
  • ya işte MP nin bi problemi sandım işte dediğim iTAP sorununu

çünkü mesajlarda yapmadı diğer yerlerde yapınca.meğer ben bilmiyormuşum .hemen çamur attım MP ye
  • selam arkadaşlar motorola v3im sahibi oldum bende yalnız...hiç bir şey apamıyorum pc bilgim var telefonda az çok var ama ..itunes ile daha hiç müzik atamadım ..hayır ipodnanom da var ama bunla daha nasip olmadı müzik dinlemek yardımcı olursanız sevinirim v3im olan birinin olmazssa oolmazı neler ..forumu bayağı bir okudum ama fransız kaldım..hayır görgüsüz diceksiniz ama fransızcamda vardır..
  • valla arkadaşım sadece iTUNES dan müzik atmak için diyorsan onun için yanlış hatırlamıyorsam sadece bağlantı ayarlarından ,usb bağlantısına giriyorsun, ordan da varsayılan bağlantı olarak hafıza kartını seçiyorsun,daha sonra bilgisayarına telefonun yanında verilen i tunes cd sini takıp kuruyorsun.
    kurulum bittikten sonra cd yi çıkarmadan data kablosuyla telefonu bilgisayara bağlıyorsun işte yeni donanım bulundu falan diyor cd den driver yüklüyor sonrada telefonu ve iTUNES u bi kere aç kapa daha sonra ikisinide açınca zaten itunes un yan tarafında hafıza kartınıda göreceksin sonrada işte şarkıları itunes a atıp telefona gönder diyorsun biraz bekliyorsun yüklüyordu herhalde böleydi..

ama böyle telefonunu bilgisayar tanımazsa bu topiğin ilk sayfasında arkadaşlar çok güzel anlatmışlar orda verilen driver dosyalarını indir ve arkadaşların dediği gibi system32 içindeki driver klasörüne kopyala telefonun bağlantısını da usb bağlantısı bölümünden daha yeni hafıza kartı yaptıgımız yeri DATA,FAX bağlantısı olarak değiştir sonra da işte telefonunu tanıt bilgisayara orda arkadaşlar daha uzun ve daha açık anlatmışlar o şekilde tanıt..

hayırlı olsun....

• Arkadaşlar Selamlar;

V3i (i-tunes'suz versiyon) için en son, en başarılı flash hangisi? Bu topiğin başında verilenden başka da flash lar çıkmış çünkü??

Ya da hangisini tavsiye edersiniz?

R479_G_08.B5.3DR.shx
    R479_G_08.B5.10R.shx
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonmayster

Arkadaşlar Selamlar;

V3i (i-tunes'suz versiyon) için en son, en başarılı flash hangisi? Bu topiğin başında verilenden başka da flash lar çıkmış çünkü??

R479_G_08.B5.3DR.shx
    R479_G_08.B5.10R.shx

arkadaşım bu senin verdiğin versiyonlar v3i itunes versiyonları değil bildiğim kadarıyla.
    bunlar sadece v3i olanların versiyonları .v3i itunes un versiyonları R47A ile başlıyor.
    ben bu R479 ile başlayana yüklemeye çalıştım yüklemedi.sonra sordum neden böle oldu diye başka bir sitede bulmuştum R479 ile başlayan versiyonu onlarda dediler R479 ile başlayanlar v3i versiyonu senin ki demek ki v3i iTUNES versiyonu. dediler ordan biliyorum yani..
  • E zaten bende itune'suz versiyon diye yazdım ya????

quote:

Orjinalden alıntı: tonmayster

Arkadaşlar Selamlar;

R479_G_08.B5.3DR.shx
    R479_G_08.B5.10R.shx

• pardon kardeş yanlış okumuşum kusura bakma.....

acil yardım benim telefon uçtu......

flash atıyordum %100 oldu daha sonra telefonun ekranında:

low battary
    cannot program

yazdı ...ne oldu buna , sarj da edemiyorum flash atmadan önce telefonun sarjı full değildi ama 2 kareydi ve yani bayada sarjı vardı ...

lütfen acil yardım ..tekrar flashlayacam ama sarj olmuyor telefon
  • güzel inceleme
  • quote:

pardon kardeş yanlış okumuşum kusura bakma.....

low battary
    cannot program

yazdı ...ne oldu buna , sarj da edemiyorum flash atmadan önce telefonun sarjı full değildi ama 2 kareydi ve yani bayada sarjı vardı ...

hiç unutmam bende e398 vardı aynı olay olmuştu bende pili şarj edememiştim.Şarj aletinin kablolarını kesip pilin girdiği yere takmıştım pilide çıkartmıştım.Sonra flashlamıştım.Ama sen böyle yapma sakın :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Worldplayer

quote:

pardon kardeş yanlış okumuşum kusura bakma.....

low battary
    cannot program

hiç unutmam bende e398 vardı aynı olay olmuştu bende pili şarj edememiştim.Şarj aletinin kablolarını kesip pilin girdiği yere takmıştım pilide çıkartmıştım.Sonra flashlamıştım.Ama sen böyle yapma sakın :D

neden ????
    ben şuan o şekilde yaptım bile ..başka bi forumda birisi yazmıştı orda gördüm ve şuan sarj aletini kestim ,batarya yı çıkardım ,para bandıyla falan da yapıştırdım ama inşallah olur bekliyorum şimdi şarj olmasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROSSHAIR-X -- 17 Ocak 2008; 0:39:44 >

• arkadaşlar sorunumu çözdüm bi tane alet çıkmış çin malı.bataryayı söküyorsun + ve - kutuplara dikkat ederek takıyorsun o alete o aletide fişe takıyorsun şarj oluyor .yani hiç şarj aletinin kablosunu kesmeye ihtiyacın kalmıyor.gerçi ben kestim yine şarj olmadı daha sonra bu cihazı gördüm ama.

şuan flash attım süper oldu ..

ama planlamacı arkadaş senin bu son backup ı yükledim şarj ederken kapakta ne kadar ışık varsa yanıp sönüyor yaw panayır yerine dönüyor ortalıkbunun daha az ışıklısı yokmuydu yaw .bide bu font çok kötü yaw italik neden yaptın ya düz yapsaydın keşke

• slm arkadaslar ben yenı aldım v3i iyi forumun basındakı programları yuklemyi denedim fakat linklerde download cıkmıyo hepsinde gıcık bi rapid share upload isteyen bi adresi cıkıyor bunları nerden bulabilirim..
    flah yaparken ilk denemem olucka biri bana 1 e 1 yardım ederse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurduman -- 28 Ocak 2008; 5:35:40 >
  • @ozgurduman

arkadaşım o linklere direk olarak tıklama..onları kopyala ,adres satırına yapıştır ,daha sonrada dikkat edersen ordaki adreslerde rapid-share diye yazıyor .o rapid den sonraki çizgiyi sil sonra enter yap ,bildiğin normal rapid sayfası açılır..

telefonun da hayırlı uğurlu olsun .İnşallah memnun kalırsın ben de yeni bir v3i kullanıcısıyım ,hatta bu güne kadar hep ya nokia kullandım yada symbian bi telefon kullandım ama yinede bu v3i çok hoşuma gitti..
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.