Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: mahmutkamil

bu konuda sana yardımcı olabilirim ama sorunun yinede çözüleceğini sanmıyorum yinede denemekte fayda var

hocam yardım edersen çok güzel olur.. olmadı bi arkadaşta daha var bu telden onun hafıza kartını takıyım bide öle deniyim olmazsa sana dönerim tekrardan sağolasın
  • Yukarı Millet razr2 v8 çıkmış hepsiburada sitesinde var ama telefonun hafıza sorunu var.. Hafıza kartı takılamıyor ve dahili hafızası 420 mb. 2 gb. dahili hafızalı v8'in ise ne zaman Türkiye'ye geleceği veya gelip gelmeyeceği bilinmez.. 420 mb. olan alınmaz bence, 2 gb.'ı bekliyorum.. Bakalım, inşallah gelir ülkemize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Ekim 2007; 12:30:24 >
  • selamlar planlamaci,
    v3i mi flashlarken bir sorun yasadim. Ve su anda telefonu reboot edemiyorum. Sanirim sorun driverlerden kaynaklaniyor. Bu konuda ne yapabilrim? Bir de gerekli driverleri nerden bulabilrim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: anatole

selamlar planlamaci,
    v3i mi flashlarken bir sorun yasadim. Ve su anda telefonu reboot edemiyorum. Sanirim sorun driverlerden kaynaklaniyor. Bu konuda ne yapabilrim? Bir de gerekli driverleri nerden bulabilrim?

Biraz daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım..Yanlış flash yüklemiş olabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 17 Ekim 2007; 8:58:41 >
  • THE_FINAL_BACKUP_by_planlamaci bu flashi yükledim ama font hoşuma gitmedi , nasıl değiştiririm acaba fontu ?
  • Aşağıdaki fontu dene

İndir ve içindeki shx uzantılı dosyayı versiyon flashlamada yaptığın gibi rsd lite ile teline flashla..

http://rapid-share.com/files/63197420/V3i_R479_LP0039_Comic_Sans_Bold_DXFactor.rar.html
  • hazır bulmuş iken birkaç şey daha sorayım , bazı uygulamalarda flash'lamadan önceki halinden daha yavaş oldu telefon nedeni ne acaba ?
    açılıp kapanır iken daha bir yavaş sanki ?

birde bu son flash'in özellikleri kapsayan , ama görünüm olarak eski halini barındıran bir flash bulmamız mümkün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loth -- 17 Ekim 2007; 17:13:30 >
  • ağır gif animasyonlar yavaslatıyor acılış kapanışı evet. şanslısın, istediğin özellikteki flashı razr v3i megapack modding ? topiğinde bulabilirsin. asterius nickli arkadaşın açtığı konu, bu topiğin 2 altında şu an. cepten yazdığım için link veremiyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

ağır gif animasyonlar yavaslatıyor acılış kapanışı evet. şanslısın, istediğin özellikteki flashı razr v3i megapack modding ? topiğinde bulabilirsin. asterius nickli arkadaşın açtığı konu, bu topiğin 2 altında şu an. cepten yazdığım için link veremiyorum:)

planlamacı abi yazını okuyan cennetlik yeni skin falan yokmu ya sıkıldım v3iden artık şöyle bana önere bileceğin caf caflı skinler varmı?
  • quote:

quote:

selamlar planlamaci,

Biraz daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım..Yanlış flash yüklemiş olabilirsin..

Telefonu daha once baska bir MP ile flashlamistim. Fakat senin onerdigin MP'i gorunce bir deneyeyim dedim. MP'i indirdim ve RSD lite yardimi ile telefonu flashlarken bilgisayar kilitlendi ve RSD lite dahil tum programlari kapatmak zorunda kaldim. Daha sonra telefonu tekrar baglayip reflash etmeye calistigimda yapamadim. RSD programi hafiza silme image olusturma gibi tum olaylari gerceklestidikten sonra reboot ekranina gecerken telefon kendiliginden kapaniyor (fakat RSD reboot islemine devam ediyor.) ve reboot islemine tamamlandiktan sonra 'lutfen telefonu manual olarak aciniz' yaziyor. Fakat bir turlu telefon acilmiyor yani yeni MP yuklenemiyor. Buna bir cozum bulabilir miyiz?

• ORDAYSAN YARDIM EDEBİLİRİZ BOOT EKRANINDA AÇ TELEFONU VE TEKRAR Bİ FLASH AT
  • quote:

quote:

quote:

selamlar planlamaci,

Telefonu daha once baska bir MP ile flashlamistim. Fakat senin onerdigin MP'i gorunce bir deneyeyim dedim. MP'i indirdim ve RSD lite yardimi ile telefonu flashlarken bilgisayar kilitlendi ve RSD lite dahil tum programlari kapatmak zorunda kaldim. Daha sonra telefonu tekrar baglayip reflash etmeye calistigimda yapamadim. RSD programi hafiza silme image olusturma gibi tum olaylari gerceklestidikten sonra reboot ekranina gecerken telefon kendiliginden kapaniyor (fakat RSD reboot islemine devam ediyor.) ve reboot islemine tamamlandiktan sonra 'lutfen telefonu manual olarak aciniz' yaziyor. Fakat bir turlu telefon acilmiyor yani yeni MP yuklenemiyor. Buna bir cozum bulabilir miyiz?

Böyle şeyler de olabiliyor flashlama yaparken, geçmiş olsun.. Boot ekranına girerek flashlamayı dene.. Boota girmek için telefonu kapat, * # ve power (açma tuşu) tuşlarının üçünü birden basılı tut.. Boota girdiğinde de rsd telini görür ve flashlama yapılabilir.. Dene ve sonucu yaz..

• quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

quote:

ağır gif animasyonlar yavaslatıyor acılış kapanışı evet. şanslısın, istediğin özellikteki flashı razr v3i megapack modding ? topiğinde bulabilirsin. asterius nickli arkadaşın açtığı konu, bu topiğin 2 altında şu an. cepten yazdığım için link veremiyorum:)

planlamacı abi yazını okuyan cennetlik yeni skin falan yokmu ya sıkıldım v3iden artık şöyle bana önere bileceğin caf caflı skinler varmı?

Yeni skinler var tabii, link veririm müsait zamanda 5-6 skin için

• ya bu v3i de ön kapaktaki mavi bluetooth ve yesişl sarj ledlerını sureklı yakan bı program warmıs acaba ıcnzde nerden alabılıcegımı bılen warmı acıl yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: VirusX

ya bu v3i de ön kapaktaki mavi bluetooth ve yesişl sarj ledlerını sureklı yakan bı program warmıs acaba ıcnzde nerden alabılıcegımı bılen warmı acıl yardım

teline flash atarsan olur ayriyeten programı yok
  • merhaba planlamacı kardeş benim bi sorunum var.ben telefonu flaşladım her şey tamam telefon çok güzel oldu ama ben zil sesimi bi türlü değiştiremiyorum sürekli mesajda da arandığımda da aynı melodi çalıyor.bunu nasıl düzeltebilirim bana yardımcı olursan çok memnun kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xjoker -- 20 Ekim 2007; 22:39:06 >
  • meraba
    özellikle planlamacı

ben yeni bir v3i kullancısıyım telefonu alalı 2 gün oldu ama bazı begenmedigim özellikleri var telefonla konsurken karsıdakinin sesinin yeterince gür olmaması kapak kapalı iken gelen cagrıları mesgule düsürememem ve mj gönderirken her seferinde iletim raporunu evet yapmam bir dahaki mjde tekrar hayır olması gelen cagrılarda kimin kaç kere aradıgını göremiyo olmam acıkcası bunlar beni yeni aldıgım telefonumdan 2 günde sogutmayı basardı..ama simdi bu formda flashlamaya die bi olay oldugu ögrendim bu baslıgın ilk sayfasında bu flashlama olayını nasıl yapcagımızdan bahsetmsiniz ama bazı linkler islemez durumda yeniden güncellemeniz mümkünmü ve ben bu flahlama olayı ile bu saydıgım olumsuzluklardan kurtulabilirmiyim.bu olayı daha acık ve anlasılır biçimde yazarsanız sevinirim..tesekkürler
  • bu flashlama olayını yeni linkleriyle beraber yazarmısınız yapmaya calsıorum ama konun basındaki tüm linlker ölmüs
  • flashlama yapmak istiyorum bu topicin basında anlattıgınız procedürdeki tüm linkler ölmüs onların calısanlarını veririseniz sevinirim..ayrıca yine o ilk sayfadki mükemmel monsterpackde die resimleri gözüken mp nin linkini..tesekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.