Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben v3i ciler arasına yeni katıldım mpx220 garantiye vermıştım diğer arkadaş gibi v3i mi v3x mi istiyorun diye sordular bnde v3x dedim ama adamlar v3i gönderdi neyse üzerine gitmedim bende ve ilk flaşlamayı yaptım planlamacı arkadaşın verdiği son pack ile sanırım tel çalışıyo ama şarzın tam olduğundan emin değilim flaşlama yaparken ne gibi bi sorunla karşılaşabilrim veya sorun çıkmama olasılığı varmı ?
  • arkadaşlar mpeg4 formatı çalışmıyor sanmıştım ama full codec pack yükledıkten sonra çalışıyo iyi gözüküyor çekim boyutun ufak olmasına bşi yapamıyoruz ama mepg4 ii gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gund -- 19 Temmuz 2007; 17:16:56 >
  • merhaba bu başlığı baştan sona okudum ve bütün dosyaları indirdim ve bilgisayarımda vista yüklü şuan rds lite 2.7 bilgisayarımda çalışmıyo ve bu sorunu nasıl çözebiliceğimi bulamadım bu konuda yardım eder misiniz?????

sorun rsd lite 3.8 le çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyarrow -- 22 Temmuz 2007; 9:14:58 >
  • v3i de itunes den mp3 atarken yada atıktan sonra yada once :) telefonun itunes bolumune girince "itunes is not supported on this platform" seklide yazı cıkıyor usttede error yazıor.

ne yapmam gerekiyor

help me please
  • planlamacı nerdesin yeni yedeklerini bekliyoruz
  • http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4517391

adresinde e398 satıyorum fakat v3i ile kafa kafaya takas yapabilirim.eğer modlu e398 isteyen varsa görüşebiliriz...sorunsuz v3 i ile
  • hangi telefon iyi bence v3i daha karizmatik
  • Sayın Arkadaslarım...

V3i Kullanmaktayım fakat telefonum iTunes ozellikli deil.
    Oncelikle Bu telefona Monsterpack Yuklenecegini Duydum Fakat Bu topicte konular cok dagılmıs durumda.
    Bilgi Sahibi olan arkadaslar yeni bi topic acarak bu konu hakkında benim gibi arkadasları bilgilendirebilirmi acaba...

Simdiden cok tesekkurler....
  • yabancı forumlarda itunes desteği olmayan v3i lere sınırsız itunes yüklüyorlardı.yani 50 şarkı sınırlamasız süper bişey itunes desteksiz v3i si olup itunes yükleyen varmı?
  • yok
  • arkadaşlar bu telefonla fazla uğraşmayın yoksa elinizde kalır yapılması iki ayı bulur
  • aradaşlar telsim hattı olanlar v3i nin gprs özelliğini kullanamıyolarmı yaa
  • merhaba arkadaşlar mesaj hafızası flashla arttırılabiliyormu.birde i tunes suz v3iler için hangi flashı kullanmalıyız en günceli hangisi.teşekkürler
  • itunessiz v3 ilerde r479 ile başlayan flashları kullanabilirsin mesaj hafızasıda artıyor bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmutkamil

arkadaşlar bu telefonla fazla uğraşmayın yoksa elinizde kalır yapılması iki ayı bulur

bugünden sonra sizler gibi düşünüyorum

• seninde elinde kaldı galiba
  • quote:

planlamacı nerdesin yeni yedeklerini bekliyoruz

V3i'ye yapılabilen bütün modlamalar bu topicte verdiğim yedeklerde mevcut..Yabancı sitelerde de bundan fazlası yok.. Zaten bu modlamaların çoğunu da yabancı sitelerden edindiğim bilgilerle yaptım..Yapamadığım tek şey i-tunes kapasitesini 100'e çıkarmak.. Bunu yapamamamın nedeni ise V3i'min boot versiyonunun 0A.52 olması..0A.52 boot versiyonlu V3i'lerde bu kapasite 100 yapılamıyor maalesef.. Ama her şeye rağmen yeni skinlerle yüklü yeni bir yedeği yakında sizlerle paylaşıcam arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 22 Ağustos 2007; 20:49:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: themanyax

Sayın Arkadaslarım...

V3i Kullanmaktayım fakat telefonum iTunes ozellikli deil.
    Oncelikle Bu telefona Monsterpack Yuklenecegini Duydum Fakat Bu topicte konular cok dagılmıs durumda.
    Bilgi Sahibi olan arkadaslar yeni bi topic acarak bu konu hakkında benim gibi arkadasları bilgilendirebilirmi acaba...

Simdiden cok tesekkurler....

i-tunes özelliği olmayan V3i'ne bu topicteki hiçbir dosyayı flashlama yoksa tel bir daha açılmaz ve elinde kalır.. Bu topicte anlatılan flashlama yöntemi yani rsd lite kullanarak flash atma senin telin için de geçerli ama flashlayacağın dosya burda yok..Sakın ama sakın i-tunes'lu V3i'lere ait r47a'lı monsterpack falshlama teline..

Aşağıdaki sayfada gördüğün r479 ile başlayan bütün monsterpackleri teline flashlayabilirsin..

http://www.planetmotox.net/razr_v3i.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 22 Ağustos 2007; 20:46:41 >

• planlamacı ben r444 ile başlayan bir flash atmıştım v3i itunesli tele sonra açılmadı sonra ne kadar orjinal flash atsamda tutmadı bi daha ne apabiliriz acaba
  • quote:

planlamacı ben r444 ile başlayan bir flash atmıştım v3i itunesli tele sonra açılmadı sonra ne kadar orjinal flash atsamda tutmadı bi daha ne apabiliriz acaba

r444 i-tunes'suz V3i'lere ait..Yapılabilecek fazla birşey yok.. Aşağıdaki monsterpackle flashla.. Olmadı servise vermekten başka seçeneğin yok maalesef..

http://rapid-share.com/files/50618208/R47A_G_08.D8.35R.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 22 Ağustos 2007; 23:03:13 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.