Şimdi Ara

Başvurup sınav yeri değişen oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi 29 mayısta ÖSYM internetten başvuru aldı sınav yeri değişiklikleri için.
    Hem dilekçe ile önceden başvuru yapmıştım hem de o gün internetten başvurdum. Ama sınav yerinde bir değişiklik göremiyorum.
    Sınava eğer ertelemezlerse 20 gün kaldı. Başvurularım kısmında hala ilk başvuruda yazdığım il gözüküyor sonradan değiştirdiğim il gözükmüyor.
    Benim gibi olan var mı?

• eylül ayına daha çok var hocam şimdiden dert etmeyin
  • Benim arkadaş başvurdu ancak herhangi bir değişiklik yok
  • mathildarossa M kullanıcısına yanıt
    Eylül derken ? Rüyanda görürsünüz hocam.
  • mathildarossa M kullanıcısına yanıt
    Eylüle sarkacağını sanmıyorum. Unutma ki hem eylüle kadar aynı ile geri dönecekler olacak hem de bunun sınavları okuyup puanları hesaplayıp üniversitelere yerleştirmesi ve yerleşenlerin kayıt olması vs var.
    Erteleneceğini bile düşünmüyorum açıkçası ama ertelenirse de ilk açıklandığı gibi temmuza ertelenmesi en mantıklısı olacak gibi.
    Bürokrasiyi düşünüp ona göre karar verecekler hangisi işlerine gelirse. Vatandaşı düşündükleri yok. Kurumların işleyişlerini aksatmayacak şekilde karar vereceklerdir.
  • Hocam başvuru sayfasından bahsediyorsinunuz sanırım.benim de değişmedi sanırım başvuru kağıdından degistirmiyorlar.yani ayrı bir talep gibi anladım ben
  • Ben de msü ve yks için başvuru talebinde bulundum yer değişikliği için hem dilekçe ile hem de 29 Mayıs’ta sistemden. Başvuru kaydında bir yer değişikliği görünmedi son güne kadar ama msü sınav yerim değiştirilmiş ve şehrime alınmış.

Yani sistemde gözükmüyor yerinizin değiştiği fakat değiştiriliyor. Sınav giriş yerleri açıklandığında görebilirsiniz değiştirilmiş olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iustumExtract -- 7 Haziran 2020; 21:24:42 >
  • iustumExtract İ kullanıcısına yanıt
    tşk hocam bakıp göreceğiz
  • icat kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.