Şimdi Ara

Batan geminin uyanıkları(Dolar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Batan geminin yükselen tarafındakiler(döviz sahipleri),acaba alçalan taraftakilerle beraber battıklarının farkındalar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.tercih kesin gibi o gelmezse 3. tercihiniz kesin gelir hocam karamsar olmayın fava atın bekleyin

• Kimse yükselmiyor

• Bizde bunu siz oy verirken söylemiştik, hani aynı gemideyiz ya ona göre kullansın herkes diye.
  • hocam tutar gibi de kesin bir şey söyleyemiyorum bakalım
  • Bu sene sistem çok değişti. Ben geleceğine %90 eminim dostum kafani sıkma

• O sıralamada o kadar oynamaz ya zor bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama şöyle bir sorun daha var millet tercih konusunda bilinçlendi. Artik yutupta her yerde tercih videosu var 10 saatlik tercih 15dkda hallediliyor artik ve 1 hafta cok uzun fulleyen 5k kisi cikar.

• İnsanları gerçek fikirlerini bilmeden sadece sizinle aynı fikirde değil diye ayyaş dinsiz komunist bölücü teröristlerle aynı safta diye itham ederken sorun yok ama işler sıkışınca aynı gemide oluyoruz yapma ya. O lafları da iktidar köpeği olması sayesinde zengin olan müteahhitlere anlatın bakalım umursicaklar mı

• Hocam 1 gelir derdim de bu sene fazla tercih edilebilir yine de yazın ama 2 kesin h.o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bazılari 1.3 e bölün diyor ama bence siz 1.5 e bölüp ona göre düşünün.

• tam tersi benim gördüğüme göre. alçalan taraftakilerin yükselen taraftakiler ile beraber battıklarından haberleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93A8740AE -- 11 Ağustos 2018; 0:12:36 >
  • Hocam mat2 arttırırsan gelir gibi

• Ne alaka yani ? Dövizi olan adamin ne suçu var ekonomi kötü gidiyorsa ?

• Mrpenguin M kullanıcısına yanıt
    İnsanları daha doğru dürüst tanımadan sadece o partiye oy veriyor diye yobaz , cahil , gerici yakıştırması yaparken sorun yok zaten.

• Dolara talep arttıkça dolar yükselir hocam. He bu artışın sebebi o değil ama illaki etki ediyordur

• Bunları size diyen insanları kınıyorum. Ben şahsen dinsizim ve siyaset konularını kendi sosyal hayatıma yansıtmıyorum ama yakın çevremde bir dolu ak partili var ve bu beni zerre kadar rahatsız etmiyor. Ancak çevremdekilerin hiç biri önce ayyaş kemalist bölücü diye ötekileştirip sanki türkiyenin tek sahibinin onlar olduğunu geri kalanın hayin olduğunu iddia ettikten sonra aynı gemideyiz gibi bir iddiada bulunacak kadar zeka özürlü değil. Ha bu arada şunu söyliyim ben bu ülkenin sahibi değilim bu ülkeyi benimsemiyorum beni bu ülkeye bağlayan bir fikir ülkü ya da din bağı yok. Bundan bölücü olduğum anlamı çıkmasın ülkeyi bölmek ya da ülkeye kötü şeyler olsun gibi bir derdim de yok. Sadece ülkeyi benimsemiyorum ve gelişip gerilemesini kendi sorumluluğuma alıp ülke için çalışmayı reddediyorum.

• 2010 gibi gelir inanmayanlar 31 temmuzu beklesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.