Şimdi Ara

Batan Tmcilerden Biride Benim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs 5 den 350 hedefim vardı. Şimdi 305 310 arası birşey bekliyorum. Tamamen saçmaladım. Şimdi kararsızım emek verip uğraşsam mı lys için diye.

Tmciyim istediğim bölüm 2010 senesinde tm1 de 388 ile 2011 de 272 ile kapatmış. Bu sene ne olur bilmiyorum ama sizce bu ağırlıklı ortoöğretim başarı puanları düştü falan diye okulun puanında düşme olur mu?

Benim edebiyat ve coğrafyam iyidir matematiğimde bir o kadar kötü.Sizce bu puanlar nolur? Benim için ümit yok mu?

Bu sene lys de kaç yaparsam sizce tutturabilirim?

• millet ygs 300ü lysyle 400 yapmayı hedefliyor senin dediğin şeye bak. istersen olur, istemezsen olmaz
  • Kardeşim çok sağol çok mutlu ettin beni. Benim bi yandan başka sınavlarım varda o yüzden değmiyorsa hiç çalışmayayım diyecektim. Peki sence bu 272 olan okul puanı hadi sorular kimseye zor gelemdi diyelim, bu aobp puanının etkisi azaldığı için bile bir 5 10 puan düşmez mi?

Çünkü 2010 da 0,8 le çarpılırken 2011 de düştüğünde genel puanlarda rahat bir 12 puanlık oynama olmuş. Mantık olarak bu sene de öyle olmaz mı?
  • Bu arada okul puanımı 55 olarak gelir diye düşünüyorum (yeni sisteme göre) 310 ham puan yeter mi acab?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.