Şimdi Ara

Batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam zen 4 gb bataryaları değişiyormu açılabilir kapak göremedim batarya ömrünü tamamladığı zaman ne olacak çöpemi yoksa değişim varmı varsa nasıl oluyor bilen arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur saygılar

• Değişmiyor biliyorum.. Zaten 3 sene zamanında pil ömrünü tamamlar.. yine kullanılır ama 5-6 saat gider ancak.. Adamlar yeni model al diye zorluyor resmen..
  • Aldığın ürün Türkiye de garantili ise , elektronik ürünlerde üretim tarihinden itibaren üretici firmlar zorunlu olarak 7 yıl parça bulundurmaları gerekiyor.Eğer garantisi bittikten sonra yetkili servise başvurduğunda parça yer almıyorsa belirli bir kullanım bedeli alındıktan sonra merkez stoklarda yer alan muadil bir ürünle cihazı değiştirmeleri gerekir.Tüketici kanununa göre böylediler.
  • batarya değişmiyor bildiğim kadarıyla. değişsede ancak teknik servisin işidir.

ama gerekte yok ki. 22 saat müzik 5 saat video..

çok rahat yetiyor bana. 1 yılı aşkın oldu batarya ömrü falanda bitmedi yani..
  • Burdaki videoda Zeniin nasıl açıldığını ve bataryasının nasıl değiştirebiceginize dairbilgi sahibi olabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=PhJl0ouxKaQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 5 Kasım 2008; 11:04:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

Değişmiyor biliyorum.. Zaten 3 sene zamanında pil ömrünü tamamlar.. yine kullanılır ama 5-6 saat gider ancak.. Adamlar yeni model al diye zorluyor resmen..

6 sene sonra çıkacak teknolojiyi hayal bile edemeyeceğimiz için yeni bir cihaz almaktan hiç çekinmem açıkçası. En fazla kullandığım mp3 2 sene kullanıldı.
    Sonra "takoz" adıyla kelepir fiyata sattım.

2008 yılında Nokia 5110 kullananlara ne gözle bakıyoruz bir düşünsene

Yine de o pilin değişmesi lazım düşünüldüğü zaman. Pil arızası olduğunda yeni cihaz vermek ticaret adına baya kötü birşey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    18650 pil sarj suresi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.