Şimdi Ara

Batarya - Pil Sorunu için öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 1,5 2 yıldır mobil cihazlar üzerine incelemeler yapıyorum. Çok fazla sorulduğu için batarya ömrü ile de ilgili ufak bir inceleme yaptım. İnceleme sırasında kullandığım cihaz note 2, ilgilenenler olabilir diye düşündüm.

http://www.youtube.com/watch?v=hkuAA3_BqAE

• hocam senın pil 3100 amper :D tuzun kuru tabi :D

millet napsın :)
  • Arkadas cihazlarda ozellik var diye aliyoruz sonra batarya dayansin diye kisiyoruz.

Ekrani parlak olsun diyoruz parlakligi kisiyoruz.
    Hizli internet kullanalim diyoruz 3G'yi kapatiyoruz.
    4 cekirdek islemci 1-2 GB ram var diyoruz arka planda calisan uygulamalari kapatmaya ugrasiyoruz.

Sahi biz ne yapiyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın vallahi :)) orası öyle
  • kesinlikle katılıyorum. sonuçta dünyanın parasını verip cihaz alıyorsun tüm özelliklerini kullanmıyorsun ki kendi hatası olan pil ömrü sorununu çözesin. tecavüzcüsüne aşık olmak bizimkisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuralpaydin

kesinlikle katılıyorum. sonuçta dünyanın parasını verip cihaz alıyorsun tüm özelliklerini kullanmıyorsun ki kendi hatası olan pil ömrü sorununu çözesin. tecavüzcüsüne aşık olmak bizimkisi :)

Hocam telefondan anlayan biri olduğunuz için sorma ihtiyacı duydum konuyla pek alakası yok. S3 almayı planlıyorum. Yarın S4 türkiyede satışa açılacağına göre S3 fiyatlarında yarın ya da yakın bir zamanda fiyat düşüşü olur mu olursa ne kadar olur? Distiribütör garantili 1270tl kredi kartı ile en uygunumu buldum. Ben 1200tl olursa alacağım demiştim ama bakalım. Fiyatı ne kadar düşer hocam sizce piyasa hakkında bilginiz var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 26 Nisan 2013; 21:42:12 >

• Bu sorunun tek bir çözümüvar

Nokia 1100

Al 2 gün kullan sarj etme

Yemin ediyorum az kaldı onlardan birine geçmeme,heleki sırf mesaj atmak için ayfon galaxy s3 vb alan insanlar resmen gözgöre göre çile çekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

quote:

kesinlikle katılıyorum. sonuçta dünyanın parasını verip cihaz alıyorsun tüm özelliklerini kullanmıyorsun ki kendi hatası olan pil ömrü sorununu çözesin. tecavüzcüsüne aşık olmak bizimkisi :)

Hocam telefondan anlayan biri olduğunuz için sorma ihtiyacı duydum konuyla pek alakası yok. S3 almayı planlıyorum. Yarın S4 türkiyede satışa açılacağına göre S3 fiyatlarında yarın ya da yakın bir zamanda fiyat düşüşü olur mu olursa ne kadar olur? Distiribütör garantili 1270tl kredi kartı ile en uygunumu buldum. Ben 1200tl olursa alacağım demiştim ama bakalım. Fiyatı ne kadar düşer hocam sizce piyasa hakkında bilginiz var mı

http://www.bizdeuygun.com/i9300.html#1 1051 tl samsung galaxy s3 site güvenilir zaten mobil cihazlarının ucuzluğu ile ünlü bir site

• İlk gün 24 saat şarj edin bişi olmaz
  • quote:

quote:

Her siteye güvenmemeye çalış, kesinlikle bunu derim. alacağın yerin dönüp kavga edebileceğin bir yer olduğundan emin ol, distribütör garantisi olması çok önemli (örneğin hepsiburada.com distribütör garantisi değil kendi garantisini veriyor)

ucuzlama işine gelince, carrefourda pazar günleri s3 1200liraya kadar düşüyor diye biliyorum. ben s3ün kesinlikle ucuzlayacağını zaten diyordum ama 1300liraya kadar ucuzladığını gözönünde bulundurursak daha ne kadar ucuzlar pek malumatım kalmadı. çünkü s3 mini'ye daha çok yakınlaşmak istemyeceklerdir. o yüzden 3 aşağı 5 yukarı 1300 lira civarında sabitlenir gibime geliyor. 1270 lira distribütör garantili oldukça uygun bir fiyat ama dediğim gibi güvenilirliğini sorgula :)

• quote:

quote:

quote:

Her siteye güvenmemeye çalış, kesinlikle bunu derim. alacağın yerin dönüp kavga edebileceğin bir yer olduğundan emin ol, distribütör garantisi olması çok önemli (örneğin hepsiburada.com distribütör garantisi değil kendi garantisini veriyor)

ucuzlama işine gelince, carrefourda pazar günleri s3 1200liraya kadar düşüyor diye biliyorum. ben s3ün kesinlikle ucuzlayacağını zaten diyordum ama 1300liraya kadar ucuzladığını gözönünde bulundurursak daha ne kadar ucuzlar pek malumatım kalmadı. çünkü s3 mini'ye daha çok yakınlaşmak istemyeceklerdir. o yüzden 3 aşağı 5 yukarı 1300 lira civarında sabitlenir gibime geliyor. 1270 lira distribütör garantili oldukça uygun bir fiyat ama dediğim gibi güvenilirliğini sorgula :)

Çok sağolun 1200'e düşse sevinirimdim bayağı ama kısmet işte. Ama cidden istiyorum o telefonu şuan Galaxy Ace 2 var, normalde çok güzel telefon ama binbir çeşit sorunu var . Oyunlar uyumlu değil, güncelleme kaç aydır gelmiyor(custom rom yükledim artık o derece) vb. Hafızası da ikiye bölünmüş garantiden çıkardık. Ne yapalım garantiye yolumuz düşerse eski haline getirmekle uğraşacağım bir de.. Sorunsuz bir telefon istiyorum S3'te şuan benim için gayet uygun bir telefon, fiyatı da oldukça düştü. Malum bütçe çok olmayınca ne kadar düşse kârdır diye düşünüyorum Çok teşekkür ederim her şey için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 26 Nisan 2013; 23:06:21 >

• s3 iyidir, alırsan umarım memnun kalırsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımlıSanMarinolu

İlk gün 24 saat şarj edin bişi olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.