Şimdi Ara

Batarya,Şarj Kablosu ve Şarj adaptörü ile ilgili bilgisi olan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
8.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Verdiğiniz detaylı bilgiler için teşekkür ederim
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    1. paragrafı hiç anlamadım. Teknik bilgi içeriyor. Uzaktan yakından ne alakam ne de bilgim var bu konuda.

2. paragrafı anladım. ve dediğiniz şekilde yapacağım.

belli ki konuya hakimsiniz. yukarıda madde olarak yazdığım soruların zaman ve musait olma bakımından cevaplayabildiğiniz kadarını benim anlayacağım dilde cevaplarsanız çok memnun olacağım.
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Yani bu demek oluyor ki benim kulaklık için 500 ma yazmışlar minimum ama dash charger 4000 ma öyle mi. yani çok fazla bir değer. Sonuç? çok anlamadım. böyle olunca ne oluyor. iyi bi şey mi kötü bi şey mi? anlayacağımız dilden açıklarsanız:)
  • Yani üretici ne diyorsa onu yapacaksınız. 5V'da 500mA üstünde akım verebilen herhangi bir şarj aletiyle şarj edebilirsiniz. Bu da istediğiniz cihazı kullanarak şarj edebileceğiniz anlamına geliyor. Az gayret edelim tamam
  • Ben de bilen arkadaslara bir soru kaynatayim arada, 5v adaptorlerin, powerbanklarin, notebooklarin usb cikis voltaji bildiginiz uzere tam 5v degil. 5.1 , 5.2, 5.3 olanlar var. Usb arayuzu 5v +- 0.5 olarak tanimlanmakta ancak telefonlar bu voltaj farklikigini bataryaya dogrudan yansitiyor mu yoksa 4.3v ile sarj ettigi batarya sarj aletinin voltaji 5.1v de olsa 5.4v de olsa yine 4.3v ile mi sarj ediliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorunuzun cevabı birinci paragrafta. Dünyadaki hiç bir pilin kapasitesi sabit değildir, size verilen kapasite belirli bir akimda, genellikle düşük olur, şarjın sonucudur. Bir pili ne kadar az akımla şarj ederseniz elde edeceğiniz kapasite o kadar fazla olur, ancak çok düşük değerler de riskli. O yüzden 500 mA üzerinde en yakın akım veren seyle şarj edin, sanırım usb2 o da. Şarj süresi uzun olacak ancak batarya daha çok kullanılabilecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    tmm. tşk.
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım asus rog huracan g21cn model masaüstü. Bu kasa iki adet notebook adaptörü ile güç alıyor. Amacım üst seviye ekran kartlarını bu kasada kullanmak olduğundan adaptörleri de büyütmek istiyorum.

Adaptörler ve değiştirmek istediğim modeller şöyle:

1) 230w 100-240 V 50/60 Hz 3.2A input, 19.5v 11.8a output--------- değiştirmek istediğim: 280w 100-240 V 50/60 Hz 3.2A input, 20v 14a output

2) 180w 100-240 V 50/60 Hz 2.34A input, 19.5v 9.23a output--------değiştirmek istediğim: 280w 100-240 V 50/60 Hz 3.2A input, 20v 14a output

Böylece eskiden toplamda 410w değer alırken sonrasında 560w değer almış olacağım. Pin girişleri uyumlu olduktan sonra sorun olur mu?

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.