S.a arkadaşlar.Benim şikayetim 5800 C6v20 mod yüklü telefonumun bataryası. Telefondan internete girdiğimde aradan 1dk geçmeden cok fazla ısınması.daha önce pek telefondan internete girmezdim.Ama girdiğim zaman batarya cok ısınıyor sonra normal olarak telefonda ısınıyor bu durum beni cok rahatsız ediyor.Demek istediğim sizde de öylemi yoksa benim batarya mı sorunlu? BU ARADA BATARYA ORJINAL TELEFONU SIFIR ALDIĞIMDA ÜSTÜNDE VERDIKLERI YANI SONRADAN ALINMA DEĞIL SIMDIDEN TSKLER...
telefon zorlandığı zaman ısınabilir ama sadece internere girerek ısınacağını sanmıyorum aşağıda çalığşan program varsa kapatmayı dene sorun yine düzelmezse garantiye götürebilirsin bi sorun olabilir telefonda film izlerken ekran eli yakacak kadar ısınıyo ama bataryada aşırı ısınmanın nedeni başka olabilir unutmadan söyleyim bataryanın yada ekranın azda olsa ısınması sorun değil zaren aşırı ısınınca telefon resetliyo kendini
Yeni bir CFW yükle belki düzelir.
Nokialar genelde isinir ama rahatsiz edecek derecede olduysa ve garantisi varsa goturun en azindan iciniz rahat eder.
quote:
Orijinalden alıntı: barbaros_8888
Nokialar genelde isinir ama rahatsiz edecek derecede olduysa ve garantisi varsa goturun en azindan iciniz rahat eder.
1 dk de bataryanın ısınacağını hiç sanmıyorum uzun süre şarkı dinlemek oyun vb. için kullanıp internete giriyorsan zaten ısınır. İşin ilginç yanı son zamanlarda herkes bu telefondan şikayetçi.
telefondan şikayetçi değilim tersine cok memnunum 8_9 ay oldu kullanıyorum hic bıkmadan cok güzel ama sadece bu ısınma rahatsız edıyor.neyse cevaplarınız icin tsk ben en iyisi Garantiye götüreyim.:)
bendede batarya ne kadar az ise okadar çabuk ısınıyor. özellikle 1 çubuk kaldıgında internete girersen alevtopu :) bu normal birşey bir sorun değil
Genelde kamera kaydı yapılırken ısınma oluyor diye biliyorum.
Ben telefonla müzik+internet yapıyorum. 10 dk sonra ısınmaya başlıyor. Belli bir yere geldimi artık ısınması sabitleşiyor. Ne artıyor ne azalıyor. Müziği ve interneti kapattım mı 2 dk sonra soğuyor. Hiç bir sorun yaratmaz ama eğer 1dkda ısınıyorsa garantiye ver...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme