Bizim futbolumuz evet kötü saç baş yoluyoruz evet hergün teknik adama saydırıyoruz bir çoğumuz evet yönetime eleştirel yaklaşıyoruz evet noldu bu takıma ne değişti 1-2 senede diyerek diğer takımları gıpta ile izliyoruz evet ama her ne olursa olsun her koşulda ve şartta Fenerbahçeye olan inancımı hiç yitirmedim ve sizlerinde böyle olması gerektiğini düşünüyorum fenerbahçelilik bunu gerektirir bateyı bu futbolla şans eseri geçeriz demek değil biz bateyi her koşulda ve şartta geçeriz demektir fenerbahçelilik gerekirse boş stadyumda mabedimizde oynar o takım biz fenerıumun önünden stadyumun girişinden bağırır nefesimizin son teline kadar takımımıza destek oluruz ama asla ve asla şans eseri geçeriz demeyiz ben böyle bir fenerbahçeliyim ve burada benim gibi bateyi ne olursa olsun geçeriz diyecek ve eğerki elenirsek kendini 1 hafta banlayacak arkadaşları sesleniyorum varmı aranızda
Not: Bir nevi totem konusudur tüm yüreklilere şimdiden helal olsun diyorum iyiki FENERBAHÇELİSİNİZ..
Ne hallere dustuk.Bu mac icin totem yapiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0F2AFDA7E
Ne hallere dustuk.Bu mac icin totem yapiyoruz.
2 Gun çizerim kendımı elenırsek.
quote:
Orijinalden alıntı: DeepScorp
2 Gun çizerim kendımı elenırsek.
+1 Elenirsek listeyi yayınlıyıcam
Geçersek turu 1 haftada benden yaz
quote:
Orijinalden alıntı: MrFenerli1907
Geçersek turu 1 haftada benden yaz
Elenirsek süresiz ban hemde kendi kendimi banlamıycam sizin gibi , fena halde banlanacam
ayrıca yanlış anlaşılmasın benimki totem değil , aykutu sabrımı taşırdı iyice elenirsek , elendiğimiz gün aykut hocaya büyük bir sevgi gösterisinde bulunacam
quote:
Orijinalden alıntı: Kılpaçino
ayrıca yanlış anlaşılmasın benimki totem değil , aykutu sabrımı taşırdı iyice elenirsek , elendiğimiz gün aykut hocaya büyük bir sevgi gösterisinde bulunacam
Bu turu ya geçicez ya geçicez!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Kılpaçino
Yazzzzzzzzzzzzzzzzzz
quote:
Orijinalden alıntı: F-G
Bu turu ya geçicez ya geçicez!!!
bu kadar gaza gerek yokki zaten rahatça geçeriz bateyi.
benden başka kolay bir şekilde eleyeceğimize inanan yok heralde ?
Hocam yaz bana da 1 hafta eleyelim de.
quote:
Orijinalden alıntı: RvP.
Hocam yaz bana da 1 hafta eleyelim de.
Fenerbahçe geçecek o turu toteme gerek bile yok
Yaz benide ama geçemicez
quote:
Orijinalden alıntı: Red John
Fenerbahçe geçecek o turu toteme gerek bile yok
Alıntıları Göster
bu kadro, bu futbolcular ile hala totem peşinde isek bate bizi elesin, totem falan hikaye. ya trilyonlar alıp tek işi top oynamak olan ve zaten bunun için antreman yapan futbolcular neden top oynamaz. messi ronaldo mal mı, enayi mi. yazıktır günahtır ya.alt tarafı top ya. o kadar parayı ve antremanı en takoz adama verir öğrenir ya valla billa öğrenir.barçada oynayanlarda insan. adam ps3 oynar gibi top oynuyorlar neden zevk alıyorlar ya. bana da o kadar para verseler seve seve oynar saha da yatarım ya. vallahi çok büyük günaha giriyor bizim futbolcular
quote:
Orijinalden alıntı: Melek63
bu kadro, bu futbolcular ile hala totem peşinde isek bate bizi elesin, totem falan hikaye. ya trilyonlar alıp tek işi top oynamak olan ve zaten bunun için antreman yapan futbolcular neden top oynamaz. messi ronaldo mal mı, enayi mi. yazıktır günahtır ya.alt tarafı top ya. o kadar parayı ve antremanı en takoz adama verir öğrenir ya valla billa öğrenir.barçada oynayanlarda insan. adam ps3 oynar gibi top oynuyorlar neden zevk alıyorlar ya. bana da o kadar para verseler seve seve oynar saha da yatarım ya. vallahi çok büyük günaha giriyor bizim futbolcular
Alıntıları Göster
bateyi geçemeyeceksek katılmayalım avrupa turnuvalarına lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: Melek63
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: LittleThings
Alıntıları Göster
Elersek 1 hafta çiziyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Dream
Elersek 1 hafta çiziyorum
Alıntıları Göster
Deep Dream .19o7 Aykut Çıkabilir fenerli124 F-G MrFenerli1907 DeepScorp R.rondo
Şuan Ban listesindeki arkadaşlar bunlar yok mu arttıran !!
quote:
Orijinalden alıntı: HereDity.
Deep Dream .19o7 Aykut Çıkabilir fenerli124 F-G MrFenerli1907 DeepScorp R.rondo
Şuan Ban listesindeki arkadaşlar bunlar yok mu arttıran !!
Alıntıları Göster
Turu geçersek 1 hafta banlıyorum.
Evet beyler canlanın ya maça 2 gün var burası çok durgun Biz bu turu geçeceğiz.