Şimdi Ara

Bateri mi Piyano mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viyonsel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zor seçim ya. Çünkü ikisi de ayrı kulvarlarda ve ikisi de çok eğlenceli enstrümanlar. Bateri hep çalmak istemişimdir ritim kulağımda iyi, hem çok iyi strest atılıyor bateri de ama tek başına bir yere kadar ve apartman diyorsun. Piyano'da bir sürü güzel parça çıkarabilirsin ve huzur bulursun çok eğlenceli o da. Ben piyano diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Çok zor seçim ya. Çünkü ikisi de ayrı kulvarlarda ve ikisi de çok eğlenceli enstrümanlar. Bateri hep çalmak istemişimdir ritim kulağımda iyi, hem çok iyi strest atılıyor bateri de ama tek başına bir yere kadar ve apartman diyorsun. Piyano'da bir sürü güzel parça çıkarabilirsin ve huzur bulursun çok eğlenceli o da. Ben piyano diyorum.

teşekkürler hocam yorumunuz için bnde piyano diyorum
  • Piyona ile ne calinir pek bilmem ama bateri iyi bir secenek ama bu ikiside grup ile calinmadiginda pek anlami olmaz bende elektro al hem daha iyi hem tek basina da calarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Piyona ile ne calinir pek bilmem ama bateri iyi bir secenek ama bu ikiside grup ile calinmadiginda pek anlami olmaz bende elektro al hem daha iyi hem tek basina da calarsin

Piyano solo vs bateri solo şaka mi

Piyano tek basina bisey degil ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Piyona ile ne calinir pek bilmem ama bateri iyi bir secenek ama bu ikiside grup ile calinmadiginda pek anlami olmaz bende elektro al hem daha iyi hem tek basina da calarsin

Piyano solo vs bateri solo şaka mi

Piyano tek basina bisey degil ?

O anlamda demedim piyona ile ne calinir pek bilmem acikcasi ama bateri acarsin yandan muzigi eslik edersin ama piyona ile mozart mi calacan tabi zevkler tartisilmaz bence bateri piyona iyi bir egitim gerektirir fakat bateri ritim kulaginiz varsa pek zorlanacaginizi sanmiyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.