Şimdi Ara

Bateri Yeni Başlıyanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni elektronik bateri alıcam ilk başta, sonra normale geçicem. Eğitim cdsi falan yokmu? Bide burda konuşalım yeni başlıyanlar.

• tavsiye etmem ayaklıkları ve pedleri çabuk bozuluyor ve yedek parça bulmak baya zor
  • alacağın elektronik bateriye bağlı... gidip akita, dd-55, casio ile başlayacağım diyorsan hiç almamak daha iyidir. ama paşalar gibi veririm 2000-3000 doları koyarım evime roland td6'yı td 12'yi diyorsan, faydasını görürsün, çünkü elin herifi öyle bir yapmış ki aleti, gözünü kapadığın zaman kendini akustik davulun başında gibi hissediyorsun, o derece uçuk... ama imkan meselesi tabi, çalabilecek mekanın varsa hiç elektroniğe girme akustikle haşır neşir ol derim ben... ayaklıkların (pedalların yani) ve padlerin bozulma meselesi yamaha ve roland'da neredeyse hiç görülmez, oldukça sağlam aletlerdir... padleri bozabilmek için üstünde goril gibi tepinmek lazım ancak, eh padlere o kadar abanan adama da davulcu demem ben abi...
  • evet yukarıdaki post iyi bir post , paran varsa akustik davulu aratmayacak , eşek yükü ile pad ekleyip onlarada ses atayabileceğin elektro davullar var...
  • ya makarasına yazdım millet ciddiye almış.akustik baterim var evimde.arkadaşa gönderme yapayım dedim.elektro bateri kullanılırmı ya akustik varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colombus -- 27 Haziran 2008; 1:40:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Colombus

acustic bateri sucks.

Arkadasim burasi Turkiye'de bir forum yani burada Turkce konusuluyor.

Ayrica bari yazacaksan duzgun yazda bari.. "Acoustic drums sucks" yaz en azindan.
  • @@@Colombus

akustik bateri kötüyse iyi olan hangisi pardon anlayamadım...senin kafan iyi heralde...

@@@guitarist02

Forumda şu Türkçe - ingilizce dil dersi vermekten vazgeçin artık...bırakın istedikleri gibi yazsınlar...maşallah kendimi bazen edebiyat mülakatında gibi hissediyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.