Şimdi Ara

..::Bateristler Buraya::.. (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
729
Cevap
10
Favori
62.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Premier Olymipc serisi Rock 22" davulumu satıyorum. düşünen varsa;

http://forum.donanimhaber.com/m_18699042/tm.htm
  • Arkadaşlar bateriye yeni başlayacaklar için güzel bir site buldum. Beğenceğinizi umuyorum...

http://www.studydrums.com/dapp01.html
  • eğer doğuştan ritim kulağınız varsa bateri zor bir alet değil ben daha hiç ders almadım bateride çoğu müziğe ayak uyduruyorum stüdyoda ilk 10dk ben çalarım genelde yeni başlıyanlara etüd için yamaha dd55 imi veririm 260ytlyehttp://sahibinden.com/yamaha_dd55_dijital_bateri_yamaha_sehpaliWQQaXQQ5084230WQQpXQQdisplayitem?
  • ben yamahının yeni çıkan d65ini düşünüyorum da nasıldır filan öğrenemedim bi türlü
    bu tarz elektropadlari kullananlar sizce yararlı oldu mu yeteneğinize bunlar? yani değer mi sizce?
  • bende bir soru sorayım bari... yamaha dtxplorer veya hb pro 505(sanırım doğru yazdım) düşünüyorum. ama gönlüm yamahadan yana... sizce aradaki fiyat farkına değer mi? veya roland mı alsam?
  • ya şöyle sağlam bişeyler çalabilmek için sabırsızlanıyorum da bi 3-4 yıl lazım heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk.. -- 29 Ekim 2007; 23:19:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicho

bende bir soru sorayım bari... yamaha dtxplorer veya hb pro 505(sanırım doğru yazdım) düşünüyorum. ama gönlüm yamahadan yana... sizce aradaki fiyat farkına değer mi? veya roland mı alsam?

roland digerlerinden daha kalitelidir.. alabiliyosan roland al elbette..

M@D PuNiShEr sağlam bişeyler calmak için sağlam çalışırsan 1 yılda ortalıgı dagıtırsın hade kolay gelsin =) tırrık tırrık daba tas dıbı dubu tatatatata tatas
  • Arkadaşlar elektronik davul konusunda o Yamaha'nın DD55 serisi gibi elektronik davullarını asla önermiyorum.Çünkü gerçek bir kite geçtiğiniz zaman,tomlar size uzak gelicek,floor toma geçişte zorlanacaksınız,pedallar ağır gelecek..Bu nedenle bütçenizi sıkın,sabırlı olun ve en sonunda Roland'ın en ucuz modellerinden biri olan Td-3 alın..Tabi gönül ister Allah herkese bir Td-20 nasip etsin ama bunlada yetinin işte
  • ya arkadaşımın abisi var elektro gerekli diyo ki o uzun zamandır çalıyo
    abim hiç bateri falan çalmadı da o parayla ders al daha yararlı olur diyo arada kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Arkadaşlar elektronik davul konusunda o Yamaha'nın DD55 serisi gibi elektronik davullarını asla önermiyorum.Çünkü gerçek bir kite geçtiğiniz zaman,tomlar size uzak gelicek,floor toma geçişte zorlanacaksınız,pedallar ağır gelecek..Bu nedenle bütçenizi sıkın,sabırlı olun ve en sonunda Roland'ın en ucuz modellerinden biri olan Td-3 alın..Tabi gönül ister Allah herkese bir Td-20 nasip etsin ama bunlada yetinin işte

Bende Yamaha DD-55c var da şu konuda memnun değilim. Yani gerçekten tam anlamıyla bir perküsyon aleti ama iş gerçek davula gelince tam ayar tutturamıyorum neredeyse. 99 tane perküsyon çeşidi var ama stüdyo baterisiyle farkı çok. Onun için bunu sadece provalarda kullanacağım...

• quote:

Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr

ya arkadaşımın abisi var elektro gerekli diyo ki o uzun zamandır çalıyo
    abim hiç bateri falan çalmadı da o parayla ders al daha yararlı olur diyo arada kaldım

yüz kere soyledik burda zaten.. ilk önce davul yerine ders alın
  • eğer hiç davul çalmadıysanız nasıl birşey olduğunu bilmiyorsanız ilk önce ders almanız gerek yoksa alırsınız aleti çalmayı bilmezsiniz soğursunuz elde patlar ama daha önce bir kaç kere çaldıysanız kendinizde o prküsyon yeteneğini görüyorsanız o zaman bateri alın geçişleri filan yada değişik atraksyonları öğrenmek için ders alın sonradan tabi dd55 tarzı şaeyler pratik için ev için yada daha sağlam bir dijitaj davul setide alabilirsiniz yada akustik bateriye ped takılıyor zillere ve kick altolara vs o zaman ses çok kısık oluyor akustikte ama çok sıkıcı oluyor hiç zevk vermiyor çalınca
  • tamam ders almak daha mantıklı
  • ben ewime bateri alcam akustik sesi falan demeyin herseyini ayarladım 700 ytl bütce ile ne alabilirm yardım :)
  • akustik alıcaksan pedleri var takarsın ama insanı bateriden soğutuyor her neyse yamaha gigmaker var gerçekten sağlam dvuldur bi 200 daha koyarsan üstüne arkadaşta vardı çaldım gerçekten tonlar baya kaliteliydi hemde karizma bateride pişman olmazsın adı sanı duyulmamış alete 500 verceğine bu daha ideal pazarlıkla düşürürsün fiyatını online almıcaksan tamanın düşük moellerinden daha kalitleli
  • bu ne ya bi bıraktık baslık ölmüş... hortlatalım sunu bakalım.. ipuuu soleynooo smathkaaaa.. acaip necromancy yeteneklerim vardır
  • Bugün ilk baterimi aldım . Elektro tarzında . Başlangıç için iyi bir adım attığımı düşünüyorum daha sonra stüdyoda da bunu pekiştireceğim . Daha hiçbir şey bilmiyorum,ustalarımdan birkaç kaynak gelirse çok yararı olur benim için .Bu arada konunun artık hortlatılmasına gerek kalmayacak , sizin de tahmin edeceğiniz gibi devamlı sorularım olacağı için güncel kalmaya devam edecek :)
  • bende bateri/davul çalıyorum... yaklaşık 1 sene önce başladm ama birkaç ay bırakmak zorunda kaldım sakatlığımdan dolayı bana bateri yasak ama ben devam ediyorum =)
    7-8 senelik arkadaşlarımla grup işine girdik iyi işler yapıyoruz 1 kere sahneye çıktım tam tarihi belli olmamakla beraber yaklaşık 2 hafta sonra yine sahne alıcaz...
    15 tatilde akustik bateri alıyorum şöyle bi set olacak ^^

tama imperialstar bateri ( pearl exr serisi de olabilir tamamen dedemin o anki ruh haline bağlı :D)
    istanbul radiant zil seti (14'' hi-hat 16'' crash 22'' ride )
    istanbul radiant 14'' sweet crash
    zildjian avedis 8'' splash
    zildjian avedis 18'' china
    tama hp900rtw: rolling glide twin pedal

repertuarımı da bi ara yazarım çok iyi olduğumu iddia etmiyorum ama iyiyim güzel gidiyor herşey =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicMerth -- 9 Ocak 2008; 19:08:02 >
  • Hocam keşke benim de evim müsait olsaydı da ben de akustik bateri alsaydım . Sorması ayıptır herhangi bir bildiğiniz , başlangıç için bateri dersleri veren bir site var mı ? Kaynak arıyorum , youtube a baktım fakat biraz ağır geldi :S .
  • Selam batericiler anadolurock ve klasik türden group kuracam kocaelide oturuyorum gönüllü baterici varsa aranızda beklerim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.