Şimdi Ara

..::Bateristler Buraya::.. (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
10
Favori
62.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

quote:

Orjinalden alıntı: *13*

quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

İstanbul-Kadıköydekilere duyrulur ;

Bugün Stüdyo Azazel'deydik. Çok sağlam bir setup kurmuşlar...Çift kross TAMA set

Aha Kadıköy dedi Hocam yalnız ben bilmiorum orayı tam olarak neresi?

Halitağa'da...Şimdi boğadan rıhtıma doğru inerken ; Mc Donald's tespit edilir ; sırtını vererek karşıya geçersin ve aşağıya doğru yürürken ilk sokaktan yukarı çıkarsın ; Fen bilimleri'ni görürsün karşısında Hedef Dershanesi vardır , Hedef dershanesinin altındaki apartman kapısından 3.kata çıkarsın...

Aa bizim eve yakınmış baya.Uğramak isterim bi ara aslında ama suan İstanbul'da değilim maalesef

• quote:

Orjinalden alıntı: My_MoRuK

abartmıyorum, beşiktaş store daki satılan bütün forma,t-shirt vs bende de var :D
    çalmaya doyamadım dün yaa bütün gece çaldım susturucular çok işe yaradı vede çokta güzel ton veriyo

davulun altına bişeyler ser.. halı malı bişeyler koy
  • @my_moruk
    hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde çalman dileğiyle bu arada tab konusuna kesinlikle katılıyorum bugüne kadar hiç taba bakıp çalmadım gayet mutluyum huzurluyum
  • Pearl aldım dün itibariyle. 5 parça. (22"x18",10"x8",12"x9",14"x11",14"x5,5" Snare, 5 parça Hardware)

Pearl kullanan arkadaşlar varsa memnunlarmı acaba söyleyebilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Colombus

Pearl aldım dün itibariyle. 5 parça. (22"x18",10"x8",12"x9",14"x11",14"x5,5" Snare, 5 parça Hardware)

Pearl kullanan arkadaşlar varsa memnunlarmı acaba söyleyebilirmisiniz.

Eh yani..Pearl kullan memnun olma???Çelişkiler abidesi...

Foto falan koysana şenlensin gözlerimiz ; Bi de "pearl" havada kalmış şöle onun yanına bi modelini de yazsan ; ya da vazgeçtim direk foto koy sen...
  • Fotoğraf çok dandirik çıktı çünkü telefonla çektim..

Pearl Export olarak geçer modeli..

..::Bateristler Buraya::..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Colombus

Fotoğraf çok dandirik çıktı çünkü telefonla çektim..

Pearl Export olarak geçer modeli..

..::Bateristler Buraya::..

iyidir hoştur ; iki konserde bu davulla çalmıştım ; güzeldir...
  • Benimde konser tecrübem var ama uzun zamandır çalmadığım için kondisyon problemim olucak bir süre.

evde devam edicem çalışmalara bu sıradada kendime bir grup bulucam yada kurucam.bakalım kısmetimde ne varsa.

bu arada burasının adı donanimhaber diye geçiyor ama müzik bölümü uçmuş resmen.ne ararsan var.ben monitör almak için fikir istemek için girdim buraya müzik bölümü hoşuma gitti.burdan tanışıp grup bile kurulur birileriyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colombus -- 6 Şubat 2008; 15:03:40 >
  • oturduğumuz binada geceleri kimse kalmıyor bizden başka.her gece sabaha kadar veriyorum coşkuyu.

yürüyecek halim kalmadı bacağımın acayip yerlerinde 1-2 tane kas çıkmaya başladı.

grup istiyorummmmmm
  • arkadaşlar biraz alakasız olcak ama ankarada pop punk grubu kurmak istiyorum, ilgilenen varsa pm atarbilir mi lütfen? (umudum yok ama)
  • arkadaşlar ben bateriye daa yeni başladım sayılır haftada bir ders alıyorum we öğrendiklerimi tekrar edemiyorum. sizce ne kadar zamanda ben bateriyi çok iyi çalabilirim ??
    bencilce bi soru oldu ama benim için bayaa önemlii
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

arkadaşlar biraz alakasız olcak ama ankarada pop punk grubu kurmak istiyorum, ilgilenen varsa pm atarbilir mi lütfen? (umudum yok ama)

istanbul kadıköy civarlarına yakınsan arabesk bile çalarım

grubum var ama ; 2. bir proje hiçte fena olmaz...Davul çalıyorum bu arada...

Heee söyleyeyim pop punk dinlemem ama ; maksat çalışmak , çabalamak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jağner

arkadaşlar ben bateriye daa yeni başladım sayılır haftada bir ders alıyorum we öğrendiklerimi tekrar edemiyorum. sizce ne kadar zamanda ben bateriyi çok iyi çalabilirim ??

burada önemli olan senin "çok iyi" anlayışın....

giriş ve orta derece zorlukta ritmleri biraz kasıp çalışsan 3-4 haftada öğrenirsin , işin sırrı durmamak...hep öğreneceğin birşeyler ve yapamayacağın birşeyler olacak merak etme...
  • Hep içimde kalmıştır bateri çalabilmek çok güzel bir duygu olmalı lakin müzik yeteneğim sıfır
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben bateriye daa yeni başladım sayılır haftada bir ders alıyorum we öğrendiklerimi tekrar edemiyorum. sizce ne kadar zamanda ben bateriyi çok iyi çalabilirim ??

giriş ve orta derece zorlukta ritmleri biraz kasıp çalışsan 3-4 haftada öğrenirsin , işin sırrı durmamak...hep öğreneceğin birşeyler ve yapamayacağın birşeyler olacak merak etme...

acıkcası ben de senin "giriş ve orta derece zorlukta ritmler" anlayısına hayret ettim.. ben nerdeyse 1 yıldır davul calıyorum.. hala da davulun basına geçip bi swing şarkısına rahatlıkla eşlik edemiyorum..

diger arkadasa da sole diyim.. evde ogrendiklerini tekrar etmessen teoride ilerlersin, pratikte afallarsın.. ne kadar kafan öğrense de çalışacaksın ki kasların da bileklerin de öğrensin.. öyle calısmadan para veripte davul örenmece yok yani

• quote:

Orjinalden alıntı: desci

quote:

quote:

acıkcası ben de senin "giriş ve orta derece zorlukta ritmler" anlayısına hayret ettim.. ben nerdeyse 1 yıldır davul calıyorum.. hala da davulun basına geçip bi swing şarkısına rahatlıkla eşlik edemiyorum..

diger arkadasa da sole diyim.. evde ogrendiklerini tekrar etmessen teoride ilerlersin, pratikte afallarsın.. ne kadar kafan öğrense de çalışacaksın ki kasların da bileklerin de öğrensin.. öyle calısmadan para veripte davul örenmece yok yani

bende 6 yıldır çalıyorum ; giriş ve orta seviye ritmlerden mesela orta seviye ritm fashion...Fashion'ı 3 haftada çalışıp çalamıyorsan bırak çalmayı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 2 Mart 2008; 1:00:49 >

• Bence tabiki 3 haftada Fashion çalamazsan bırakma,pes etme hemen..Herkesin aynı derecede yeteneğe,öğrenme yetisine sahip olmadığı açık sonuçta.Bu arada uzun zamandır yazamıyordum foruma tekrar döndüm yuvama

Merak edilenler vesaire varsa sorabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Bence tabiki 3 haftada Fashion çalamazsan bırakma,pes etme hemen..Herkesin aynı derecede yeteneğe,öğrenme yetisine sahip olmadığı açık sonuçta.Bu arada uzun zamandır yazamıyordum foruma tekrar döndüm yuvama

Merak edilenler vesaire varsa sorabilirsiniz...

tabii ki pes etmek yaraşmaz hiçbir insan evladına ; 3 hafta çok uzun bir süre demek içim mübalağa yapmış bulundum....3 haftada rahat öğrenirsin birde aksak kick vurursun fashion atarken...
  • Ben senin dediğini anladımda arkadaş belki anlamamıştır diye dedim onu.Aynı zamanda heveside kırılmasın..Kesinlikle şunu garanti edebilirimki eğer ufak bir yetenek varsa bile içinizde,hiç pes etmeden çalışırsanız yaparsınız.
  • Beyler grup kuralım o zaman
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.