Şimdi Ara

..::Bateristler Buraya::.. (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
10
Favori
62.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bir soruyla forumu canlandırayım bari...
    roland td3 kitimin hi hat'inin yetersiz kaldığını düşünüyorum ve gerçek bir hi hat almak istiyorum... hi hat seçimim ne olmalı gibi bir soru sormak yanlış olur çünkü zevkler ve renkler farklıdır fakaaaat ben birazda şekilli bir şey olmasını istiyorum yani en az 14" ve ortadaki "bell" kısmının biraz basık olmasını istiyorum bana önerebileceğiniz bir marka model var mı? teşekkürler...

@bitirenadam eminim çok iyi işler yapacaksınız... yolunuz açık olsun
  • Ben de calmak istiyorum ama hem butce hem de ortam elverisli degil ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicho

bende bir soruyla forumu canlandırayım bari...
    roland td3 kitimin hi hat'inin yetersiz kaldığını düşünüyorum ve gerçek bir hi hat almak istiyorum... hi hat seçimim ne olmalı gibi bir soru sormak yanlış olur çünkü zevkler ve renkler farklıdır fakaaaat ben birazda şekilli bir şey olmasını istiyorum yani en az 14" ve ortadaki "bell" kısmının biraz basık olmasını istiyorum bana önerebileceğiniz bir marka model var mı? teşekkürler...

@bitirenadam eminim çok iyi işler yapacaksınız... yolunuz açık olsun

sesten azcık taviz veririm diyorsan , çok ciddiyim ; sağlam bir demircide(veya o zırvayı kim kesebilirse) şekil verdirtebilirsin...

heee , crashlerde falan işe yarar ama hi hat'in vuruş hassaslığını ne hale getirir bilmiyorum...

Şekildende kastım öyle tribal falan değil he zili perişan etmeama tırtıklı zilin yapıldığını görmüştüm , ayrıca zilde çatlayan yerlerin kesilmeside güzel bir yöntemdir...

• Arkadaşlar Pearl ün "Pearl P-2002C PowerShifter Eliminator Double Pedal" adlı twin pedal ı nasıl alablrz yurtdışından alırsak daha mı ucuz olur? çünkü TR de 740 YTL

• yokmu yaw bilen?
  • Pearl Eliminator şu ana kadar kullandığım en hassas,en güzel,en kullanışlı twin pedaldır.Halen onu kullanmaktayım.Ancak yurt dışında yaşayan bir arkadaşın yok ise;zaten o ürünün buraya gelişi Türkiye'deki fiyatına denk düşüyor.Doğal olarak ben parana kıyıp almanı öneririm ve ben gerçekten çok ama çok memnun kaldım.Tahmin ediyorum ki sende memnun kalırsın.Ama sana kesin olarak birşey söylemeliyim ki,bir ürünü asla denemeden sadece internet yorumları ile almamandır.Herkesin sevdiğini sen sevmeyebilirsin...
  • dostum eliminator almak istiyosan benle itibata geç. piyasa fiyatından daha dusuk halletmeye çalışalım (orjinal ve garantili). ben de yeni sayılır iron cobra aldım piyasa fiyatının altına. msn eklersen yardımcı olabilirim ;)

ayrıca cok guzel bi pedal. axis ve dw ları saymassak(ki onlar tr'de yok) piyasanın en iyi pedalıdır diyebilirim. yine simdi herkese gore degisir muhabbeti acılmasın ama iron cobra halt etmiş yani Q)
  • İzmirdeki davulumu kiralıycam bir organizasyon işi için..bana fiyat konusunda biraz fikir verebilirmisiniz...kafamda hiç fiyat yok piyasayı bilmiyorum çünkü...

- 18’’ veya 20’’ kick
    - 10’’, 12’’ ve 14’’ tomlar
    - Coated Ambassador 14’’ snare
    - Hi-hat standi 1 adet
    - Zil standi 3 adet
    - Kick pedalı
    - Davul taburesi

kaça gider bu sistem 1 gece için fikri olan yazarsa sevinirim...
  • ankarada stüdyolarda 125-150 arası gidiyor normal bir davul ( 5 parça yamaha stage custom a 150 demişlerdi )
  • hep canım bateri çalmak ister ama şu anda yerim yok yer olsa kesin başlarım ama maalesef :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_MoRuK

ankarada stüdyolarda 125-150 arası gidiyor normal bir davul ( 5 parça yamaha stage custom a 150 demişlerdi )

hadi ya..azmış ben kafamda daha fazla bişey hayal etmiştim..yanlız bu fiyatın içinde kurma-sökme yok heralde demi.??

valla 150 max sa hiç değmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: My_MoRuK

ankarada stüdyolarda 125-150 arası gidiyor normal bir davul ( 5 parça yamaha stage custom a 150 demişlerdi )

hadi ya..azmış ben kafamda daha fazla bişey hayal etmiştim..yanlız bu fiyatın içinde kurma-sökme yok heralde demi.??

valla 150 max sa hiç değmez...

arkadaşım 100 liraya kiralamıştı(hi hat , ziller ve twin hariç) ; kurma sökme işini zaten grup adam gibi grupsa kendileri , tonmaiserları veya rodileri becerebilir...işçilikten para koparamazsın yani

• yok vazgeçtim zaten o kadar paraya yapmam birseferlik çünkü..şimdi onu söker takarken ben başlarında olamıycam çünkü..bide zarar verir denyolar sonra başıma bela alırım...
  • arkadaşlar 2. el elektronik bateri arıyorum da bulabilceğim bir yer ya da satmak isteyen biri var mı?
  • roland td6-kx 2800'e veriyim sana.toplamda 20 saat kullanıldı. sıfırı 3250 ytl.
  • SLM ARKADAŞLAR YAA BU DH TA NELER VARMIŞ HABERİMİZ YOK YAAAA..

1988 DEN BERİ PROFESYONEL BATERİSTİM. YARDIM , BİLGİ, MATERYAL, CART CURT, V.S., FALAN FİLAN İSTEYEN OLURSA SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM. AYRICA YILLARCA AKUSTİK ÇALDIKTAN SONRA ELOKTRO YA GEÇTİM 5 SENE ÖNCE. ELEKTROLAR HAKKINDA DA BİR ÇOK MARKA VE MODEL DENEDİM, ÇALDIM. ŞU ANDA DA ROLAND TD20 SPK MODELİ KULLANIYORUM. BU KONUDA DA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM. BU ARADA ŞU FORUMU DA UÇURMAMIZ LAZIM. ÇÜNKÜ DH FORUMLARI KULLANIM OLARAK ÇOK DÜZGÜN. BATERİST.ORG, DAVULANAHTARI.NET GİBİ FORUMLAR BERBAT. HADİ CANLANIN. ÇEKİN STİCKLERİ:)))
  • bende de baya bi ebook,video şeklinde eğitici materyaller var davulman istersen takas edebiliriz. msn'den goruselim.
  • arkadaşlar bu sene benim için çok olumlu geçti birsürü şenliğe çıktım gerek okulumda gerekse başka okullardaartık sahnede hiç heyecan hata falan yapmıyorum buda beni mutlu ediyor
    bu arada ben size davulumun ilk halini koymuşum ancak zil ekledim ben davula

Istanbul
    Radiant 16" Crash
    Radiant 14" Sweet Crash
    Radiant 16'' China
    Radiant 6" Splash
    Radiant 14" Hi-hat
    Traditional 8" Splash (diğer istanbul zillerimde yoktu ama bunun üzerinde mehmet tamdeğer imzası var)

Masterwork
    Resonant 15" Thin Crash (kesinlikle tavsiye ederim bana şu anda sabian aax verseler değişmem )

Grandmaster
    Diamond 12" China

karne hediyesi olarak bir adet crash alacağım sadece, artık daha fazlasına gerek yok

• Arkadaşlar evimde elektronik baterim var. çalışmak için arkada bateri ritmi olmayan şarkılar arıyorum nerden bulabilirim? yani şarkı normal olcak sadece arkasında bateri olmayacak??
  • You Rock Emoticon !

Ben de bizimkiler nerede diyordum ? Eve akustik davul seti almayı düşünüyorum.
    Daha profosyonel değilim bunu kabul ediyorum, amatörüm.

Amatörlere önerebileceğiniz bateriler var mı bilginizi bi alayım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.