Şimdi Ara

..::Bateristler Buraya::.. (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
10
Favori
62.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel tarz olsun,sağlam elemanlar olsun ben varım
  • buyrun benım davul performansım 2007 kasdav fınalındekı http://www.kasdav.net/content.asp?id=75

florya tevfık ercan anadolu...yorumları yazınız acıgım herseye..parcanın basında kıck bıraz takur tukur gelıyor twın pedala cok yuklendıgım ıcın sımdıden soylıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 5 Mart 2008; 18:07:19 >

• İzledim videoyu davul güzel çalınmış ancak eleştirim vokallere..Hiç beğenmedim ve sahnede çok komik duruyorlar.Özellikle erkek arkadaş hem İngilizce telafuz edemiyor hemde bağırıyor..
  • Bu arada Maltepe Merkez Holy Wars çalmaya çalışmış ama olsun iyidir iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitirenadam -- 5 Mart 2008; 20:00:32 >
  • 28 martta okulumuzda sahneye çıkacağız ve herkesten çok küçük bir miktar (1yada 1,5 ytl) toplanacak ve bu gelir sincan çocuk esirgeme kurumuna gidecek.böyle güzel bir organizasyonda payım olacağı için çok mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicMerth -- 5 Mart 2008; 22:31:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_MoRuK

28 martta okulumuzda sahneye çıkacağız ve herkesten çok küçük bir miktar (1yada 1,5 ytl) toplanacak ve bu gelir sincan çocuk esirgeme kurumuna gidecek.böyle güzel bir organizasyonda payım olacağı için çok mutluyum

Hayırlı olsun güzel ve aksilik çıkmadan geçer inşallah...

Bizde Haziran'da kalfest'te çıkıyoruz..3 gün sürecek yaklaşık , ilk gün sahne alıcaz biz..Konserin headliner'ı catafalque...Sponsorlardan birisi mtv...Detaylar daha netleşmedi ama sen çıkıcaz diyince aklıma geldi yazdım....
  • ekleme de yapabilirim =) bizim okulun yaz şenlikleri çok ünlüdür söylemesi ayıp öhöm öhöm

2002-2003: Manga
    2003-2004: Mor ve Ötesi
    2004-2005: Kurban
    2005-2006: Çilekeş, Zardanadam
    2006-2007: Hayko Cepkin, Ogün Sanlısoy

<Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi>

Bu seneki şenlikte çok daha sürpriz bir isim planlanıyor ve bir aksilik olmazsa o isimden bi önce biz çıkıcaz herkesi yazın şenliğimize beklerim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Güzel tarz olsun,sağlam elemanlar olsun ben varım

Katılıyorum
  • leydiiss en centılmın.. ankara'da davul prova yapmak isteyenlerin çok işine yarıycak bi mekan var. www.ankanom.com (link vermek yasaksa silinebilir). fiyatlar felan diğer studyolara gore bayaa bi ucuz.

6 aydır felan ankanom'da ders alıp fix prova saatlerine katılıyorum.. setuplar gayet guzel(twin pedallar, ziller falan). sahibi de Can abi. kendisi de pek şirin bi insan. ankara'da ki bi çok davulcunun takıldığı da bi mekan.. gelen olursa hem tanısırız hem de ucuza prova yapmıs olursunuz. ders de veriliyo tabi. bekleriz yani .)
  • ya sevgili arkadaslar ben performans koyuyorum yorum yapılsın goruslerımızı paylasalım dıye ama bıtek yorum gelmıs bole muzısyen olurmu??kavga etmekten daha cok ıcraat gosterelım yanlıs anlamayın genel olarak konusuyorum ama 1 tane yorum gelmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: canss89

ya sevgili arkadaslar ben performans koyuyorum yorum yapılsın goruslerımızı paylasalım dıye ama bıtek yorum gelmıs bole muzısyen olurmu??kavga etmekten daha cok ıcraat gosterelım yanlıs anlamayın genel olarak konusuyorum ama 1 tane yorum gelmıs

canavar gibi çalmışsın dostum.. sanki arada zillerden trampete geçerken biraz kayma olmuş gibi ama gayet guzel geldi bana.. tonları da guzel davulun
  • hocam bazen oldu aralarda monıtorden tam ses alamadıgım ıcın sorunlar oldu..su davulcu arkadaslar benı eklesınler yaa konusalım..can_akkuss@hotmail.com
  • Herkes böyle düşündüğüne göre bir problem yok demektir.İyi akşamlar
  • benı ekleyen arkadaslar olmus dunde eylul nıcklı bırı eklemıs..bayanmı erkekmı cozemedım ekleyen arkadaslar onceden pm atarsa sevınırım
  • hort mort..dıbıdıbıdububutastas tatatatatatatatatarırrrrrtırrrrtırrrtatatastatatas.. uyumayın olm hadi canlanın
  • Bende aynı işlemi yapmak istedimde topici göremeyince üşendim
  • orası oyle bulması zor. favorilere eklemeyi deneyebilirsin .)
  • bende çalmayı düşünüyorum bu yaz kursa başlayacağım inş.. yanlız calmayı öğrenmek ne kadar sürer?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

bende çalmayı düşünüyorum bu yaz kursa başlayacağım inş.. yanlız calmayı öğrenmek ne kadar sürer?

öğrenmek kolaydır , ilerletmek zordur ; az sürer hiç merak etme , yetenek , ritm duygusu v.s varsa zaten çerez ritmleri çabucak öğrenir sonrada bolca alıştırma yaparak kendini geliştirirsin...
  • "Pure Hatred" doğru bir şekilde cevaplamış bence bundan sonra başka bir cevap verilmesine gerek yok.

Bende kendimden bir haber vereyim bari..Çok yakında değil ancak yinede "Yakında" şu anda çalıştığım grubumla piyasaya uygun,Türkçe Rock tarzı bir albüm hazırlıyoruz.Şirketler ile anlaşmalar bitti ve şunu belirtmek istiyorum ki;yapılan sıkı çalışmalar sonucunda ortaya çıkan besteler,şu anda piyasayı gereksiz yere meşgul eden çoğu grubun ortaya çıkardıklarından iyi durumda;çünkü gruptaki elemanlar kendi alanlarında tecrübeli,çalışkan ve bu işi gerçekten seven kişiler..Umarım en kısa zamanda kayıtları gerçekleştirir ve müzik piyasasına bir giriş yapabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.