Şimdi Ara

..::Bateristler Buraya::.. (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
10
Favori
62.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer maddi durumun normal ise,tama imperialstar a bakabilirsin. seni bayağı uzun bir süre götürür.
    300-500 ytl lil davullardan uzak dur derim ben.malzeme kalitesi işçilik falan sıfır.
    yada internette gezinip iyi bir markanın / modelin ikinci elini bul.
    istersen özel mesajdan görüşelim
  • özel mesaj yerine buraya yazsanız da bizde faydalansak.
  • Pearl Export ELX-805 B298 alacağım arkadaşlar, nasıldır, kullanan var mıdır, varsa memnun mudur? Yorumlarınızı duymak isterim.
  • http://www.jasonbittner.com/setup.html

şu abimisin setup'ında gördüm de 8'' powerful bell nedir ? sesi nasıldır ? ilk defa görüyorum..
  • bell çan demektir. ride zillerinin orta kısmına vurduğun zaman da aynı sesi elde edebilirsin.davulda en cok sevdiğim şeydir bell.hafif bir twin pedal + bell.. off :D
    meinl i bilmiyorum ama şöyle bi bak istersen
    http://www.istanbulmehmet.com/images/download/032801.mp3
    http://www.sabian.com/EN/products/AA_Metal-X_Ride_22_22214MXB.cfm

yani ride ın üstündeki bell in birazcık daha gelişmişidir :D

şekil
     ..::Bateristler Buraya::..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicMerth -- 18 Haziran 2008; 23:37:57 >

• Arkadaşlar ben elektronik davul almayı düşünüyorum. Kullanan var mı aranızda. Marka var mı tavsiye edeceğiniz. Yamaha ve Roland iyi gibi duruyor. Büyük birşey alıcam, o mutfak ocağı tipindekilerden değil.
  • http://img227.imageshack.us/my.php?image=dsc07428bo7.jpg

benim makinede bu linkte ... resim nasıl eklicem foruma bulamadım . Biri anlatabilir mi :D

quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

Arkadaşlar ben elektronik davul almayı düşünüyorum. Kullanan var mı aranızda. Marka var mı tavsiye edeceğiniz. Yamaha ve Roland iyi gibi duruyor. Büyük birşey alıcam, o mutfak ocağı tipindekilerden değil.

Yamaha DTX PLORER çok iyi bir elektro davul ... Programda kullanan arkadaşlarım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonor -- 30 Temmuz 2008; 1:27:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

Ritm duygumun iyi olduğuna inanıyorum.Özellikle şarkılardaki bateri buruşlarını falan çok iyi ayırt edebiliyorum.Bateri çalmak istiyorum ama ne yerim var ne de param

Şİmdilik elektro gitar çalıyorum memnunum. yaşım 14 ilerde bateri çalmak istiyorum bateri için çok geç olmaz di mi?

Ben ritime kaşıkla başladım

Türk Halk Müziği ile başladım.

Sonra mendir filan ritim işi daha önceden vardı ve 18 imde başladım davula ve çok geç olmadığını düünüyorum kendim için.

Senin yaşın gayet uygun.Eğer şimdi başlarsan ve ritim duygun iyiyse ve çok çalışırsan benim yaşıma gelince kendini blues yaparken görebilirsin.

Birde İzmirliymişsin ben seni birisiyle tanıştırıcam ve kesinlikle kurs almak isteyeceksin.Eğer yeteneğin varsa seni canavar gib davulcu yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marophat -- 30 Temmuz 2008; 4:27:07 >

• niko_jr
    yamah dtx press IV special set
    twin pedal dahil bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drumesh -- 30 Temmuz 2008; 13:48:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drumesh

niko_jr
    yamah dtx press IV special set
    twin pedal dahil bildiğim kadarıyla.

çok güzelmiş extra crash bile var.

@sonor, setini beğendim. Ziller hep istanbul. Baya para yatırmışsın anlaşılan.

Anlaşılan Yamaha bu işte iyi. Bakacaz artık

• çok para harcamadım :) fabrikasından aldım . ucuza geldi ;)
  • arkadaşım amatör baterist
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonor

çok para harcamadım :) fabrikasından aldım . ucuza geldi ;)

kaça geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atilpa -- 31 Temmuz 2008; 11:54:46 >
  • Beyler bende Nisan-Mayıs gibi akustik bateri almayı düşünüyorum

Bütçem 800 YTL daha da zorlayabileceğimi sanmıyorum ailemden destek almıycm çnki.

Neler yapmamı önerirsinz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nur*

Beyler bende Nisan-Mayıs gibi akustik bateri almayı düşünüyorum

Bütçem 800 YTL daha da zorlayabileceğimi sanmıyorum ailemden destek almıycm çnki.

Neler yapmamı önerirsinz?

ders almadıysan 6 ay ders alaqbilirsin o parayla. direk davul alırsan çalamassın ve hevesin de kaçar.

çalabiliyorum zaten dersen 2. el bi premier olympic yada tama rockstar bulabilirsin. zilleri nasıl halledersin, onları da paran oldukça eklersin artık.
  • Herkese göre değişir beyler bu bnde pearl derim kavga çıkar
  • slm arkdaşlar konuyu biraz canlandıralım ya yamaha gigmaker almayı düşünüyorum kullanan varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baterist

Yamaha DD-55C şöyle bişi

Bana oyuncak gibi geldi Akita da şöyle bişey

bateriye yeni başlayanlar için sizce bu alet nasıl eğer iyi değilse hangisinden başlamalı ??

• Şahsen ben bir zararını görmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad skillz

Şahsen ben bir zararını görmedim.

peki nasıldı?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.