Şimdi Ara

..::Bateristler Buraya::.. (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
10
Favori
62.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok Çalmak istedim ama bir türlü elim alışmadı Yetenek işi tabi
  • Bu aralar acayip merak saldım evede almak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: goker

Profesyönel bateristler bir bakıversin..
    1 senedir bateri çalıyorum. Ancak bir türlü sol elimi geliştiremedim.
    Bunun için ne yapmam gerekiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sol eli geliştirmek için ayrı bir çalışma stili yoktur. 2 el beraber gelişmeli. George Lawrence'ın Stick Control ve Accents&Rebounds adında 2 kitabı var.

Bu kitaptaki egzersizleri tutuşa dikkat ederek ve 2 el de simetrik olacak şekilde(match grip için) çok düşük metronomlardan yüksek metronomlara kadar çalışmanı öneririm.

Ayna karşısında çalışman da sopaların simetrik ve düzgün hareket edip etmediğini kontrol etmen için çok faydalıdır. Önce stick control daha sonra accents&rebounds çalışmanı tavsiye ederim. Özellikle aksanlar(accent) her iki elin kontrolünü oldukça artırır.

• Bu kitapları normal kitapçılarda bulabilme imkanım var mı ?
    Yoksa müzik marketlere mi bakmam gerekiyor ?
  • quote:

Bu kitapları normal kitapçılarda bulabilme imkanım var mı ?

Göker stick control çalışacaksın hocam
  • quote:

Bu kitapları normal kitapçılarda bulabilme imkanım var mı ?

Nerde bulabileceğini pek bilmiyorum. Büyük kitapçılarda olabilir. Bende .pdf olarak var, fotokopi merkezinden kitap halinde çıkarttım.
  • Teşekkürler. Bir bakınayım çarşıya bulamazsam gelirim geri (:
  • ACİL BATERİST ARIYORUZ.(EMERGENCY DRUMMER WANTED) GRUBUMUZ HEAVY METAL TARZIDIR F....PAYLAŞIM SİTESİNDE şimdilik AMATHAUNTA DİYE GEÇİYOR (DAHA SONRA DEĞİŞECEK)İLETİŞİM İÇİN.. E-mail:frt.tuna@windowslive.com.Paylasım sitesi f...b...(FIRAT TUNA)...İLGİLENENLERİ BEKLİYORUZ..İSTANBUL ANADOLU YAKASI Solo Gitarımız Avrupa Yakasında Oturmaktadır...AVRUPA YAKASINDAN GELENLEREDE AÇIĞIZ....TESEKKURLER
  • Bende ciddi olarak 1 senedir caliyorum.stick controller her gun duzenli calisman gerekli ve bi gun sag elle basliyorsan bir gun sol elle baslamalisin(dusuk metronomda). Tabi teknik olarak rim shot ghost ta calisilmali ve beyni 4 e ayirmak icin ritimleri 4 e bolup eksilterek calismak cok işe yariyor. Davulda ilk ilerleme evresi cok hizli ve kolay oluyor ama bazi seylerin teknigini arastirip bunlari calismak zorluyor insani acikcasi. Bir öneri daha funk dinleyin ve zamaniniz oldukca video izleyin hem gaz icin hem aaa bunu nasil yapiyor dedikce insan kapiyor birseyler.
  • Para olsa bi tane roland e-drum alacam

bitsin bu hasret artık
  • Akustik davul zevkini hiç bir davul veremez
  • Evet aynı zevki alamıyorsun ancak gelişmede çok büyük yararları var.Çünkü sürekli elinizin altında bir davul ve her an çalışıp bir video da gördügünüz şeyi deneyebiliyorsunuz.Tabi Roland öneririm.
  • Komşuların evi basmasının zevkini de hiçbişi veremez
  • Merhaba ben davul kursuna önümüzdeki hafta başlayıp bir ay gideceğim. Temeli kaptıktan sonra kendi kendime çalışarak geliştirmek istiyorum. Okulda davul var, ara sıra stüdyoya da gidebilirim ama evde de çalışmam gerekiyor. Bütçem kısıtlı olduğu için (max 350) ve apartmanda yaşadığım için dijital davul (casio ld-80) veya aşağıdakiler gibi davul çalışma seti düşünüyorum.

..::Bateristler Buraya::..
    Casio LD80 350 tl

Maxtone MX568A 350 tl

Maxtone TD786 230 tl

Casio'ya sıcak bakmıyorum çünkü bageti fincan tutar gibi tutmak zorunda kalacağımdan korkuyorum.
    2. resimdeki set güzel duruyor, daha önce kullanan veya görüşü olan varsa lütfen yazsın. Komşuları rahatsız eder mi(zillerden çekiniyorum)? pratik yapmak ve kendimi geliştirmek için yararlı olur mu?
    3. resimdeki de bir seçenek tabi.
    Bunların dışında öneriniz varsa da yazarsanız sevinirim.

• Bunları alacaksan hiçbirini alma. Davul kursuna 1 ay gitmeyle hiçbir temeli alamazsın. Kendin çalışıp gelişecek duruma gelmek için iyi bir hocadan en az 6 ay ders alman lazım.

Davulculuk sopayı kaldırıp trampete vurmak değildir. Müzik teorisini ve bilgisini de alman gerekir. Yoksa müzisyen değil gürültücü bir davulcu olursun.
  • Arkadaşlar TAMA'nın şu bagetlerini buldum burada bir yerde ve 6 aydır vazgeçemiyorum, muhteşem bir baget, ben çok sevdim, hepinize öneririm

• Fiyatını söyleseydin iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

Fiyatını söyleseydin iyi olurdu.

25 TL hocam, pazarlıkla 20 ye aldım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herhangi Biri

Merhaba ben davul kursuna önümüzdeki hafta başlayıp bir ay gideceğim. Temeli kaptıktan sonra kendi kendime çalışarak geliştirmek istiyorum. Okulda davul var, ara sıra stüdyoya da gidebilirim ama evde de çalışmam gerekiyor. Bütçem kısıtlı olduğu için (max 350) ve apartmanda yaşadığım için dijital davul (casio ld-80) veya aşağıdakiler gibi davul çalışma seti düşünüyorum.

Casio LD80 350 tl

Maxtone MX568A 350 tl

Maxtone TD786 230 tl

Casio'ya sıcak bakmıyorum çünkü bageti fincan tutar gibi tutmak zorunda kalacağımdan korkuyorum.
    2. resimdeki set güzel duruyor, daha önce kullanan veya görüşü olan varsa lütfen yazsın. Komşuları rahatsız eder mi(zillerden çekiniyorum)? pratik yapmak ve kendimi geliştirmek için yararlı olur mu?
    3. resimdeki de bir seçenek tabi.
    Bunların dışında öneriniz varsa da yazarsanız sevinirim.

hocam ben olsam 350 kağıdı boşa harcayacağıma 1 milyar biriktirip yamaha veya roland alırdım

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.