El tekniğini geliştirebilirsin belki. Ayak bakımından bunla başladıktan sonra akustiğe geçersen birazcık kasman gerekiyor. Yoksa kötü bir tarafı yok. Ama elektro istiyorsan bunun gibi değil, elektro padler halinde olanlarından al. Roland vs. gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: mad skillz
quote:
Orjinalden alıntı: DeSe
peki nasıldı?
El tekniğini geliştirebilirsin belki. Ayak bakımından bunla başladıktan sonra akustiğe geçersen birazcık kasman gerekiyor. Yoksa kötü bir tarafı yok. Ama elektro istiyorsan bunun gibi değil, elektro padler halinde olanlarından al. Roland vs. gibi.
peki hacı fiyatı 400 - 600 arası elektro bateri varmıdır? -eğer bu fiyat arsında akustik varsa iyimidir-
Var tabii, biraz araştırmasını yap elektroların. Bu bütçeyle şimdi akustiğe hiç girişme, yazık olur. Eğer paranın katlanabilme imkanı varsa bekle iyi, idare edecek bir akustik set alırsın.
600 liraya elektronik setup alamazsın. alacağın setup ancak çin malı saçma sapan bi marka ve 2. el olabilir. onun dışında o fiyata belki şu setüstü ocaklara benzeyen şeylere benzer. premier olympic'i deneyebilirsin akustik olarak, menun eder seni merak etme. çıkacak sesi nasıl kontrol altına alırsın onu bilemem, evde çalamassın onu bil.
Paranı dandik şeylere yatırma.Ne dandik bir akustik , ne dandik bir elektro al.Yukarda resimleri olan elektrolardan sakın ama sakın alma.El ayak geliştirdim dersin bakmışsın tuşen oturmamış.Bir yüksek bir düşük tuşeyle çalarsın seni linç ederler...
Arkadaşlar geri biz akustik bateri üstüne yoğunlaştık.Ucuz ve güzel birşeyi istiyoz.Bir tanede bulduk sizce nasıl ilk başlar için ve fiyatına göre iyimi??
1 Hi-Hat , 2 crash , 1 ride şart bana göre...Bütçene göre daha sonra China , splash falan alabilirsin tarzına göre...
Paran varsa istanbul mehmet serisi tercih et...
yamaha dd55 veya dd65 kullanan yada bilgisi olan var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet2468
yamaha dd55 veya dd65 kullanan yada bilgisi olan var mı?
Alma yazık edersin kendine...
Davul kayıtları olmayan, (playalong) üzerine kendi davulunuzu çalabileceğiniz müthiş arşiv sizi bekliyor. 120 grup, 500 şarkı 1 DVD de. jam yapmak için birebir.
ABNORMALITY ACDC AEROSMITH AIRBOURNE ANARCHY CLUB ANOUK ANTHRAX AUDIOSLAVE AVARAGE WHITE BAND BB KING BEASTY BOYS BLACK CROWES BLACK LEBEL SOCIETY BLACK SABBATH BLINK 182 BLONDIE BOB SEGER BON JOVİ BREAKING WHEEL COLDPLAY ÇEŞİTLİ JAZZ PARÇALARI DAWE WECKL DEEP PURPLE DIE ARTZE DINASOUR JR DISTURBED DREAM THEATER DROWNING POOL EAGLES ERIC CLAPTON FAITH NO MORE FILTER FOO FIGHTERS FREE GODSMACK GREEN DAY GUNS N ROSES H-BLOCKX IRON MAIDEN JET JIMI HENDRIX JIMMY EAT WORLD JOHN MELLENCAMP JOHNY WINTER JUDAS PRIEST KAISER CHIEFS KISS KORN LAMP OF GOD LED ZEPPELIN LENNY KRAVITZ LOS LOBOS LYNRD SKYNRD MEGADETH METALLICA MICHAEL JACKSON MOTLEY CRUE MOTORHEAD MUSE MY CHEMICAL ROMANCE NICKELBACK NIRVANA NO DOUBT OASIS OZZY PANTERA PAPA ROACH PARAMORE PEARL JAM PEG PHILL COLLINS PITCHSHIFTER POD PUYA QUEEN RADIO HEAD RAGE AGINST RAMMSTEIN RAMONES RED HOT CH.P. ROLLING STONES RUSH SANTANA SCORPIONS SEX PISTOLS SLAYER SLIPKNOT SOUND GARDEN STATIC-X STEPPENWOLF STEVE MILLER BAND STING STONE TEMPLE PILOTS SURVIVOR SWEET SYSTEM OF A DOWN TESTAMENT THE 69 EYES THE CARS THE CLASH THE DOORS THE GUESS WHO THE KILLERS THE KINKS THE MONKEES THE PIXIES THE POLICE THE WHO THIN LIZZY TOOL TYRIS U2 VAN HALEN WAYNE KRAMER WILLIE NELSON YES
Arkadaşlar ben elektro gitarla başladım müzik hayatına fakat elektro gitarda istediğim tadı alamadım aslında ilk isteğim davul almaktı ama ev müsait olmadığı için davul fikrini kenara atmak zorunda kalmıştım. Biraz daha araştırma yaptıkdan sonra elektro gitar almaya karar vermiştim. Tabi o zamanlar sadece akustik davullardan ibaret oldugunu sanıyodum. Şimdi elektro gitar setimi satıp ilk önce practice padle daha sonrada elektro davulla kendimi geliştirmek istiyorum.
şimdi tünele gidip benim seti alabilecek bi dükkan bakıcam. Ayrıca practice pad bakıcam.
Öncelikle kendi özelliklerimden bahsedeyim sonra sizden istediklerime geçeyim :)
Çalışmaktan kolay kolay sıkılmam(Okul kazanmadan önce İstanbuldayken 4-5 saat elektro gitar çalıştığım günler oluyordu) Bol bol hatta her zaman müzik dinlerim.(Bunu bana Catafalque grubundaki Alper abim söyledi. Bol bol müzik dinle demişti. Umarım bir faydası oluyordur:)) sizden istediklerim ise;
Çalışabileceğim (internetten bulabileceğim) cd, kitap bu tarzda öğrenmeme yardımcı olabicek şeyler ? Nasıl çalışmalıyım?(mesela günde 2 saat çalışmam yeterlimi tabi bu kişiden kişiye değişir ama en azından min. bi süre vardır) Yaklaşık 1.5 sene practice padle çalışma yapcağım bu kadar süre çalışmam bi fayda sağlarmı?(okul olmasından dolayı 1.5 sene :))
Daha çok sorularım olacak şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca msn adresim onrylmz1990@gmail.com msn üzerinden de yardım etmek isteyenler olursa beklerim :)
msn ekledim. forumda cok zaman geciremiyorum bu aralar ordan yardımcı olurum her konuda.
1.5 sene pratik pedinde calısırsan snare drummer olursun davulcu değil .)
Doğaç Titiz ders veriyor İstanbul'da. Git ders al ondan. Türkiye'nin en iyi 3 davulcusundan biri ve modern drummer contest winner
Video izleyerek 1 yılda öğreneceğin şeyi, ders alarak sırayla ve düzenli bir şekilde 3 ayda uygulamalı öğrenirsin.
işin kötü tarafı istanbulda değilim istanbul dışında okuyorum malesef :( yaz tatilimin 3 ayını belki istanbulda sadece kurs olarak geçirebilirim...
o yüzden yaz tatiline kadar pratik pedinde çalışmayı düşünüyorum. Bunun benim açımdan bir artısı yada eksisi var mı?
Artısı Jojo Mayer'in "Secret Weapons For Modern Drummer" adlı görüntülü derslerini izleyerek çalışırsan çok faydalı olabilir baget kontrolü açısından, ki bence baget kontrolü davulculuğun üçde biridir.
Yanlış teknikle çalışırsan doğrusunu öğrenmek daha zor olabilir.
Bence sen davulcuları biraz izle, Modern Drummer'serilerini internetten çekip izle,Jazz-rock-blues-samba-pop-metal her türlü davulcuların davul sololarını incele, bol bol müzik dinle ders almaya başlayıncaya kadar. En iyisi bu olur bence.
Modern drummer ve jojo mayer konusunda arayıp bulamazsan msn ekle, yardımcı olmaya çalışayım
Profesyönel bateristler bir bakıversin.. 1 senedir bateri çalıyorum. Ancak bir türlü sol elimi geliştiremedim. Bunun için ne yapmam gerekiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.