Şimdi Ara

..::Bateristler Buraya::.. (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
10
Favori
62.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rodimus_Z

quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

5A bagetlerim geldi, Yurtİçi Kargo iteledi yine 8 TL.

Bagetlerin fiyatı ne kadar acaba ?

mydukkan.com'dan 22 TL 'ye aldım fakat son 5A olanı ben aldım, başka 5A kalmadı.

Şu modelden var 7A-S-BS ve fiyatı 28 TL civarında.

https://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6267&gid=1461

• quote:

quote:

quote:

5A bagetlerim geldi, Yurtİçi Kargo iteledi yine 8 TL.

Bagetlerin fiyatı ne kadar acaba ?

mydukkan.com'dan 22 TL 'ye aldım fakat son 5A olanı ben aldım, başka 5A kalmadı.

Şu modelden var 7A-S-BS ve fiyatı 28 TL civarında.

https://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6267&gid=1461

Teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkar

quote:

Orijinalden alıntı: BilgeKağan

Beyler bız arkadasa bateri almak ıstıyoruz. kendısı apartmanda duruyor. en üst katta. fazla sorun olur mu? elektro bateri alsın demeyin 1 milyardan başlıyor

Şimdiye kadar kullanma fırsatım olmadı fakat apartmanlarda çalanlar susturmak için mesh head denilen susturucular kullanıyorlar.Mydukkanda set olarak satılıyordu.Ayrıca sadece davul değil zillere de takabiliyorsunuz.Ama tabi susturmak bir yere kadar komşu gıcıksa gider yine şikayet eder orasını bilemiyeceğim.

hm tsk ederım anladım :)) pekı seste bi bozulma falan olurmu?

bide yeni baslayacak fazla butcesi yok 600 tl lik bir bateri işini görür mü?

• quote:

Teşekkür ediyorum

Önemli değil, ne demek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakkar

quote:

Beyler bız arkadasa bateri almak ıstıyoruz. kendısı apartmanda duruyor. en üst katta. fazla sorun olur mu? elektro bateri alsın demeyin 1 milyardan başlıyor

Şimdiye kadar kullanma fırsatım olmadı fakat apartmanlarda çalanlar susturmak için mesh head denilen susturucular kullanıyorlar.Mydukkanda set olarak satılıyordu.Ayrıca sadece davul değil zillere de takabiliyorsunuz.Ama tabi susturmak bir yere kadar komşu gıcıksa gider yine şikayet eder orasını bilemiyeceğim.

hm tsk ederım anladım :)) pekı seste bi bozulma falan olurmu?

bide yeni baslayacak fazla butcesi yok 600 tl lik bir bateri işini görür mü?

Vallahi davula hiç bir şey olmaz.Ama susturucularla ses tabiki doğal gelmiyecektir.600 lira konusuna gelince durum şöyle.Her ne kadar yeni başlamış olursa olsun zamanla ilerleyecek, gelişecek, davuldan daha çok beklentisi olcak ve artık hangi marka alıyor, 2. el mi bilmiyorum ama zamanla sıkılcak ve yeterli olmıcak onun için.Yeni satın almaya kalkışçak.Eskisini elinden çıkarmak zor olcak vs. bir sürü dert anlayacağınız.Bence para biriktirmeli ve en azından bir tama veya pearl veya ne bileyim yamaha alınmalı.Aceleye getirmeyin bu işi.

• Bende sizi takip edenlerdenim(Bas çalan )
  • quote:

Bence bas alsın anfiyi kısınca sesde kısılıyor
    Daha ekonomik Fazlada yer kaplamıyor.
    Habire solo atıyor parmakları bayabi yara oluyor ama olsun bataristlerinde ayağı tutuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerocknuq -- 3 Temmuz 2010; 19:30:55 >
  • quote:

Ne yaparsa yapsın yine de komşulara rahatsızlık verecektir o bateri, odanın tabanını yalıtım yapması ve bateriye susturucu alması gerek, o da bir yere kadar yalıtım yapar.
  • @burakkar

zaten çok profesyonelleşmek değil amacı. klasik liseli grubu işte idare edecek biraz

@Drummer

zaten 5. katta oturuyor. en üst katta yani. susturucu almayı düşünüyoruz. hayırlısı bakalım
  • Arkadaşlar şimdi değil de seneye bir elektro bateri almayı düşünüyorum. Şöyle uygun bir fiyata var mı önerebiliceğiniz (boşver elektroyu akustik al demeyin elektro lazım ses sorunu için).

Ama davul biraz kapsamlı olmalı şöyle twin pedalı, china ve çift crash i olucak. Kaça patlar bu ?.
  • Biraz araştırma yapmanızı öneririm.
    Elektro bateri roland en iyisidir.İkinci el td 3 modeli var 1.500 tl ye bulabılırsın ama sıfır almak istiyorsan Td4 alıcaksın oda 2.300 -2.500 galıba onla tom(1.2.3.)ride crash bass geliyor ama bir tanede ekstra alıp takabiliyorsun.Tabi bütçen uygunsa Td6 Td 9 Td 20 kadar var zuhal muzikte hepsi bulunur.
    Bir de bunların Kx dediğimiz modelleri var mesela TD4 kx diye geçer bunlarda normal td4 lere göre daha pahalıdır ama tomların hepsi mesh headlidir.Öyle siyah plastik tom değildir, daha az ses çıkar ve tomdanda kasnak sesini almaya yarar.
  • Akustik davul almak isteyen arkadaşlara küçük bir uyarı yapmadan geçemeyeceğim. Tama'nın üst modelleri olmadığı sürece tama tavsiye etmem.
    Snare'den çıkan ses akoru ne kadar yapılırsa yapılsın felaket ince çıkıyor. Sonorla başlasanız çok daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goker

Akustik davul almak isteyen arkadaşlara küçük bir uyarı yapmadan geçemeyeceğim. Tama'nın üst modelleri olmadığı sürece tama tavsiye etmem.
    Snare'den çıkan ses akoru ne kadar yapılırsa yapılsın felaket ince çıkıyor. Sonorla başlasanız çok daha iyi olur.

Ben katılmıyorum.Imperialstar o kadar kötü bir davul değil.Hatta Sonorla karşılaştırmak yanlış ki Sonorun giriş seviye modeli Imperialstar'dan kötü.Alt kalite davullara (basix, ashton, maxtone) alternatif olsun diye Sonor başlangıç modelini üretmiş.Zaten Imperialstar'ın derilerini değiştirince ton eskiye nazaran bayağı değişiyormuş.Fabrika derileri kötü

Benim davul alacaklara önereceğim en büyük şey çok araştırma yapmaları ölçülerden, ağaçlarının karakteristik özelliklerine kadar.Ve mümkünse davulunuzu deneyerek alın.

• Depresyondayım. 4000 Tl toplansa alacağım baterimi fakat 1500'deyim daha. 1,5 seneye kadar alacağım eğer hiç bir yerden yardım gelmezse ve aksilik de çıkmazsa ama o zamana kadar o model kalmaz başka modeller çıkar dolar oynar moynar çok moralimi bozuyor. Ailemden de somut bir destek yok ben bazı bağlantılar bulmuştum ucuza alacaktım fakat yalan olacak gibi. İletişimimiz çok kopuk yani o kişiyle fazla da üsteleyebilecek samimiyetimiz yok o yüzden sadece rica ettim gördüğüm zaman bazen de hatırlatıyorum ama o da önce parayı denkleştir sonra fiyat öğreniriz diyor. Yani elimde daha net bir fiyat bile yok. Eğer 3000 falan denseydi ailemi zorlayıp onlardan aylık aylık ödemek üzere borç alıp bu yaz almayı düşünüyordum o da böylece yattı diyebilirim. Ailem bence bu kış alırsın destek çıkarız falan diyorlar. Parasızlık kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Ulrich -- 10 Temmuz 2010; 1:59:04 >

• Üzülme avantajıda var o zamana kadar araştır hangi ağaç , nasıl ton istiyorsun.Aceleyle alırsan bundan daha büyük depresyona girebilirsin.
  • Beyler evde twin atmak için çalışmalar yapıyor musunuz? Nasıl bir yöntem izliyorsunuz? Bir de çalmaktan en çok zevk aldığınız şarkılar hangileri? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infectus

Depresyondayım. 4000 Tl toplansa alacağım baterimi fakat 1500'deyim daha. 1,5 seneye kadar alacağım eğer hiç bir yerden yardım gelmezse ve aksilik de çıkmazsa ama o zamana kadar o model kalmaz başka modeller çıkar dolar oynar moynar çok moralimi bozuyor. Ailemden de somut bir destek yok ben bazı bağlantılar bulmuştum ucuza alacaktım fakat yalan olacak gibi. İletişimimiz çok kopuk yani o kişiyle fazla da üsteleyebilecek samimiyetimiz yok o yüzden sadece rica ettim gördüğüm zaman bazen de hatırlatıyorum ama o da önce parayı denkleştir sonra fiyat öğreniriz diyor. Yani elimde daha net bir fiyat bile yok. Eğer 3000 falan denseydi ailemi zorlayıp onlardan aylık aylık ödemek üzere borç alıp bu yaz almayı düşünüyordum o da böylece yattı diyebilirim. Ailem bence bu kış alırsın destek çıkarız falan diyorlar. Parasızlık kötü.

Bence acele ediyorsunuz.Kimse bir anda setup dizmiyor.Herkes bir yerden başlayıp sonradan geliştiriyor.Örneğin orta seviye bir davul alacak kadar nakit varmış.Alın güzel bir davul 2.el veya sıfır artık hangisi cazip gelir size uygun olursa.Ondan sonra çalışır, eder, para biriktirirsiniz zillerinizi dizersiniz, aksamları alırsınız vs. alcak şey bitmez.Davulcuların karnı hep açtır bilen bilir

Gamemaster'da zaten bahsetmiş araştırın, araştırmadan alınca pişmanlık oluyor ilerde diye.Bir an önce başlamak istiyorsanız da sadece bir etüt pedi alır basit alıştırmalardan başlarsınız ki zaten bahsetmiştik.Aceleye getirmeyin.

• Araştırın denmiş ama ben apartmanda oturuyorum aylardır da araştırıyorum. Dijital alacağım Roland TD-9 KX.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

Biraz araştırma yapmanızı öneririm.
    Elektro bateri roland en iyisidir.İkinci el td 3 modeli var 1.500 tl ye bulabılırsın ama sıfır almak istiyorsan Td4 alıcaksın oda 2.300 -2.500 galıba onla tom(1.2.3.)ride crash bass geliyor ama bir tanede ekstra alıp takabiliyorsun.Tabi bütçen uygunsa Td6 Td 9 Td 20 kadar var zuhal muzikte hepsi bulunur.
    Bir de bunların Kx dediğimiz modelleri var mesela TD4 kx diye geçer bunlarda normal td4 lere göre daha pahalıdır ama tomların hepsi mesh headlidir.Öyle siyah plastik tom değildir, daha az ses çıkar ve tomdanda kasnak sesini almaya yarar.

O kadar pahalı mı ya

• Arkadaşlar yamaha dd65 almayı düşünüyorum artılarını ve eksilerini yazarsanız birde önerirmisiniz önerirseniz neden ve nereden temin edebilirm bu elektronik bateriyi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.