Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
192.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

oyunu yeni kurdum yalnız mouse yukarı yerine aşağı, aşağı yerinede yukarı bakıyor. oyun böylemi yoksa benim ayarlar damı sorun var?

Options dan ınvert mouse seçeneğini off yapın...
  • teşekkürler sorun çözüldü.
  • Çeviri gerçekten şahane. Ancak benim bir sorunum var arkadaşlar. Oyunda gamepad ile neden oynayamıyoruz. Bu sorunu nasıl çözeriz?
  • @ geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvd.disappear -- 5 Haziran 2010; 21:50:25 >
  • Bende yeni başladım tr yama olsaydı daha iyi anlardık olan biteni diyordum bölüme bir baktım çıkmış zaten şaşırdım emeği geçenlerin eline sağlık.
  • Elinde v1.1 ilacı bulunan arkadaşlar pm atarsanız çok sevinirim...
  • Harika bir çalışma
    çok başarılısın, Hayırlı teskereler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pausanias

Harika bir çalışma

Teşekkürler , mafia 2 nin demosunu bekliyorum dosya sistemini araştırmak için.
    Bunun dışında assassins creed 2 dosya sistemini de inceliyorum. Dosya sistemi uygun olan 2 oyundan birine çeviri yapmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: pausanias

Harika bir çalışma

Teşekkürler , mafia 2 nin demosunu bekliyorum dosya sistemini araştırmak için.
    Bunun dışında assassins creed 2 dosya sistemini de inceliyorum. Dosya sistemi uygun olan 2 oyundan birine çeviri yapmak istiyorum

Çok havalıca olacak ama mafia II yi çözebilirsen haber ver. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • okana çok tesekkurler turkce oyun oynamak gercekten cok zevlı.
  • Ben bu oyunu oynamaya daha başlamadım bu yamayı duyunca heveslendim ilk fırsatta oyunu temin edicem yamayı yapan arkadaşın eline sağlık

not: konuyu birazcık hortlattım kusura bakmayın dikkat etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 8 Temmuz 2010; 23:14:35 >
  • Teşekkürler yama çok süper finalini indiriyorum
  • Helal olsun diyorum. B öyle bir emek için teşekkürden fazlası gerekir. Emeğin için çok çok sağol.
  • Oyunu yükledikten sonra söyle bir hata alıyorum.
     Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI

Bi yardım lütfen
    REsmi yeniden düzenledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macdomald -- 20 Temmuz 2010; 14:49:55 >
  • Dostum yama 1.0 sürümünde de çalışıyor mu ?
  • Harika bir yama hocam teşekkürler ellerine sağlık.
  • valla helal olsun arkadaş büyük emek harcamışsın.çok iyi bi yama olmuş.eline sağlık.
  • arkadaşlar konuyla alakasız olabilir ama bende ps3 için batman arklasyum var oyunu bitirdim ve oyunun dlclerini storeden indirdim ama ne joker olabildim nede ekstra indirdigim haritaları gorebildim extralara falan hepsıne baktım yoktu yardım ederseniz sevinirim saygılarımla
  • oyunda % 25 deyken save dosyası bozuldu % 20 lerde veya 30 larda save dosyası olan paylaşabilirmi???
  • sıkıntıdan indiriyorum oyunu oynayayım şu tatil günlerimde
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.