Merhabalar ben türkçe yama olan 1,1 i indirdim ama rar şifresi nedir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
Selamlar. Çok güzel bir çalışma olmuş. Fakat bu linklerden en fazla 10 kb ile dosya geliyor. Bendemi sıkıntı var yoksa sitelerdemi anlıyamadım :(
Oyunu ilk çıktığında bitirmiştim.Şimdi gene yükledim türkçe oynuyorum.Bilmeceleri daha rahat çözüyorum.Sağolasın
quote:
Orijinalden alıntı: Impavide
Oyun hata veriyor.Nedenini birtürlü çözemedim.Başka forumlarda şöyle bir yazıya denk geldim.
quote:
Oyunu açmak istediğinizde bu hata ile karşılaşıyorsanız linkteki dosyayı bilgisayarınıza indirip içerisindeki msvcr71.dll dosyasını system32 klasörüne taşımanız yeterli.
Arkadaşlar aynı hata bendede var V 1.1 yamasını yüklemicem(kota dolu) :) Crack bulamadım yardım edebilirmisiniz.P.M fln atarmısınız acil
bitirdim oyunu eline sağlık çok güzel olmuş
@venomtrk
Oyunu bir çırpıda bitirdim yorum yazmaya vakit bulamamıştım çevirin harika olmuş AC 2, Mafia 2, Modern Warfare 1-2 de bir el atsan harika olur çevirin gerçekten profesyonelce olmuş eline sağlık tekrar.
Oyunu oynamayanlara da önerim hemen el atsınlar harika bir oyun olmuş tek kelime ile yama ile daha da harika...
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
@venomtrk
Oyunu bir çırpıda bitirdim yorum yazmaya vakit bulamamıştım çevirin harika olmuş AC 2, Mafia 2, Modern Warfare 1-2 de bir el atsan harika olur çevirin gerçekten profesyonelce olmuş eline sağlık tekrar.
Oyunu oynamayanlara da önerim hemen el atsınlar harika bir oyun olmuş tek kelime ile yama ile daha da harika...
Teşekkürler, Black Mirror 2 den sonra kaliteli bir oyuna daha başlayacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
quote:
@venomtrk
Mafia II olabilir mi üstad?
Elinize sağlık... Oyunu oynamamıştım daha, süper oldu bu Türkçe yama... Türkçe yamayı indiriyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Ciudad de México
quote:
quote:
@venomtrk
Mafia II olabilir mi üstad?
Neden olmasın herkesin beklediği bir oyun
MerhabaLar ben son bes gundur bi sorunumu cozmek için cabaLayıp duruyorum .. bu forumdan verim aLabiLecegimi dusunerek kayıt oLdm ...
su anki sorunum bu tr yama !
@unknwn
physx kurulu değil galiba driver bulup kurun.
Nike cvp verdgn için tsk ederm ama ben physx i buLdum DLL oLarak cıkıyo progrm fiLan yok. turkce sorununu kaLdırdım ortadan ama tek sorunum gazLı odadaki ipte asıLı adam fiLan var orayı bir turLu gecemiyorum buna biri yardım edersen cok sevinicem tskLer...
kimse yokmu bu forumda
üstad mafia 2 için girişimlerin varmı ne diyorsun yama işine yapacakmısın ? batman yamanı cok beğendim bu arada ellerine sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: zekeriyahoca
üstad mafia 2 için girişimlerin varmı ne diyorsun yama işine yapacakmısın ? batman yamanı cok beğendim bu arada ellerine sağlık
Evet dosya sistemi sorunsuz düzenlendiğinde başlayacağım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zekeriyahoca
Evet dosya sistemi sorunsuz düzenlendiğinde başlayacağım.
Düzenlenmesi açısından mı sorunsuz, bulunması vs. kolay anlamında mı sorunsuz?
Oyundan atmayan sorun yaşatmayan bir şekilde düzenlenmesinden bahsediyorum.
Ama bunun için biraz zaman gerekiyor.
oyunu biraz önce bitirdim altyazı için teşekkür ederim emeklerine sağlık bu çalışmaların devamını şiddetle istiyorum sıkıldım eng oynamaktan
quote:
Oyundan atmayan sorun yaşatmayan bir şekilde düzenlenmesinden bahsediyorum.
Ama bunun için biraz zaman gerekiyor.
Selam dostum. Batman ın turce yaması cok basarılıydı. Mafia II oynuyorum 3 gundur halıyle senın yaptıgın yama gelıyor aklıma. Çalışmaların yada araştırmaların var mı? varsa ne durumda? venomtrk farkıyla Mafia II yi Türkçe oynayabilecekmiyiz ? sabırsızlıkla bekliyorum doğrusu. Umarım herşey yolunda gider ve Batman da karsılastıgın sorunlar ıle karsılasmazsın.