Şimdi Ara

Batman Arkham City 'Değer mi?'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir spotçuyla Arkham Asylum ile beraber Arkham City'yi 140'a anlaştım 2 tane de oyun vericem karşılığında takas olarak. Beyler PC'im allaha şükür bu 2 oyunu da kaldıracak düzeyde ama hani Playstation 3 aldık doğru dürüst oyun oynamıyoruz sadece Battlefield 3 ve FIFA 12 oynuyoruz diyerekten biraz da single player oyun oynayanları özenerekten Playstation'a almaya karar verdim 2 oyunu da. Sizce vereceğim 140 TL'ye değer mi? Yani sonuçta hiç para vermeden PC'de de oynama imkanım var... Ne dersiniz? Hayatımda GTA San Andreas ve The Godfather hariç hiçbir oyunu da single bitirebilme başarısına nail olmadım. Oynamaya girişmedim bile! Oyunların single'ları beni pek sarmaz. Batman hayranıyımdır. Filmlerini, çizgi romanlarını, animasyonlarını izlemiş bir insanım.

• Değer bence ama 140 TL'e değmez daha ucuza satan yerler vardır oyunu.
  • Değer ama değmez Oyun her ne kadar güzel olsada o kadar para vermek koyar ucuzlasa alırım o ayrı 40-50 TL oldu mu ama single için pc ye al .
  • Kac verdigin ne verdigin nerde oynadigin tartisilir.. Ama sunu gonul rahatligiyla soyluyorum; Batman'in o iki oyunu da herseye deger,oyunlar cok iyi merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Kac verdigin ne verdigin nerde oynadigin tartisilir.. Ama sunu gonul rahatligiyla soyluyorum; Batman'in o iki oyunu da herseye deger,oyunlar cok iyi merak etme
    Hocam 102 ekran samsung lcd full hd televizyonda kendi odamda koltuğumda ayaklarımı uzatarak keyifle oynucam böyle bir imkanı PC sunamıyorum ama 140 TL beyler :) Bu arada 2 oyunu 140 TL'ye alıcam tekrar üstünden geçeyim dedim.
  • quote:

Kac verdigin ne verdigin nerde oynadigin tartisilir.. Ama sunu gonul rahatligiyla soyluyorum; Batman'in o iki oyunu da herseye deger,oyunlar cok iyi merak etme
    batman aa gördüğüm en iyi oyunlardandı.2. veya 3.arkahm cityi oynamadım fakat önceki oyunu katladıklarını söylüyor dergiler.bence hiç düşünme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

batman aa gördüğüm en iyi oyunlardandı.2. veya 3.arkahm cityi oynamadım fakat önceki oyunu katladıklarını söylüyor dergiler.bence hiç düşünme

Alıntıları Göster
    BF ve Fifa zaten yeterli, sırf almak için boşuna para harcama derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batman Arkham City Catwoman Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sooty

Hocam 102 ekran samsung lcd full hd televizyonda kendi odamda koltuğumda ayaklarımı uzatarak keyifle oynucam böyle bir imkanı PC sunamıyorum ama 140 TL beyler :) Bu arada 2 oyunu 140 TL'ye alıcam tekrar üstünden geçeyim dedim.

İkisi de 2. el sanırım ? Peki takas olarak hangi oyunları vericeksin hocam ???
  • 140+2 oyun oyle mi ?
  • quote:

işte bu yuzden bende ps3 aldım :) rahat rahat dev ekranda uzanarak oyun oynamanın keyfi ile sandalyede 17-19 ekranda pc basında oynamanın arasında dağlar kadar fark var...

Fiyatlara gelince 140 vericeksin + 2'de oyun vericeksin bence pahalı olmuş biraz,forumda 2 el kısmında daha ucuza bulabilirsin,2 oyunda gerçekten muthıs,ikisinide bitirirsin emin ol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 23 Kasım 2011; 23:23:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pençe_

140+2 oyun oyle mi ?
    +2 takas oyun olunca bana da çok gibi geldi şimdi.. Madem spotçudan alcaksın, gittigidiyor'dan ayak üstü bi araştır mesela.. Sıfır Batman Arkham City 115 TL falan; gün içerisinde saat başı %5 indirimleri oluyor.109 TL'ye gelir sana.. Geçen Markafoni kampanyasında da sıfır Batman Arkham Asylum'da 35 TL'ydi galiba.. 15 güne gene bir Markafoni kampanyası olur zaten, belki fiyatı daha bile düşer bu sefer.Eğer böyle stratejik düşünüp biraz beklersen, bu kampanyalar ve indirimler sık sık oluyo.. 14O TL'ye belki de 130-135 TL'ye hem 2 oyun vermeden hem daha ucuz hem de sıfır almış olursun; işte o zaman değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 23 Kasım 2011; 23:26:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pençe_

140+2 oyun oyle mi ?
    Hocam FIFA 11 ve Battlefield Bad Company 2'yi takas için kullanıcam.
  • quote:

Fifa 11'in gideri yok da BF2'yi 40'a kadar alıcı bulursun.. Bu oyunlar dahilinde ikinci el batman oyunları için senden çok istemiş.. Sen dediğimi yap; kampanyaları takip et.. Hem sıfır almış olursun hem de oyunların da sana kalır Hiç yoktan şuan gittigidiyor'dan 150 TL'ye iki oyunu da sıfır alırsın yani sen hesap et.. Takassız hemde ! Sen biraz araştır piyasayı hocam spotçular çakalın önde gidenleri ne koparsam kardır diyolar.. İnternet piyasasında fiyatlar çok daha düşüktür..
  • quote:

quote:

Fifa 11'in gideri yok da BF2'yi 40'a kadar alıcı bulursun.. Bu oyunlar dahilinde ikinci el batman oyunları için senden çok istemiş.. Sen dediğimi yap; kampanyaları takip et.. Hem sıfır almış olursun hem de oyunların da sana kalır Hiç yoktan şuan gittigidiyor'dan 150 TL'ye iki oyunu da sıfır alırsın yani sen hesap et.. Takassız hemde ! Sen biraz araştır piyasayı hocam spotçular çakalın önde gidenleri ne koparsam kardır diyolar.. İnternet piyasasında fiyatlar çok daha düşüktür..

Alıntıları Göster
    Ben oyunları sıfır alıcam zaten abi. 2. el oyuna o kadar para verilir mi...

• Kesinlikle oynanması gereken bir oyun
  • quote:

Spotçuda sıfır Batman Arkham Asylum pek bulunmaz da o yüzden kendi kendime tahmin yürüttüm.. Sıfırsa sen bilirsin kardeşim, oyunlar çok güzel çünkü.. 10-20 TL bana koymaz diyosan, eski oyunlarını da oynamıyosan ver takasa al oyna Batman'leri tadını çıkar zaman harcama buralarda
  • quote:

quote:

Spotçuda sıfır Batman Arkham Asylum pek bulunmaz da o yüzden kendi kendime tahmin yürüttüm.. Sıfırsa sen bilirsin kardeşim, oyunlar çok güzel çünkü.. 10-20 TL bana koymaz diyosan, eski oyunlarını da oynamıyosan ver takasa al oyna Batman'leri tadını çıkar zaman harcama buralarda

Alıntıları Göster
    Arkham Asylum'un sıfırı 35TL'lik oyundur. Ona göre hesabınızı yapınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Bende öyle biliyorum.. Batman Arkham City'de 115 TL zaten.. Toplam 140 TL ama arkadaş ayrıyetten +2 tane eski oyununu da veriyor.Neyse hayırlısı olsun herkese iyi oyunlar dilerim
  • quote:

quote:

Bende öyle biliyorum.. Batman Arkham City'de 115 TL zaten.. Toplam 140 TL ama arkadaş ayrıyetten +2 tane eski oyununu da veriyor.Neyse hayırlısı olsun herkese iyi oyunlar dilerim

Evet işte o yüzden diyorum. 2 oyun + 140TL çok pahalı oluyor. Ayrıca sıfırda değil anladığım kadarıyla. Batman çıkalı çok oldu sıfırının fiyatı düşmedi mi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: al6atross

quote:

quote:

Evet işte o yüzden diyorum. 2 oyun + 140TL çok pahalı oluyor. Ayrıca sıfırda değil anladığım kadarıyla. Batman çıkalı çok oldu sıfırının fiyatı düşmedi mi ki?

Alıntıları Göster
    O zaman ben en iyisi biraz daha bekliyim oyunları almak için. Teşekkürler beyler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sooty -- 24 Kasım 2011; 1:01:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.