Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Görüntü Parçalanma Sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Batman Arkham Knight ile ilgili bir görüntü problemine sahibim, senelerdir oyun oynarım ne böyle bir sorunla karşılaştım ne de internette araştırdığımda -sadece Arkham Knight için değil, herhangi bir oyun için- böyle bir sorun görmedim. Oyun orijinal, sistemimle ilgili de bir sorun olduğunu düşünmüyorum, en fazla bir uyumsuzluk sorunu olabilir diye düşünüyorum çünkü ne denediysem sorunu çözemedim, her türlü çözünürlükte denedim, her ayarı değiştirdim yine de bir çözüme ulaşamadım kısacası en kötü görüntüde de en yüksek görüntüde de aynı hata ile karşı karşıyayım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Ben yine de sistemi şuraya bırakıyorum;
    CPU Türü - Intel(R) Core(TM) i5-3350P CPU @ 3.10GHz
    Ekran Karı: Amd Radeon HD 7600 Series - 2GB
    RAM: 16GB
    500GB SSD Kart ve 2 adet 1TB Hard Disk
    Windows 10-64bit (Açıkçası bundan kıllanıyorum)

Pause modunda bile arkada aynı sorun devam ediyor.

Fotoğraflar açılmazsa birkaç kez tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamar -- 2 Aralık 2015; 19:40:06 >

• Hocam genelde böyle sorunlar ekran kartından olur. Başka oyunlarda sıkıntı yok dediğiniz için şaşırdım açıkçası. Wb ye sorunun fotoğraflariyla ticket atın isterseniz yardımcı olurlar muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun baştan aşağı sorun dolu zaten geri çektiler oyunu sonra tekrar sürdüler kaç tane yama çıktı hala düzelmedi sorunun senle alakası yok oyunu sorunsuz oynayan yok gibi bir şey aynı sorunu bende yaşadım benim orjinal değildi ekran kartın yetmiyor gerçi çok yüksek sistemlerdede başka sorunlar oluyormuş ama yapacak bir şey yok yeni güncelleme veya ekran kartı başka sürücüsüne bakmayı deneyebilirsin .
  • SHLD kullanıcısına yanıt
    WB'ye bir ticket gönderdim umarım en yakın zamanda dönüş yaparlar eyvallah.

Başka çözümü olan biri varsa yardımınızı bekliyorum beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamar -- 2 Aralık 2015; 14:23:12 >
  • Beyler yok mu bir hal çare sahibi olan ?
  • Ya bende de göruntü ara sahnelerde bile sonradan geliyor
    Nasıl düzeltebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.