Şimdi Ara

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.317
Cevap
29
Favori
83.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4) BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4)

• Batmandeki en buyuk sorun haritanin kucuk olmasiydi senaryosu olsun oynanisi olsun herseyiyle mukemmel bir oyundu serinin ilk iki oyunu gorunuse gore haritayi epey bir buyutmusler(isin icine araba girdigine gore buyuk olmasi gerekiyor) eger nolanin donemini ornek alacaklarsa batmandeki siddet orani cok artacaktir.oyun cidden guzel olacaga benziyor beklentim cok yuksek umarim hayal kirikligi yaratmazlar

Abi adamlar en buyuk acik dunyayi yapmaya calismiyoruz ama vok detayli yogun ilgi cekici bir harita yapmak istiyoruz demisler ps4 un gucu bu istedikleri harotayi yapmaya yeter mi? Herifler bwklentimi tavan yaptilar suan zaten yeni bitirmisim ikinci oyunu .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 5 Mart 2014; 12:54:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Batmandeki en buyuk sorun haritanin kucuk olmasiydi senaryosu olsun oynanisi olsun herseyiyle mukemmel bir oyundu serinin ilk iki oyunu gorunuse gore haritayi epey bir buyutmusler(isin icine araba girdigine gore buyuk olmasi gerekiyor) eger nolanin donemini ornek alacaklarsa batmandeki siddet orani cok artacaktir.oyun cidden guzel olacaga benziyor beklentim cok yuksek umarim hayal kirikligi yaratmazlar

Abi adamlar en buyuk acik dunyayi yapmaya calismiyoruz ama vok detayli yogun ilgi cekici bir harita yapmak istiyoruz demisler ps4 un gucu bu istedikleri harotayi yapmaya yeter mi? Herifler bwklentimi tavan yaptilar suan zaten yeni bitirmisim ikinci oyunu .d

Yeter yeter. Oyun çıkana kadar sen de alırsın artık PS4, Gathım geceleri bizi bekler.
  • Yaz ortasi yaz sonu gibi alirim cikmaz zaten ozamana kadar .d

• Bu oyun yüzünden yeni bilgisayar veyahut Ps4 almak zzorunda kaldık yine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika görünüyor. Çıkış tarihi de çok geç değil.

Hep söylüyorum. Yıl sonunda Ps4'e ne oynayacağımızı şaşıracağız. :)
  • ps4 ilaç gibi oldu her oyun geliyor
  • Hocam bide bu Scarecrow Asylum'da ölmüyo muydu?Ben mi yanlış hatırlıyorum?

• Arkham City'de Easter Egg vardı(Asylum'u bitirmedim haftaya kadar bitirmiş olurum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 5 Mart 2014; 16:10:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

Arkham City'de Easter Egg vardı(Asylum'u bitirmedim haftaya kadar bitirmiş olurum)

Unutmuşum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Son Batman oyunu olmasından dolayı sağlam bir final yapacaklarına inanıyorum. Bundan sonra yine çizgi roman oyunu yaparlarsa temennim Spawn olmasından yana.
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Ben de Örümcek adam yapmalarını isterdim.Belki biraz tarzları dışında, fakat Beenox oyunlarından iyi olurdu bence.
  • Yalarca kullanıcısına yanıt
    O da olur tabii. Ama safkan bir Amazing Spider-Man oyunu olmalı. İşin içine başka evrenleri sokmadan, en baba villian'ların olduğu, bize yardım edecek dostların olduğu Spider'e kimse hayır demez bence.
  • Batman kadar video uyarlaması iyi olacak karakter bulmakta zor . Süpermen mi yapacaklar zaten herkesi öldürebiliyor oyun 10 dakikaya biter.

Bir mantıklı 2-3 karakter geliyor DC ve Marvel'den. Ghost Rider misal olabilir karakter havalı biri zaten motor falan open world müthiş olur. Sonra Spiderman'ı düzgün yapabilirlerse oda çok iyi olabilir batman gibi dedektif yerine fotoğraf çekme vs vs düzgün kotarılırsa düşmanlarıda çok iyi spidermanın
    bunun dışında Punisher çok güzel olabilir. Ama onun dışındakiler tutmaz x men olsun avengers vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Son Batman oyunu olmasından dolayı sağlam bir final yapacaklarına inanıyorum. Bundan sonra yine çizgi roman oyunu yaparlarsa temennim Spawn olmasından yana.

Arkham serisinin son oyunu diye biliyorum ben
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    Son Batman oyunu bu. Bundan sonra tamamen farklı bir oyun üzerinde çalışacaklarmış.
  •  BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4)

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4)

• Ben diyorum ki, Arkham Knight adlı karakter Hush'ın ta kendisi olacak. Var mı bahse giren?

Hush ile ilgili çok önemli gelişmeler olacağı söylendi geçtiğimiz günlerde, Arkham Knight'ın tamamen yeni bir karakter olacağı söylendi. Hush'ın tek amacı Bruce Wayne'in kimliğini çalıp onun ismini bitirmek; çizgi romanda Batman'in kimliğini bilmese de bu oyunda bunu öğrenip Arkham Knight olarak ona rakip olma ihtimali çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Ne dersiniz?
  • Jokersiz olmuyor bambaşka bi kötü karakter tek başına oyunun rengini değiştiriyordu ne vardı öldürecek neyse yine muhteşem bir oyun bizi bekliyor.
  • Nete şöyle bir resim düştü:

Ben de diyorum ki, Owlman.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.