Şimdi Ara

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.317
Cevap
29
Favori
83.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok Owlman değil, Arkham Knight karakteri bu olacak işte. Rocksteady, DC ile yakından çalışıyormuş sıfırdan bu karakteri yaratmak için. Ama içimden bir ses Batman'e bu kadar benzemek için uğraşacak 2 karakteri söylüyor; Dr. Hugo Strange ve Hush. Hugo'ya ne olduğunu Arkham City oynayanlar biliyor, geriye sadece Hush ihtimali kalıyor.
  • canikoblivan kullanıcısına yanıt
    Resmi görünce direk aklıma Owlman geldi. Hatta Night of the Owls hikayesini oyuna yedirmişledir demiştim. Ama Arkham Knight kesinlikle tanıdık biri çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Resmi görünce direk aklıma Owlman geldi. Hatta Night of the Owls hikayesini oyuna yedirmişledir demiştim. Ama Arkham Knight kesinlikle tanıdık biri çıkacak.

Israrla yeni karakter diyorlar. Ismi yeni olabilir ama final oyununda Batman'i bu kadar ugrastiracak bir karakterin yeni yetme biri olacagini sanmiyorum. Hush yeterli motivasyona sahip bu kadar ileri gitmek icin. Bakalim, heyecanla beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikaye baya yoğun olacak gibi süper
  • Azrael'in burada olacağını Arkham City'den biliyoruz, sidequest'lerin sonunda I'll be back diyordu. Muhtemelen Hush karakteri de olacak, onunda sidequest'in de aynı diyaloglar dönüyordu ama onun olayı Bruce Wayne ile olacaktır. Baş düşmanımız RockSteady'nin kendi tasarladığı Arkham Knight diye silüet olarak Batman'e benzeyen bi eleman, elde sadece bu ve şu bilgi var:

"The demo ends with a mysterious villain describes as a "militaristic Batman" with what looks like an "Arkham A" on his chest appears to land a jump kick on Batman and stomp him. He points a gun at Batman and the screen fades to black as the shot is fired."

Bunlardan yola çıkarsak ben bu karakterin Batman'in karanlık yansıması Prometheus olduğunu düşünüyorum. Ama Comic'de gördüğümüz hali değil de, RockSteady tarafından Remake edilen ve Arkham scriptine adapte halini göreceğiz, paralı asker özelliğine el sürmezler tabii. Aslında Todd demeden önce Silüetten ötürü aklıma ilk gelen isimdi ancak pek ihtimal vermiyordum. GI'daki videoyu izledim ve Silüet'e tekrar baktım da, kesinlikle Prometheus bu eleman; demedi demeyin.

Bir de şöyle bir şey var, Arkham Asylum'da görülüyordu;

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 6 Mart 2014; 17:16:41 >

• Harita yeteri kadar canlı olsun da birde anlamadığım batman'da karakteri biz geliştiriyoruz hadi silah yapımını geçtim karakter oturmuş bir yapıya sahip değilmi?Örnek vericek olursak thief oyununda(oynamadım,burda ilk izlenimde anlatılanlarda) lvl sistemi yapmamışlar adamımız zaten uzman olduğu için öyle birşeye gerek duymamışlar batman'da niye karakterin kombo yeteneklerini yükseltiyorsak tabiki benim düşüncemde oyun yapısına ters ozaman oynamanın pek fazlada tadı olmaz ama bilemiyorum inşallah yeni içerikleri olan çok daha kaliteli bir yapım görürüz haritayı aşırı merak ediyorum.

• Uzun zamandır göreceğimiz en iyi oyunlardan biri geliyor diyebiliriz ayrıca bence gelmiş geçmiş en iyi Batman oyunu olacak çok fazla emek vermişler kötü olması imkansız.
  • Şöyle bir video vardı eski comic condan. Aklıma geldi birden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 10 Mart 2014; 10:48:18 >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Buda ue3 u mu kullanacak .s

• quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

Uzun zamandır göreceğimiz en iyi oyunlardan biri geliyor diyebiliriz ayrıca bence gelmiş geçmiş en iyi Batman oyunu olacak çok fazla emek vermişler kötü olması imkansız.

Aynen dediğiniz gibi hocam banada öyle geliyor hani seri zaten güzeldi bu yeni oyunlar beraber çıtayı dahada yükseltecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Buda ue3 u mu kullanacak .s

kevin conroy ve mark hamill işte batman ve joker.
  •  BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 15 Mart 2014; 11:33:33 >

• Batman: Arkham Knight

Resmi PlayStation Dergisi: "Oyunda Batmobili istediğimiz zaman istediğimiz noktaya çağırabileceğiz. Hatta havada süzülürken belirlediğimiz noktaya gelmesini sağlayabileceğiz. Batmobilde hızlı seyahat için boost özelliği de bulunacak. Bu özellik drift yaptıkça kendini yenileyecek. Rocksteady Batmobilin modifiye edilme özelliği üzerinde hala çalışıyor. Batman havadayken gadgetlarını da kullanabilecek."
  • Oyun Gotham'da geçiyorsa adı neden Arkham?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

Oyun Gotham'da geçiyorsa adı neden Arkham?

Oyundaki baş düşmanın adı Arkham Knight çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Ben Batman'in Arkham Knight olduğunu düşünmüştüm.Dark Knight gibiAma Rocksteady'nin yaratıcağı karakter mi Arkham Knight?İsmi söylenmemişti çünkü buraya ilk yazıldığında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Ben Batman'in Arkham Knight olduğunu düşünmüştüm.Dark Knight gibiAma Rocksteady'nin yaratıcağı karakter mi Arkham Knight?İsmi söylenmemişti çünkü buraya ilk yazıldığında.

Evet, Rocksteady, DC ile kafa kafaya verip yeni bir düşman üretmiş. Benim fikrim içinden yine Joker çıkacağı.

• quote:

Rocksteady Arkham serisinin artık bir marka haline geldiğini yazmış.Yani bundan sonra çıkacak batman oyunlarının çoğu arkham olur yan bir oyun olmadıkça
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Rocksteady Arkham serisinin artık bir marka haline geldiğini yazmış.Yani bundan sonra çıkacak batman oyunlarının çoğu arkham olur yan bir oyun olmadıkça

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.